Graaf Gm 200 otl--λυχνιες pl504

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
274
Καλησπέρα σε όλη την παρέα ... Ηρθε η ωρα να αλλαξω λυχνιεs στον Graaf .. Θα ήθελα την βοήθεια απο όποιον
γνωρίζει που μπορώ να βρω 40 λυχνιες pl504 .. Ευχαριστω....

Attachments

Reaction score
1.788
Καλησπέρα σε όλη την παρέα ... Ηρθε η ωρα να αλλαξω λυχνιεs στον Graaf .. Θα ήθελα την βοήθεια απο όποιον
γνωρίζει που μπορώ να βρω 40 λυχνιες pl504 .. Ευχαριστω....
Περνα μια βολτα απο Βενιερη. Ειναι λυχνια που επαιζε πολυ σε τηλεορασεις. Εχει , η τουλαχιστον ειχε, μεγαλο στολο απο αυτες.

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
274
40 λυχνιεεεεες??:o
ευχαριστω
Περνα μια βολτα απο Βενιερη. Ειναι λυχνια που επαιζε πολυ σε τηλεορασεις. Εχει , η τουλαχιστον ειχε, μεγαλο στολο απο αυτες.
ευχαριστω για την πληροφορία .. Θα επικοινωνήσω την Δευτέρα ..

gonis

Luger
Reaction score
12.515
Ξερει ο Τακης απο ΟTL

gonis

Luger
Reaction score
12.515
Τάκης ??
Ναι ο takis6c33
Παρεμπιπτοντως ειχα πριν χρονια τον 13.5 B αλλα δεν αξιωθηκα ποτε να τον ακουσω με τον GM 200 παρα μονο με τον 20 που δεν οδηγουσε τα τοτε ηχεια μου

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
274
Ναι ο takis6c33
Παρεμπιπτοντως ειχα πριν χρονια τον 13.5 B αλλα δεν αξιωθηκα ποτε να τον ακουσω με τον GM 200 παρα μονο με τον 20 που δεν οδηγουσε τα τοτε ηχεια μου
Ναι έτσι είναι .. Ο Gm 200 μαζί με τον 13.5b και τα guarnieri δίνουν πραγματικά πολλές δόσεις "lexotanil "....

Reaction score
8
Ψωνιζεις αφοβα απο εκει και ερχονται με ασφαλεια με DHL/UPS σε 2-3μερες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο !
εχω παρει πολλες ακριβες λαμπες απο εκει και ειναι η πρωτη μου επιλογη , μετα πας απο ebay που εχει πολλες επιλογες αλλα θελει προσοχη ....

Reaction score
8
τα ηχεια σου δεν εχουν δυσκολο φορτιο ? νομιζω κατεβαινουν χαμηλα σε αντισταση η κανω λαθος ?
επειδη οι OTL δεν ειναι για δυσκολα φορτια ! μην σε ξεγελανε τα 200 βατ !!

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
274
Ο Gm 200 θέλει φορτία που να μην καταιβαινουν κάτω απο 3 ohm... Τα guarnieri είναι δύσκολα αλλά σταθερά σαν φορτίο .. Επίσης είναι τελείως ακατάλληλος για τα Martin Logan odyssey επειδή καταιβαινουν στο 1 ohm..αυτό το κατάλαβα απο πρώτο χέρι επειδή τον Graaf τον έχω 10+ χρόνια κ έχω " πειραματιστει" με αρκετά Ηχεια ..

Reaction score
8
δεν ειπα οτι ειναι ο φθηνοτερος (αν και στην NOS TESLA PL504 εχει καλη τιμη ) ειναι απλα αξιοπιστος και δεν εχει τον φοβο απο διαφορους απο το ebay

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON