GRYPHON DIABLO & 802D

Reaction score
6
κανεις δεν ξεμπερδεψε απο το μικροβιο:137:

αμα τρως καθε μερα φασιανο η αστακο θα βαρεθεις και θα ψαχνεσαι για φαγκρι η για λαυρακι..., και ματα παλι θα ψαχνεσαι για κατι διαφορετικο γιατι θα εχεις βαρεθει τα προηγουμενα.

Ο ανθρωπος συνηθιζει γευσεις, ηχους, αρωματα, ξανθιες , μελαχρινες :137:, τη διακοσμηση του, το δωματιο του, το αυτοκινητο του κλπ,κλπ:126:

αστα βραστα με την ατιμη...τη συνηθεια....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

κανεις δεν ξεμπερδεψε απο το μικροβιο:137:
...
Βρίσκονται όμως κι εμβόλια με ΄΄αναμνηστικές΄΄ δόσεις...:144:

Reaction score
11

... συνηθίζει τη διακοσμηση του, το δωματιο του, το αυτοκινητο του ...
Αυτά βελτιώνονται απεριόριστα, πράγμα πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από την αγορά καινούργιων!

Ιδιαίτερα αν έχεις την ιδεατή τους εικόνα και προχωράς εκεί που, (για διάφορους λόγους οικονομοτεχνικούς λόγους), σταμάτησε ο κατασκευαστής, αναδεικνύοντας το κρυμμένο τους δυναμικό!

Συναρπαστικό!

:107:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Βρίσκονται όμως κι εμβόλια με ΄΄αναμνηστικές΄΄ δόσεις...:144:

Μπουτια, ξερεις κανενα εμβολιο με αναμνηστικες δοσεις για το χομπυ?

:121:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Μπουτια, ξερεις κανενα εμβολιο με αναμνηστικες δοσεις για το χομπυ?:121:
Ναι,η δράση του όμως εξατομικεύεται και δεν μπορεί να έχει την ίδια σύνθεση γιά όλους...

Reaction score
2
Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

Ο τρόπος μέτρησης της συνεχούς ισχύος είναι κοινός και για τα ηχεία, και για τους ενισχυτές. Ειδικά όσον αφορά τους ισχυρούς ενισχυτές όπως ο εν προκειμένω, είναι απολύτως σίγουρο πως αυτός είναι σε θέση να παράσχει πολύ μεγαλύτερη στιγμιαία ισχύ, ασχέτως τί έχει προνοήσει ο κατασκευαστής του για να τον προστατεύσει από καταστροφική υπεροδήγηση, έστω και στιγμιαία. Αυτά, όσον αφορά τα 802 που "αντεχουν πολυ μεγαλυτερη στιγμιαια ισχυ απο αυτη του DIABLO", και άλλα παραμύθια.

Άιντε, που μου μάθατε και πιπιλάτε και τη στιγμιαία ισχύ...
Φαινεται και παλι η ασχετοσυνη σου. Δυστυχως το μονο που κανεις καλα μεχρι τωρα ειναι να ξεκατινιαζεσαι και να ρεζιλευεσαι. Φαινεται ποσο εχεις δουλεψει με τα συγκεκριμενα ηχεια, αλλα τι να λεμε τωρα, απο θεωρεια μια χαρα εισαι, στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα, αυτο το γνωριζουν ολοι οσοι ασχολουνται σοβαρα με αυτο το χομπι, ΟΛΟΙ ομως εκτος απο εσενα που ο εγωισμος σου σε δεν αφηνει να βλεπεις πιο μακρια απο την μυτη σου. Αντε γιατι πολυ αξια σου δοθηκε και την εχεις δει καπως, αλλα ευτυχως μονο εδω...

Reaction score
4.305

Δεν μπορω να καταλαβω, ειναι τοσο δυσκολο να γραφονται αποψεις χωρις χαρακτηρισμους? Δηλαδη εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι οποιος ειρωνευτει η βρισει περισσοτερο θα εχει και την εκτιμηση του κοινου που διαβαζει τα κειμενα?

Νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να υπαρχει παρεμβαση του διαχειριστου, αν μη τι αλλο για να ηρεμησουν τα πνευματα και για να προφυλαξουν πανω απ ολα τους εμπλεκομενους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Φαινεται και παλι η ασχετοσυνη σου. Δυστυχως το μονο που κανεις καλα μεχρι τωρα ειναι να ξεκατινιαζεσαι και να ρεζιλευεσαι. Φαινεται ποσο εχεις δουλεψει με τα συγκεκριμενα ηχεια, αλλα τι να λεμε τωρα, απο θεωρεια μια χαρα εισαι, στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα, αυτο το γνωριζουν ολοι οσοι ασχολουνται σοβαρα με αυτο το χομπι, ΟΛΟΙ ομως εκτος απο εσενα που ο εγωισμος σου σε δεν αφηνει να βλεπεις πιο μακρια απο την μυτη σου. Αντε γιατι πολυ αξια σου δοθηκε και την εχεις δει καπως, αλλα ευτυχως μονο εδω...
Λοιπόν Μιχαηλέ, έτυχε σ' αυτό το θέμα να παίζει ένας ενισχυτής που αντιπροσωπεύει κάποιος ανταγωνιστής σου, και όχι εσύ. Ο άνθρωπος ρώτησε κάποια πράγματα, και του απήντησα με αδιάσειστα στοιχεία, γνωστά ακόμα και σε έναν πρωτοετή φοιτητή του πολυτεχνείου, και που προφανώς δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις. Δεν είναι που δεν θέλεις, δεν ξέρεις, για να καταλάβεις. Η εποχή του "βλέπε - άκου - πλήρωνε και σκάσε", τακτική που εσένα σε βολεύει, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.

Απ' ό,τι βλέπω εδώ απέναντι, στο λάκκο με τα φίδια, εσύ και οι όμοιοί σου, οι διάφοροι τζιμισο-ντιπιέδες, πλασσάρατε και έναν ενισχυτή που αντιπροσωπεύεις, κάποιον ASR. Ας είναι κι έτσι, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Το ξέρω ότι είναι δύσκολες οι εποχές, και πρέπει να μη φεύγουν οι ευκαιρίες. Όμως, αυτό που εσένα θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει, είναι να φέρεσαι σαν επαγγελματίας και όχι σαν κακομαθημένο οκτάχρονο που πάνε να του πάρουν τη φέτα με τη μερέντα από το στόμα. Σταμάτα λοιπόν να τσιρίζεις, και φέρσου σαν επαγγελματίας. Και φέρεται κάποιος σαν επαγγελματίας, όταν προσπαθεί να κάνει πελάτες, χωρίς κατ' ανάγκην να τους κάνει σαν τα μούτρα του. Αυτό σημαίνει να είσαι επαγγελματίας.

Δες πώς φέρονται κάποιοι σωστοί επαγγελματίες, σαν τον Ζαφειρόπουλο ή τον Χ''κωσταντή, μπας και γίνεις κι εσύ λίγο καλύτερος επαγγελματίας, και λίγο καλύτερος άνθρωπος. Διότι τώρα, είσαι και κακός επαγγελματίας, και κακός άνθρωπος.

Και μη χτυπιέσαι κάτω, κι εσύ και οι όμοιοί σου οι τζιμισο-ντιπιέδες, για το "βλέπε - άκου με τα αυτιά σου και πλήρωνε". Έχετε πλέον καταντήσει γραφικοί.

Reaction score
6
πιστευω πως υπαρχουν πολλοι εδω μεσα και που ξερουν και εμπειρια μεγαλη εχουν, και μηχανηματα εχουν και γνωσεις εχουν.

Αλλοι ειναι χαμηλων τονων και αλλοι οχι. Δεν ειναι δυνατον να τα ξερουμε ολα. Παντα μαθαινουμε. Καθε μερα, καθε λεπτο.

Και καλο ειναι να μαθαινουμε απο τα λαθη μας και αν μπορουμε να μην τα επαναλαμβανουμε.

Εδω μεσα την πλακα μας κανουμε ρε παιδια και για το χομπι μας μιλαμε και ''ξοδευουμε'' τις ωρες μας.

Δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων ουτε των συστηματων μας.

Καλο ειναι να απολαμβανουμε αυτο το forum και οχι να πιανεται το στομαχι μας μολις το ανοιγουμε.

Απο την αλλη ειναι καλο (και δημοκρατικο) να ειμαστε αυθορμητοι και να μην κολλαμε να πουμε τη γνωμη μας στα ισια.

Εδω ειναι τα δυσκολα.

Reaction score
6
τις δειχνεις πλανητη μου! :126:

Το να τις δειχνεις δε σημαινει οτι επιδεικνυεσαι.
Το καλο πραμα καλο ειναι να φαινεται.:126:

Reaction score
2

Λοιπόν Μιχαηλέ, έτυχε σ' αυτό το θέμα να παίζει ένας ενισχυτής που αντιπροσωπεύει κάποιος ανταγωνιστής σου, και όχι εσύ. Ο άνθρωπος ρώτησε κάποια πράγματα, και του απήντησα με αδιάσειστα στοιχεία, γνωστά ακόμα και σε έναν πρωτοετή φοιτητή του πολυτεχνείου, και που προφανώς δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις. Δεν είναι που δεν θέλεις, δεν ξέρεις, για να καταλάβεις. Η εποχή του "βλέπε - άκου - πλήρωνε και σκάσε", τακτική που εσένα σε βολεύει, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.

Απ' ό,τι βλέπω εδώ απέναντι, στο λάκκο με τα φίδια, εσύ και οι όμοιοί σου, οι διάφοροι τζιμισο-ντιπιέδες, πλασσάρατε και έναν ενισχυτή που αντιπροσωπεύεις, κάποιον ASR. Ας είναι κι έτσι, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Το ξέρω ότι είναι δύσκολες οι εποχές, και πρέπει να μη φεύγουν οι ευκαιρίες. Όμως, αυτό που εσένα θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει, είναι να φέρεσαι σαν επαγγελματίας και όχι σαν κακομαθημένο οκτάχρονο που πάνε να του πάρουν τη φέτα με τη μερέντα από το στόμα. Σταμάτα λοιπόν να τσιρίζεις, και φέρσου σαν επαγγελματίας. Και φέρεται κάποιος σαν επαγγελματίας, όταν προσπαθεί να κάνει πελάτες, χωρίς κατ' ανάγκην να τους κάνει σαν τα μούτρα του. Αυτό σημαίνει να είσαι επαγγελματίας.

Δες πώς φέρονται κάποιοι σωστοί επαγγελματίες, σαν τον Ζαφειρόπουλο ή τον Χ''κωσταντή, μπας και γίνεις κι εσύ λίγο καλύτερος επαγγελματίας, και λίγο καλύτερος άνθρωπος. Διότι τώρα, είσαι και κακός επαγγελματίας, και κακός άνθρωπος.

Και μη χτυπιέσαι κάτω, κι εσύ και οι όμοιοί σου οι τζιμισο-ντιπιέδες, για το "βλέπε - άκου με τα αυτιά σου και πλήρωνε". Έχετε πλέον καταντήσει γραφικοί.
Παλι εξω πεφτεις, και χαρακτηριζεις χωρις να ξερεις. Ευτυχως δεν με γνωριζεις και ουτε προκεται (δεν εισαι του τυπου μου), και ευτυχως αυτοι στους οποιους αναφερομαι με γνωριζουν οποτε ακυρο το συμπερασμα σου. Ξερεις επειδη σε κραζω και δεν σε χωνευω και ειμαι και επαγγελματιας γινομαι μισητος στα ματια σου, αλλα τουλαχιστον δεν μασαω και ουτε το παιζω διπλωματης. Εχω μαθει να μην κρυβομαι και δεν παιρνω χαμπαρι απο το αν ειμαι επαγγελματιας ή οχι. Για τον diablo εχω να λεω τα καλυτερα και καρφι δεν μου καιγεται αν ο φιλος μου Μακης αγορασει αυτον ή οτιδηποτε αλλο, ευτυχως αυτος με γνωριζει, και το γνωριζει αυτο.Αλλωστε μπορει να το επιβαιβεωσει και ο ιδιος ποσα "ξενα" μηχανηματα του εχω προτεινει. Ενταξει κυριε κουτοπονηριδη?

Reaction score
2

πιστευω πως υπαρχουν πολλοι εδω μεσα και που ξερουν και εμπειρια μεγαλη εχουν, και μηχανηματα εχουν και γνωσεις εχουν.

Αλλοι ειναι χαμηλων τονων και αλλοι οχι. Δεν ειναι δυνατον να τα ξερουμε ολα. Παντα μαθαινουμε. Καθε μερα, καθε λεπτο.

Και καλο ειναι να μαθαινουμε απο τα λαθη μας και αν μπορουμε να μην τα επαναλαμβανουμε.

Εδω μεσα την πλακα μας κανουμε ρε παιδια και για το χομπι μας μιλαμε και ''ξοδευουμε'' τις ωρες μας.

Δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων ουτε των συστηματων μας.

Καλο ειναι να απολαμβανουμε αυτο το forum και οχι να πιανεται το στομαχι μας μολις το ανοιγουμε.

Απο την αλλη ειναι καλο (και δημοκρατικο) να ειμαστε αυθορμητοι και να μην κολλαμε να πουμε τη γνωμη μας στα ισια.

Εδω ειναι τα δυσκολα.
Αστο Νικο μην το ζοριζεις. Εδω υπαρχει ο Κογιας και οτι μ@λ@κια πει εχει δεκα να χειροκροτουν, και οποιος του παει κοντρα ειναι κακος ανθρωπος, επαγγελματιας και οτι αλλο θελεις. Ευτυχως κομπλεξικος, κουτοπονηρος, και κατινα δεν προκεται να γινω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Τί να σου πω τώρα, ντρέπομαι για λογαριασμό σου...

Reaction score
20

Ρε συ Πλανήτη, να προτείνω κάτι πιο βαρβάτο και πιο πουλ-μουρ να βάλεις για υπογραφή???

σου μιλάω θα κάνει μπαμ-και-κατω!!!

και θα δείξεις κι εσύ ότι εξελίχθηκες βρε παιδί μου!!!

και ότι έφτακσες το ανώτερο που μπορεί να πετύχει άνθρωπος που είναι τόσο ευαίσθητος και καλλιεργημένος για να δεχθεί πολιτισμικό Σοκ!!!

Θέλεις???
:137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116