Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Κι εγώ που νόμιζα καυτό sexΤην ομορφιά μου![]()
Κι εγώ που νόμιζα καυτό sexΤην ομορφιά μου![]()
Φίλε Δηκομηδη ο χώρος είναι διαφορετικός,μόλις χθες άναψαν οι ενισχυτές,έχει αρκετή δουλειά το σύστημα-χώρος για να έλθει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο αλλά έτσι είναι το χόμπι.
Τώρα για ποσοστά ικανοποίησης αν έχεις κάποιο μετρητικο όργανο θα με ενδιέφερε.
Ο χώρος όντως είναι μικρός για τα ηχεία (35 τμ) αλλά οι εποχές δεν ευνοούν αγορές-τραμπες κλπ.
ΥΓ. Η ασπιρίνη είναι φαρμακαρα![]()
Τέτοια λέγε του, και θα το έχει μέχρι τον Αύγουστο.Μπράβο Χρήστο, ωραία ιδέα ο διαχύτης σε μορφή Χριστουγεννιάτικου δέντρου![]()
Αγαπητέ Βλάσση οι μετρήσεις ολοκληρώθηκαν ....Βρε Luger Gonis.....τωρα με το δεντρί στην μέση παίζει ποιο ωραια?λεγε βρε....και άμα βγει μετα τις γιορτές τι θα χάσεις πιστεύεις.......?κρεμεται ο κόσμος απο τα χείλη σου......θέλουν να αποφασίσουν που θα στήσουν φέτος το δέντρο τους........δωσε απαντησεις τωρα!!!!!![]()
@gonis: Οι διαφορές των 20.7 από τα 3.7 εντοπίζονται μόνο στις διαστάσεις και στο γεγονός ότι το 20.7 κατεβαίνει 10Hz πιο χαμηλά από το 3.7;
Τα συγκεκριμένα δεν ειναι τα 20.7 ,ειναι τα 20.1Μιας κι από ότι φαίνεται, την πρώτη φορά "προσπεράστηκε" το ερώτημά μου, ας μου επιτραπεί να το επαναλάβω: