HΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 10

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕΠΤΕΠΜΒΡΙΟΣ 10

δεν ξερω για το ποιο κλεινει !αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα ακολουθω τον ηχο απο το 1ο τευχος το 1973 νομιζω !! και αποτελει κομματι του εαυτου μου !! κατι το ιδιαιτερο !!!!!
O ήχος είναι ένα φαινόμενο.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο περιοδικό (στην Ελλάδα τουλάχιστον) με τόσο πιστούς αναγνώστες.Ημουν 16 χρονών όταν τον πρωτοαγόρασα και από τότε έγινε και για μένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου.Φάρος!!....και είμαι πιά 48.Αυτό το περιοδικό και οι εκπομπές του Πετρίδη θα έπρεπε κάποια μέρα να τιμηθούν από το υπουργείο Πολιτισμού! [Τι είπα τώρα!!]

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: HΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 10

του πετριδη ? πχιου του αλεξανδρου:143: του σοου μαν-τραγουδιστη
, γιατι του αλλου του ειχα πει οτι καποια στιγμη θα πατωσει.Και του το ειπα οταν ηταν στα πανω του 1990.
Πλεον μπορει να εχει γνωσεις και μια αξιοσεβαστη ιστορια αλλα αυτο δεν του δινει το δικαιωμα να ειναι ειρωνικος απεναντι σε καποιες μουσικες.
In the other hand ο ηχος εχει λοξοδρομησει εδω και χρονια.
Παρτε παραδειγμα οτι στην δευτερη σελιδα του περιοδικου αναφερει οτι κυκλοφορει το πρωτο 10ημερο του μηνα.Αληθεια ποσα χρονια εχει να κυκλοφορησει ετσι? Και απο ποτε <αρχες του μηνα> χαρακτηριζεις το περιοδικο σου ενα μηνα αργοτερα ?
Για το οτι εχει γινει φασιον φυλαδιο σε σχεση με αυτα που διαβαζαμε την 10τια του 80 ειναι γεγονος.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144
Απάντηση: Re: HΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕΠΤΕΠΜΒΡΙΟΣ 10

O ήχος είναι ένα φαινόμενο.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο περιοδικό (στην Ελλάδα τουλάχιστον) με τόσο πιστούς αναγνώστες.Ημουν 16 χρονών όταν τον πρωτοαγόρασα και από τότε έγινε και για μένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου.Φάρος!!....και είμαι πιά 48.Αυτό το περιοδικό και οι εκπομπές του Πετρίδη θα έπρεπε κάποια μέρα να τιμηθούν από το υπουργείο Πολιτισμού! [Τι είπα τώρα!!]
Βίοι παράλληλοι! Θα έρθεις στην έκθεση;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ο ΗΧΟΣ ειναι πλεον ιστορια!
Ο Κ. Καββαθας (αρρωστος μερακλης) ειχα φτιαξει ενα ΠΟΛΥ καλο περιοδικο. Τωρα πλεον με τις εκδοσεις Λυμπερη (καταφυγιο του ΚΚ προ της καταστροφης) ασφαλως και εκμοντερνισθηκε, αλλα βεβαια δεν εγινε και...Τ3, ελεος!
Argi εμεινες μερικα χρονια πισω:135: γραφει "καθε 15 μερες" καιρο τωρα

Για να τιμηθει απο την Πολιτεια απαιτουνται γερες πλατες και δημοσιες σχεσεις. Τον ΚΚ τον ειχαν χ@σμ@νο ολοι (γιατι κι αυτος τους ειχε γραμμενους), τον Λυμπερη πιθανως να τον τιμησουν σε καμια επετειο!

Reaction score
11

...αλλα βεβαια δεν εγινε και...Τ3, ελεος!
Παιδιά μία παράκληση: μην χρησιμοποιείτε λέξεις κλειδιά που ανήκουν αλλού, όπως "ΤRANSPORTER", (ταινία), "Τ3", (περιοδικό;), "SYNCRO MICHELL", (pickup).
Όλες είναι κλεμμένες από τον κόσμο της VW!

Στην προκειμένη το μόνο αληθινό Τ3 που υπάρχει είναι αυτό:

Hφαίστειο στην άμμο!

Aπό εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=74131

"Ίνι ντροπής ίνι. 'Ινι πολύ ντροπής ίνι!"

:142:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: HΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕΠΤΕΠΜΒΡΙΟΣ 10

++++++++10000000000

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

σε ποιες μουσικες ειναι ειρωνικος ο Πετριδης;
λιοιπον καπου εκει στο 1987 καποιος πιτσιρικας κοντα στα 18 του χρονια χτυπησε την τοτε πορτα του τοτε ποπ και ροκ .
Ευτυχως η πορτα ανοιξε, για αυτο εγινε συντακτης σε ηλικια που αλλη τοτε απλα τρωγαν γκουντις.Ηταν πρωτη φορα που ειχαμε αρθρο για την τοτε ραπ μουσικη.
Ο αφεντικος του τοτε ποπ και ροκ ειρωνευοταν συχνα πυκνα την ραπ μουσικη.Βασικα δεν την θεωρουσε καν μουσικη.Ελεγε οτι ηταν αλεργια, και σε λιγα χρονια θα κατεληγε σαν το break dance.Ποσο λαθος ηταν ο mr gothic music.Ασχετο αν ειχε δισκοθηκη απιστευτη.Βεβαια δεν ξερω σε ηλικα 16 χρονων ποσους δισκους ειχε και με πιανου λεφτα τους ειχε αγορασει.
Κατι ακομα το αρθρο με τα χαμπουργκερ τον δικαιωσε απολυτα.
25 + χροναι μετα τα μπερκεραδικα ζουν ακομα, το ιδιο και η χαζοποπ.

Reaction score
1.128

Προσωπικά το περιοδικό θα πρέπει να λέγεται σκέτο''ΕΙΚΟΝΑ''.Κακά τα ψέμματα πλέον είναι μόνο φρου φρου και αρώματα.Πήρα το τεύχος του ιουλίου και το μόνο που είχε από ήχο ήταν ένα πικάπ με ένα ιπτάμενο βραχίονα και ένα προενισχυτή.Δυό δελίδες όλες κι όλες!!Άσε που για να τα αγοράσεις θα έπρεπε να πουλήσεις κανα οικοπεδάκι..Έγω δεν τον αγόρασα ξανά γιατί με ενδιαφέρει μόνο ο ''ήχος''Προσωπική άποψη κύριοι,μη παρεξηγηθεί κανένας φαν.

Reaction score
1.128

Όποιον τον ενδιαφέρει ο ''ηχος'' υπαρχουν και τα ξένα περιοδικά,από ότι έχω καταλάβει στη πλειονότητα μας μιλάμε καλά αγγλικά.Με 6 ή 7 ευρώ βρίσκω στην επαρχία που μένω εγώ αγγλικά περιοδικά αρκετά καλά για να ενημερωθώ,πόσο μάλλον στην αθήνα..Ασε που σε ένα συγκριτικό δεν βγαίνει πρώτο πάντα το ακριβότερο μηχάνημα!

Reaction score
20

Προσωπικά το περιοδικό θα πρέπει να λέγεται σκέτο''ΕΙΚΟΝΑ''.Κακά τα ψέμματα πλέον είναι μόνο φρου φρου και αρώματα.Πήρα το τεύχος του ιουλίου και το μόνο που είχε από ήχο ήταν ένα πικάπ με ένα ιπτάμενο βραχίονα και ένα προενισχυτή.Δυό δελίδες όλες κι όλες!!Άσε που για να τα αγοράσεις θα έπρεπε να πουλήσεις κανα οικοπεδάκι..Έγω δεν τον αγόρασα ξανά γιατί με ενδιαφέρει μόνο ο ''ήχος''Προσωπική άποψη κύριοι,μη παρεξηγηθεί κανένας φαν.
:444::446:
Όποιον τον ενδιαφέρει ο ''ηχος'' υπαρχουν και τα ξένα περιοδικά,από ότι έχω καταλάβει στη πλειονότητα μας μιλάμε καλά αγγλικά.Με 6 ή 7 ευρώ βρίσκω στην επαρχία που μένω εγώ αγγλικά περιοδικά αρκετά καλά για να ενημερωθώ,πόσο μάλλον στην αθήνα..Ασε που σε ένα συγκριτικό δεν βγαίνει πρώτο πάντα το ακριβότερο μηχάνημα!
:444::446:

Reaction score
4.302

Αλλα ρε παιδι μου, πως συμβαινει να ειναι παντα πρωτο αγλικο το μηχανημα. Τον σωβινισμο τους τον εχουν για περηφανεια!

Reaction score
20

Αλλα ρε παιδι μου, πως συμβαινει να ειναι παντα πρωτο αγλικο το μηχανημα. Τον σωβινισμο τους τον εχουν για περηφανεια!
:444: :446:
Μόνο που δεν είναι πάντα...
Και αυτό ακριβώς το λάθος τους (που πολύ ωραία έπιασε το μάτι σου)
μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς μέγιστο δικό σου όφελος γιατί
τις λίγες φορές που θα προτιμήσουν κάποιο άλλης εθνικότητας μηχάνημα (από τα εγγλέζικα)
θα ξέρεις πόσο αξίζει... (περισσότερο από τον σωβινισμό και την περηφάνεια τους...) :126:

Reaction score
1.128

Έγώ να πώ την αλήθεια διάβαζα τον ήχο μόνο τα τελευταία 4 χρόνια αλλά μόνο πρόσφατα είδα αφιέρωμα στους έλληνες κατασκευαστές.Πέράσαν 4 χρόνια και δεν είχα καταλάβει ότι έχουμε τόσους έλληνες κατασκευαστές και εισαγωγείς με εξαιρεση κάποιες παρουσίες του τσακιρίδη.Μήπως κάνουν καλά οι άγγλοι και είναι και λίγο σωβινιστές?Πρόσφατα διάβασα συγκριτικό για ακουστικά και τα ακριβότερα(300 λίρες)βγήκε τελευταίο!Τα φθηνότερα τα οποία ήταν audio technica στις 100 λίρες πήραν 4 αστέρια και τα καλύτερα σχόλια,όχι οτι τους πιστεύω απαραίτητα,παντα πρέπει να το ψάχνεις αλλά θέλω να πω οτί δεν γίνεται αυτό το χάλι που γίνεται εδώ.Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για βαθμολογίες και αστέρια..Όποιος έχει τη στοιχειώδη λογική υποψιάζεται..

Reaction score
1.380

Προσωπικά το περιοδικό θα πρέπει να λέγεται σκέτο''ΕΙΚΟΝΑ''.Κακά τα ψέμματα πλέον είναι μόνο φρου φρου και αρώματα...
Θα συμφωνησω. Εδω και πολλα χρονια θα επρεπε να εχει σταματησει τη κυκλοφορια του αν σεβονταν το παρελθον τους ή να εχουν αλλαξει τελειως ονομα. Περιοδικα για κινητα και gadgets υπαρχουν καλυτερα απο τον ΗΧΟ. Προσωπικα εχω κοψει τελειως τα περιοδικα, αγοραζω ενα το χρονο στο ταξιδι των διακοπων. Αυτο θα ειναι ειτε αγγλικο ειτε το High Fidelity. Oλα τους αρκετα καλυτερα απο τον ΗΧΟ και με αρθρα που στη πλειοψηφεια τους εχουν να κανουν με ηχο.

Reaction score
1.128

Θα συμφωνησω. Εδω και πολλα χρονια θα επρεπε να εχει σταματησει τη κυκλοφορια του αν σεβονταν το παρελθον τους ή να εχουν αλλαξει τελειως ονομα. Περιοδικα για κινητα και gadgets υπαρχουν καλυτερα απο τον ΗΧΟ. Προσωπικα εχω κοψει τελειως τα περιοδικα, αγοραζω ενα το χρονο στο ταξιδι των διακοπων. Αυτο θα ειναι ειτε αγγλικο ειτε το High Fidelity. Oλα τους αρκετα καλυτερα απο τον ΗΧΟ και με αρθρα που στη πλειοψηφεια τους εχουν να κανουν με ηχο.
κι εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου καθώς το high fidelity είναι αξιοπρεπέστατο αν και το έχω κόψει και αυτό γιατί απευθύνεται συνεχώς στη υψηλή κατηγορία τιμής(cd-sacd player στα 19.000 ευρω?) αλλά αυτό έχει να κάνει με τη τσέπη του καθενός,είναι σοβαρό και τιμά το όνομα του,μάλλον θα πάρω το ετήσιο τεύχος.Μια και είπα ετήσιο θυμήθηκα το copy paste που κάνουν στον ήχο κάθε χρόνο,άσε τα λάθη στα σχόλια..

Reaction score
4.302

Αν κανω μια κριση στα ελληνικα περιοδικα μπορω να πω τα εξης:

Hitech: Πλουσιο περιοδικο, πολυ υλη, ηχος, εικονα γκατζετ γενικα απ ολα. Ομως πολυ ακριβο.
ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ: Σε σχεση με τα υπολοιπα, σα μαδημενο κοτοπουλο ειναι. Η υλη του σε οτι εχει σχεση με τον ηχο συρικνωνεται δειαρκως. Θα ελεγα οτι αν δεν το παρεις δαν χανεις και τιποτα. Απλα ειναι φθηνο, οποτε αν εισαι και τυχερος και πεσεις σε καποιο αρθρο που σ ενδιαφερει τοτε χαμογελας.
High Fidelity: Απευθυνεται αποκλειστικα στους λατρεις του ηχου. Πλουσιο σε υλη, ειναι γεγονος οτι αρκετες φορες αναφερεται σε προιοντα με εξωφρενικες τιμες. Κατα την γνωμη ειναι λιγο γλυκοαναλατο. Δηλαδη λεει πολυ ευκολα καλες κουβεντες. Ομως το περιοδικο αξιζει την παρουσια του και με το παραπανω στον χωρο. Για μενα μακραν το καλυτερο απ οτι κυκλοφορει εντος Ελλαδος.

Επειδη παιρνω τακτικα και ξενα περιοδικα (κυριως αγγλικα), εχει και κει μερικα τραγελαφικα πραγματα. Δηλαδη στο ενα περιοδικο να εκθειαζεται ενα προιον και σε αλλο να το θαβουν. Απλα εκει πιο ευκολα θα γραψουν για μειονεκτηματαα ενω εδω σπανια. Θεωρω οτι το What Hi Fi ειναι αντιστοιχο του Hitech απλα με πολυ πιο πλουσια υλη. Επισης εκει οι περιτες σελιδες για τον αναγνωστη ειναι περισσοτερες. Αγγελιες και διαφημησεις παρα πολλες και οι σελιδες με τις βαθμολογιες, καταλαμβανουν αντιστοιχο η και περισσοτερο χωρο σε σχεση με τα δικα μας.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.534