HΜΙΘΕΟΣ

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον γνωστό ημίθεο Κώστα για τις συμβουλές που αγόγγυστα και με πραγματική διάθεση να βοηθήσει μου έδωσε σε ένα θέμα που αντιμετώπιζα. Αν και τελικά το πρόβλημα ήταν αλλης φύσης τελικά ο Κώστας έδειξε το μεγαλείο του και τις γνώσεις του. Μήπως να ανοίξει μια γραμμή βοήθειας για άσχετους σαν εμένα. " Όχι για μένα αλλά για την κακομοίρα τη μάνα μου"

D

deleted user 10898

Guest
εχει ανοιξει απο καιρο... οτι μ@βλ@κι@ και να ρωτας απανταει...
εγω λεω να τον προβιβασουμε σε θεο...
τι διαλο τοσα χρονια ουτε ενα βαθμο δεν ανεβηκε...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: HΜΙΘΕΟΣ

Εγώ θέλω να πιστώσω και στους 2 Κωστήδες (εννοώ και τον άλλο αφτον τον "ανεκδιήγητο" με την αδυναμία του στα γυμνά... :143:) το ότι παρά του ότι είναι ορκισμένοι ψηφιακοί (λέμε τώρα...), απαντούν πάντα και σε ερωτήσεις που αφορούν αναλογικά θέματα, ρυθμίσεις, επιλογές κλπ...

Από μένα ένα μεγάλο μπράβο :119:
(παρα το ότι έχουμε σκοτωθεί στο "ξύλο" μεταξύ μας... :142:)

Reaction score
1.187

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον γνωστό ημίθεο Κώστα για τις συμβουλές που αγόγγυστα και με πραγματική διάθεση να βοηθήσει μου έδωσε σε ένα θέμα που αντιμετώπιζα. Αν και τελικά το πρόβλημα ήταν αλλης φύσης τελικά ο Κώστας έδειξε το μεγαλείο του και τις γνώσεις του. Μήπως να ανοίξει μια γραμμή βοήθειας για άσχετους σαν εμένα. " Όχι για μένα αλλά για την κακομοίρα τη μάνα μου"
Ποιό ήταν το πρόβλημά σου;

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
το πρόβλημα ήταν η σύνδεση της κάρτας ήχου σε dac.
Παρόλο που το έλυσα διαπίστωσα ότι η ΄κάρτα ήχου m audio transit μάλλον δεν είναι πιστοποιημένη για windows με αποτέλεσμα κάθε φορά που ανοίγω το laptop να μην την αναγνωρίζει και να θέλει νέα εγκατάσταση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.904

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον γνωστό ημίθεο Κώστα ...
αν και δε τό'χει ανάγκη, κι ούτε το ζητάει, να είσαι βέβαιος γι'αυτό, καλό είναι κάποτε κι ένα ανθρώπινο, μικρό-τόσο δα "ευχαριστώ" να λέγεται, και καλά έκανες βρε παλικάρι και του το λες.

Όλοι μας χρωστάμε πολλά στον Κόγια μας. Δις ιζ λάιφ. :126:

Reaction score
3.972

O Kώστας προσφέρει πολλά και ωραία κ μπράβο του!

Reaction score
33
Re: Απάντηση: HΜΙΘΕΟΣ

αν και δε τό'χει ανάγκη, κι ούτε το ζητάει, να είσαι βέβαιος γι'αυτό, καλό είναι κάποτε κι ένα ανθρώπινο, μικρό-τόσο δα "ευχαριστώ" να λέγεται, και καλά έκανες βρε παλικάρι και του το λες.

Όλοι μας χρωστάμε πολλά στον Κόγια μας. Δις ιζ λάιφ. :126:
+1000

Το "ωραίο" είναι ότι όταν του λες ευχαριστώ, σου απαντάει "γιατί τι έκανα?" :112:

Ακόμη ένα ευχαριστώ στον Κώστα από μένα!
Και Κώστα μη ρωτήσεις γιατί! Έχουμε μάθει πολλά χάρη σε εσένα!
:444:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: HΜΙΘΕΟΣ

... Το "ωραίο" είναι ότι όταν του λες ευχαριστώ, σου απαντάει "γιατί τι έκανα?"
Είναι γεγονός ότι είναι σεμνό παιδί ο Κώστας, γι' αυτό κι εγώ...

... αποφάσισα να τον παντρέψω...

Το κακό είναι ότι χθες μου κατέλαβε το PC - όχι τίποτα άλλο αλλά κοιτούσε και η δικιά μου.... "διάφορα"... :127: και δε με βλέπω καλά... :137:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
αφου πιασατε ολοι τα ευχαριστω κ καλα κανατε βεβαια αφου τους αξιζουν τους ανθρωπους, να πω κι εγω δημοσια ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στον Κωστα EAR για την πολυτιμη βοηθεια του σε κατι που του ζητησα να ναι καλα ο ανθρωπος...

Κ αφιλοκερδος βεβαια...

Μακαρι ολοι μας να μπορουσαμε να βοηθησουμε τους διπλανους μας..Οτι μπορουμε κανουμε.

Αν το δει θα καταλαβει αυτος γιατι τον ευχαριστω !:123:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος