30 Μαϊου 2006 #221 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.483 Reaction score 7 Ποσα κιλα εισαι τωρα ρε Γιαννη;
30 Μαϊου 2006 #222 pankrok Μηνύματα 17.750 Reaction score 25.584 εισαι σε καλο δρομο γιαννη μου! και εγω με τετοιο ρυθμο εχασα 15 περισυ τετοια εποχη. ειναι καιρος να αρχισεις τρεξιμο πιστευω (χεχεχεχε!)
εισαι σε καλο δρομο γιαννη μου! και εγω με τετοιο ρυθμο εχασα 15 περισυ τετοια εποχη. ειναι καιρος να αρχισεις τρεξιμο πιστευω (χεχεχεχε!)
30 Μαϊου 2006 #223 Γ Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης Μηνύματα 4.496 Reaction score 3 Γιωργος Ανδρεαδης said: Ποσα κιλα εισαι τωρα ρε Γιαννη; Click to expand... Πόσα + κιλά έχασες? Μαρτύρατο για να ησυχάσει ο Ανδρεάδης,που δεν πήρε γραμμάριο, μην του έρθουν μαζεμένα...
Γιωργος Ανδρεαδης said: Ποσα κιλα εισαι τωρα ρε Γιαννη; Click to expand... Πόσα + κιλά έχασες? Μαρτύρατο για να ησυχάσει ο Ανδρεάδης,που δεν πήρε γραμμάριο, μην του έρθουν μαζεμένα...
30 Μαϊου 2006 #224 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Ήμουν κάτι παραπάνω από 113 κιλά!! Και τώρα είμαι στρογγυλά 103!! Πιστεύω μέχρι τέλος Ιουνίου (πριν τις 20 του Ιούνη) θα έχω πέσει κάτω από τα 98 Αυτός είναι ο αρχικός στόχος!! Αν δεν αλλάξω γνώμη, και με την βοήθεια λίγης γυμναστικής, θα κοιτάξω να πετύχω τα 95......... Την Τετάρτη το πρωί (την άλλη εβδομάδα) έχω ραντεβού με την διαιτολόγο μου και θα σας ενημερώσω για τις ακριβείς μετρήσεις!!! @Ανδρεάδη: σου ήρθε κανένα κιλό Γιώργο???
Ήμουν κάτι παραπάνω από 113 κιλά!! Και τώρα είμαι στρογγυλά 103!! Πιστεύω μέχρι τέλος Ιουνίου (πριν τις 20 του Ιούνη) θα έχω πέσει κάτω από τα 98 Αυτός είναι ο αρχικός στόχος!! Αν δεν αλλάξω γνώμη, και με την βοήθεια λίγης γυμναστικής, θα κοιτάξω να πετύχω τα 95......... Την Τετάρτη το πρωί (την άλλη εβδομάδα) έχω ραντεβού με την διαιτολόγο μου και θα σας ενημερώσω για τις ακριβείς μετρήσεις!!! @Ανδρεάδη: σου ήρθε κανένα κιλό Γιώργο???
31 Μαϊου 2006 #225 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.483 Reaction score 7 Και τα 95 κιλα παλι στρογγυλά θα ειναι..... Η διαιτολόγος σου κανει καλη δουλεια απο ο,τι βλεπω..... Βλεπεστε... συχνα; 8) Προσεχε μονο με το γυμναστηριο, γιατι ο συνδυασμος των δυο καποιους τους κουραζει..... Κατι ήρθε απο κιλό αλλα δηλωσα *Αλλαγη διευθυνσης*
Και τα 95 κιλα παλι στρογγυλά θα ειναι..... Η διαιτολόγος σου κανει καλη δουλεια απο ο,τι βλεπω..... Βλεπεστε... συχνα; 8) Προσεχε μονο με το γυμναστηριο, γιατι ο συνδυασμος των δυο καποιους τους κουραζει..... Κατι ήρθε απο κιλό αλλα δηλωσα *Αλλαγη διευθυνσης*