Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.847
Αυτό το απόσπασμα του RDoherty που το ανέβασε ο Ζαπ σε άλλο νήμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αγορά του 903.2. Ορίζουμε μπάτζετ: τόσα έχω, ή τόσα δίνω (που δεν είναι αναγκαστικά ίσα με όσα έχω). Εάν δίνουμε περισσότερα από όσα έχουμε*, τότε και πάλι συνιστώ ψυχίατρο (=καλύτερο value for money).
3. Καταρτίζουμε shortlist (εντός των ορίων του μπάτζετ!) με αποκλειστικό κριτήριο το συμπέρασμα των αναγνωσμάτων μας. Η μαγκιά είναι να έχουμε διαλέξει τα σωστά αναγνώσματα και να έχουμε εξαγάγει τα σωστά συμπεράσματα. Δεν είναι εύκολο πράγμα.
4. Επιτέλους στα εύκολα: από την shortlist διαλέγουμε ό,τι μας αρέσει περισσότερο. Τόσο απλά. Υπάρχουν και εδώ δυσκολίες, αλλά είναι πρακτικής φύσεως, δηλαδή πώς μπορούμε να ακούσουμε κάτι ήρεμα και συγκεντρωμένα, αν γίνεται να το ακούσουμε στο σπίτι μας με τη μουσική που μας αρέσει και όχι σε ένα θορυβώδες μαγαζί με καρακαλτάκες (Diana Krall, Patricia Barber και λοιπή χαϊεντική χλωρίδα) κλπ κλπ κλπ.
Η υπογράμμιση δική μου
Έχουν ανέβει φωτο ήδη οπότε να μην ξαναβάλω.
Ακούγοντας το με έπεισε επιβεβαιώνοντας τις καλές του μετρήσεις .
Έφυγαν απο την αλυσίδα 4 τεμάχια (USB interface-Dac-Preamp-Headphone amp) και ήρθε 1 τεμάχιον που τα κάνει όλα.Μου καλύπτει και το αναλογικό κομμάτι......
Τι άλλο να ζητήσει κανείς που δεν θέλει "ψυχίατρο" και είναι ορθολογιστής.
Θα υπάρχουν σίγουρα και άλλα μηχανάκια που κάνουν τα ίδια από πλευράς δυνατοτήτων και ενδεχομένως και ηχητικής απόδοσης.Αλλά αυτό μου έκανε την χάρη να με"επισκεφτεί".
Οπότε είσαι σίγουρος τι αγοράζεις.Ένα επαγγελματικό (για καλό το λέω) μηχάνημα που δεν πουλάει μούρη αλλά ουσία,δεν χρειάζεται "ειδικά "καλώδια αλλά Mogami or Belden,εγγύηση 5 ετών (άρα έχουν εμπιστοσύνη στο προϊόν τους) και υποστήριξη :126:.
Κι οτι μου φταίει στον ήχο μου από δω και στο εξής θα το ψάξω αλλού .