Manos58
εγχειρισμένη
- Μηνύματα
- 17.160
- Reaction score
- 12.843
στο εχω πει! εσυ δεν κανεις για εδω!Καλα λεω γω πως ειναι καιρος να σοβαρευτω επιτελους...
Εκτός και αν πρόκειται περί...αφιλοκερδώς ΄΄εκδιδομένων΄΄.Μου φαινεται οτι θα γινει της επι "χρημασι" παλι...
Πω πωωωω....
Βρε ουτε μια εξαιρεση δεν κανουν απο κει...![]()
Το ιδιο ισχύει και για τις λούγκρες...?Τσαμπα τατανες δεν υπαρχουν.Ολες περνουν το κατι τι τους!![]()
Δεν έχεις ακουστά το ανέκδοτο;Τσαμπα τατανες δεν υπαρχουν.Ολες περνουν το κατι τι τους!![]()
Εσύ που το πας που το φέρνεις όλο εκεί το μυαλό σου...Δεν έχεις ακουστά το ανέκδοτο;
- Από τη μεγάλη πείνα κάνουμε "κλαρίνα" για να βάλουμε κάτι στο στόμα μας.
![]()
Κρατάνε, όμως, ένα επίπεδο.Έχετε jazz club με πνευστά;
Πρέπει να μετονομάσουν το "δίπλα" σε έιβι-γομολάστιχα. Αηδία έχουν καταντήσει με την αφόρητη λογοκρισία.
δεν μας χαλάειΕκτός και αν πρόκειται περί...αφιλοκερδώς ΄΄εκδιδομένων΄΄.
Το ποιόν αρκετών όσων περνιούνται γιιά ΄΄καλά παιδιά΄΄ τη σήμερον ημέρα,αρκεί γιά να κάνει τα αυθεντικά καλά παιδιά να εγκαταλείψουν τον τίτλο...είναι καλά παιδιά, δεν σας καταλαβαίνω...![]()
Η αυθεντική μαγκιά σ'έναν ιστότοπο διαλόγου είναι να κρατιέται το επίπεδο άνευ έξωθεν παρεμβατικής υποστήριξης...Κρατάνε, όμως, ένα επίπεδο.![]()
![]()
Να θέλουν οι έρμοι ανησυχούντες γιά την εξέλιξη του νήματος να κρυφτούν και η... ΄΄χαρά΄΄ να μην τους αφήνει....Είπαμε οτι εδώ, σε αυτο εδώ το φόρουμ.... Δεν πιστεύω να διαφωνείς?
Μαλλον με αποκαλέσες τατανα;Μον Ντιέ!Θέλουν οι έρμοι ανησυχούντες γιά την εξέλιξη του νήματος να κρυφτούν και η... ΄΄χαρά΄΄ δεν τους αφήνει....![]()
Για μένα λέει, μην τσιμπας ερμε...Ποιοί είναι οι "έρμοι ανησυχούντες" αγαπητέ?