Group buy ακουόγραμμα

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Επειδή πήξαμε στα διαγράμματα ακουστότητας τελευταίως και στις διαμορφώσεις χώρου και όλα τα σχετικά σκέφτομαι ότι πριν από όλα θα έπρεπε ο καθένας μας να έχει κάνει ένα ακουόγραμμα (ελπίζω να το λέω σωστά) και μετά να δει τι απαιτήσεων σύστημα θα στήσει.

Έλεγα λοιπόν μήπως κάποιο καλό παιδί, που να είναι και λίγο σχετικό :whistling: κανονίσει να κάνουμε ένα group buy τρόπο τινά, να μαζευτούμε κάμποσοι και να πάμε να δούμε τι ακούει ο καθένας.
Απαραίτητος όρος συμμετοχής είναι η δημοσιοποίηση του διαγράμματος.

Reaction score
11.759
Επειδή έχω κάνει μερικά ακουογράμματα, να επισημάνω ότι οι γιατροί είναι ό,τι να 'ναι και τα κάνουν σε μη αθόρυβους χώρους και κάποιες φορές με παροχυμένο εξοπλισμό.

Reaction score
1.566
Kαλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για την υγεία των "αυτιών" του να μην αρκεστεί σε ακοόγραμμα μια ενδελεχή εξέταση από ΩΡΛ μόνο καλό κάνει. Καθώς περνάω αναγκαστικά κάθε 6μηνο από αυτό το βασανιστήριο όποιος θέλει μπορώ να προτείνω 2-3 σοβαρούς ιατρούς μόνο με pm μην κάνουμε και διαφήμιση:).

ΥΓ. Τα δικά μου δε τα δείχνω με τίποτα συνήθως δημιουργούν τρόμο πανικό σε όποιον "ειδικό" τα βλέπει
και βαριέμαι αφόρητα να εξηγώ καταστάσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.071
Όντως.
Θέλει πολύ καλό ανηχοϊκό θάλαμο, με εξαιρετικά χαμηλό κατώφλι θορύβου, σύγχρονο εξοπλισμό και λίγο εκτεταμένη μέτρηση συχνοτήτων, όχι μόνο για βαριές παθολογικές αλλοιώσεις.

Θέλει και λίγη εξοικείωση από τον εξεταζόμενο, και να πατάει το κουμπί όταν ακούει τον τόνο, όχι νωρίτερα.. :p

Reaction score
1.566
Όντως.
Θέλει πολύ καλό ανηχοϊκό θάλαμο, με εξαιρετικά χαμηλό κατώφλι θορύβου, σύγχρονο εξοπλισμό και λίγο εκτεταμένη μέτρηση συχνοτήτων, όχι μόνο για βαριές παθολογικές αλλοιώσεις.

Θέλει και λίγη εξοικείωση από τον εξεταζόμενο, και να πατάει το κουμπί όταν ακούει τον τόνο, όχι νωρίτερα.. :p
Αυτό ακριβώς.

Reaction score
15.469
Ω ρε φαντασου

ομαδες αουντιοφιλ νταλιμπαν να εισβαλουν σε ωρυλαδικα εξοπλισμενοι με τα γιουμικ-ριου-νταμπλετ τως και να κανουνε μετρησεις αρτισιξτι
παραλληλα θα στελνονται φωτος των χωρων σε βορειες και υψηλες περιοχες τσι επικρατειας και εκτος, για αξιολογησηανευακροασης απο τσι πιντιεφαδες τσι σεχτας
παραλληλα (δις) θα γινεται αξιολογηση του ακουστικου-ηλεχτρονικου εξοπλισμου του ιατρειου και σαφως ελενχος τσι φασης των πριζων του εξοπλισμου - οπως και ενδελεχης ελενχος της διατομης των καλωδιων
τα ωρυλαδικο αρχεια θα μελετωνται εξονυχιστικα προς εξευρεσιν χαϊενταδων που ακροογραφηθησαν αλλα δεν εξεδωσαν στη σεντρα του αβουσαϊτ τα αποτελεσματα τωνε

λευτερια στο χαϊεντ - αδερφια εχωμε δικαιωματα !

απ' οτι θυμαμαι μονο εγω εχω δημοσιευσει ακοογραμμα ... :whistling:

Reaction score
1.469
Kαλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για την υγεία των "αυτιών" του να μην αρκεστεί σε ακοόγραμμα μια ενδελεχή εξέταση από ΩΡΛ μόνο καλό κάνει. Καθώς περνάω αναγκαστικά κάθε 6μηνο από αυτό το βασανιστήριο όποιος θέλει μπορώ να προτείνω 2-3 σοβαρούς ιατρούς μόνο με pm μην κάνουμε και διαφήμιση:).

ΥΓ. Τα δικά μου δε τα δείχνω με τίποτα συνήθως δημιουργούν τρόμο πανικό σε όποιον "ειδικό" τα βλέπει
και βαριέμαι αφόρητα να εξηγώ καταστάσεις.
κατι σχετικο με Meniere's ?

Reaction score
15.469
Τη βλεπω τη δουλεια, θα μπαινεις σε αιθουσα αναμονης ΩΡΛ ιατρειου και θα καθονται με τα καλωδια και τις NOS στο χερι
_ Μα αφου σου λεω γιατρε με τα ODIN ο τονος των 18Κ δεν εχει γρεζι :p

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Υπαρχει φυσικα η πιθανοτητα ο γιατρος να ειναι (κρυπτο) νταλιμπαν,
οποτε
αρπαζει το οντιν και αρχιζει το μαστιγωμα ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.677
να μαζευτούμε κάμποσοι και να πάμε να δούμε τι ακούει ο καθένας.
Απαραίτητος όρος συμμετοχής είναι η δημοσιοποίηση του διαγράμματος.
1. abcd

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.334
2-Ντεκ η μαιμου ... χεχε...χεχεχε... <3
Τα καλωδια των μηχανηματων να ειναι φιδοτετχοια ομως, για να μην υπαρχει αμφισβητουμενο σημειο!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ω μωρε τι να γραφω τωρα......
1993 δουλευα σε περιβαλον με τρελλο θορυβο (αντλιες υψηλης πιεσης = για μπεκ)
για τρενα...απο μονο κυλινδρες μεχρι 16κυλινδρες.....
Και καποια στιγμη μας στελνουν πακετο στο κρατικο νικαιας για ακουογραμμα.......7-8 ατομα....
Και μπουκαρω πρωτος στο θαλαμακο ετοιμος να κοψω δαφνες......
Μου κανει νοημα ο γιατρος οταν ακουω ηχο να παταω ενα κουμπι.....
Αρχιζει λοιπον να ρειχνει τονους......κουφαλογο εγω....
Καποια στιγμη νομζει οτι τον δουλευω οταν πλεον δεν ακουω....
Ανοιγει την πορτα ...μπουκαρει και μου λεει γιατι δεν πατας το κουμπι ?
(εγω με ακουστικα στα αυτια εννοηται)
Και του λεω .....τι να ακουσω ? για ρειξε μια πενια και πες....
και ρειχνει και ειχε ξεχασει να κουμπωσει το βυσμα......γελασανε και οι μεντεσεδες....
Παμε παλι μου λεει....με προσοχη....
Οκ εχασα λιγο κατι αλλα οταν το καταλαβα ,.....ειχα καλη ακοη......αν βρω το γραφημα το κολλαω ......
Το οτι καποιος ακουει καλα ...δεν σημαινει οτι ακουσει και σωστα.....(αν το μυαλο του ειναι λοξο)..............

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis