Graham Slee Accession

Reaction score
48
Χαίρετε και χρόνια πολλά σε όλους.

Δεν είμαι απο τα μέλη που γράφουν στο forum για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως γιατί η εμπειρία μου είναι πολύ μικρη σε σχέση με τα περισσότερα μέλη εδώ, και γι αυτόν τον λόγο προτιμώ να διαβάζω κυρίως.

Ωστόσο η συγκίνηση που μου έδωσε ο καινούργιος μου phono stage Graham Slee Accession ο οποίος αντικατέστησε τον ifi iphono 2 με κάνει να θέλω να γράψω μιας και δεν βρήκα πληροφορίες για αυτο το μηχάνημα στο forum.

Το σύστημα μου αποτελείται απο Thorens TD 2035 με βραχίονα SME 309 και Ortofon 2M Black το οποίο ειναι συνδεδεμένο μέσω του phono stage στον Pass Labs XP20 (προενυσχητή) και στη συνέχεια σε δυο μονο μπλοκ Pass Labs X260.8 . Τα ηχεία τέλος ειναι KEF Reference 3 floorstanding.

Το σύστημα έπαιζε ικανοποιητικά (για τα δικά μου δεδομένα) τους δίσκους μου χαρίζοντας μου όμορφα βράδια χαλάρωσης με την παρέα μου. Ένιωθα όμως οτι το phono stage μου θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Σε ένα απο τα τελευταία ταξίδια μου στην Αγγλία γνώρισα τον Graham Slee οποίος με ξενάγησε στο εργαστήριο του και μου παρουσίασε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων του. Η ποιότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου ειναι τέτοια ´ωστε χωρίς να το σκεφτώ ή να ακούσω πρώτα αγόρασα το τελευταίο μοντέλο που διαθέτει το Accession.

Πριν το συνδέσω περίμενα να δω κάποια βελτίωση αλλά δεν ήμουν σίγουρος για την έκταση (ο παραγωγός μου με συμβούλευσε οτι το στρώσιμο χρειάζεται 3 εβδομάδες)

Απο το πρώτο δευτερόλεπτο παιξίματος ο ήχος μεταμορφώθηκε σε τέτοιο βαθμό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Είναι σαν να άλλαξα κυριολεκτικά τα πάντα.

Κρίμα που δεν υπάρχει στη Ελλάδα κάποιος εισαγωγέας.

Reaction score
5.933
Ένα από τα υποψήφια phono stages πριν χρόνια που έψαχνα, ήταν και το τότε αντίστοιχο μοντέλο του Graham Slee σε συνδυασμο με step-up MC transformer..πράγματι υπέροχος ήχος ....τελικά κατέληξα σε Trichord Diablo (κυρίως γιατί ήταν λίγο φτηνότερο), αλλά συμφωνώ ότι πρόκειται για κορυφαία phonos. Τ'οτε αντιπρόσωπος των Graham Slee ήταν ο Βελισσάριος Γεωργιαδης (True Life Audio)...δεν ξέρω αν ακόμη τα φέρνει Ελλάδα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas