Hard questions...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Hard questions...

Σαν μοναδικη περιπτωση "αληθινου γεγονοτος" φανταζομαι την ευτυχη συγκυρια να παραστεις σε μια συναυλια που καταγραφεται και επειτα να αγορασεις την παραγωγη της (βινυλιο η cd) Αν μπορεις να θυμασαι επειτα τι ακουσες "τοτε" και "τωρα" μπορεις να πεις οτι δεν αποδιδεται ικανοποιητικα το ζωντανο προγραμμα και να πιθανολογησεις τι φταιει.
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ακους την "αποψη της αληθειας" καποιου ηχοληπτη η παραγωγου.
Τι να κρινεις λοιπον σε καποιο μεσο (ενισχυτη-προ-ηχειο κλπ) για το ποσο πιστα αποδιδει την μουσικη?
Ο καθενας μας εχει μια "ιδανικη εικονα" και αυτη προσπαθει να προσεγγισει κατα το δυνατον.Αναλογα με το αυτι του και την τσεπη του(δυστυχως για το δευτερο)

Reaction score
37

Σαν μοναδικη περιπτωση "αληθινου γεγονοτος" φανταζομαι την ευτυχη συγκυρια να παραστεις σε μια συναυλια που καταγραφεται και επειτα να αγορασεις την παραγωγη της (βινυλιο η cd) Αν μπορεις να θυμασαι επειτα τι ακουσες "τοτε" και "τωρα" μπορεις να πεις οτι δεν αποδιδεται ικανοποιητικα το ζωντανο προγραμμα και να πιθανολογησεις τι φταιει.
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ακους την "αποψη της αληθειας" καποιου ηχοληπτη η παραγωγου.
Τι να κρινεις λοιπον σε καποιο μεσο (ενισχυτη-προ-ηχειο κλπ) για το ποσο πιστα αποδιδει την μουσικη?
Ο καθενας μας εχει μια "ιδανικη εικονα" και αυτη προσπαθει να προσεγγισει κατα το δυνατον.Αναλογα με το αυτι του και την τσεπη του(δυστυχως για το δευτερο)
Έχω κάποια CD που είναι απο Live που έχω πάει αλλά και πάλι δεν μπορείς να πιάσεις το αίσθημα της συναυλίας.
Όσες λάμπες, πυκνωτές και χαι-ενδ καλώδια βάλεις δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς όπως στην συναυλία.
Η ψυχολογία είναι εντελώς διαφορετική, στην συναυλία έχεις την αίσθηση πως συμμετέχεις ενώ στο χάι-φάι ....

Reaction score
1.846

Έχω κάποια CD που είναι απο Live που έχω πάει αλλά και πάλι δεν μπορείς να πιάσεις το αίσθημα της συναυλίας ...
Με την τεχνολογία που γνωρίζουμε δεν πρόκειται ποτέ να πιάσεις το αίσθημα. Αυτό που λέμε είναι πως το καλύτερο σύστημα είναι αυτό που πλησιάζει περισσότερο. Αλλά και με αυτό απόσταση υπάρχει. :126:

D

Deleted member 23222

Guest

Aληθινό γεγονός για μένα, είναι όταν το ζωντανό ή στούντιο μουσικό γεγονός,εκτυλίσσεται σε μουσική σκηνή εύρους παρόμοιου με αυτή που καλείται να το αναπαραστήσει...
Ένα ντουέτο,τρίο ή κουαρτέτο,μπορεί κάλλιστα να αναπαραχθεί σε "λογικό" οικιακό χώρο.Μια ορχήστρα θέλοντας και μη,θα την ακούσεις συμπιεσμένη...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop