Hard Rock Bands

Reaction score
5.878
Άλλη μια αγαπημενη μου μπαντα με τον αξεπεραστο Lemmy!!
Πολλες οι γνωμες για το ειδος που παιζουν......για μενα παντως ΡΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

Motorhead - Ace Of Spades

Motörhead - Killed by death

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.454
Μια επισήμανση προς όλους του συμμετέχοντες: Καλό θα ήταν πριν από τα videos να αναγράφετε όνομα συγκροτήματος και τίτλο τραγουδιού. Υπάρχουν φορές που τα video "κατεβαίνουν", οπότε είναι δύσκολο για κάποιον να παρακολουθήσει το θέμα χωρίς να γνωρίζει στοιχεία για το video το οποίο δεν είναι διαθέσιμο.

Έκανα κάποιες διορθώσεις σε posts. Για πάμε, δυναμώστε τα ηχεία σας!!!

Rush - Natural Science

Babe Ruth - Black Dog

The Cult - Fire Woman

@Κυριακου Γιαννηs, @ika: Sorry παίδες, προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οι Motorhead, οι Metallica και οι Nine Inch Nails, ανήκουν στο χώρου του hard rock;:p Πιστεύω ότι ειδικά των δύο πρώτων, τα videos θα ταίριαζαν περισσότερο στο θέμα του heavy metal. ΟΙ ΝΙΝ είναι μια κατηγορία μόνοι τους (ευκαιρία να ανοίξω σχετικό thread)! Συγκεντρωθείτε!:D

ika

News
Reaction score
16.685
@Κυριακου Γιαννηs, @ika: Sorry παίδες, προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οι Motorhead, οι Metallica και οι Nine Inch Nails, ανήκουν στο χώρου του hard rock;:p Πιστεύω ότι ειδικά των δύο πρώτων, τα videos θα ταίριαζαν περισσότερο στο θέμα του heavy metal. ΟΙ ΝΙΝ είναι μια κατηγορία μόνοι τους (ευκαιρία να ανοίξω σχετικό thread)! Συγκεντρωθείτε!:D
Μερικές φορές δεν βγάζει ξεκάθαρα κανείς άκρη για το τι ακριβώς παίζει ένα συγκρότημα. Εδώ αναφέρονται κάποιοι και ως Hard Rock (πχ Metallica) και κάποιοι δεν υπάρχουν (πχ Babe Ruth). Μπέρδεμα.

wizzy

Reaction score
22.454
Μερικές φορές δεν βγάζει ξεκάθαρα κανείς άκρη για το τι ακριβώς παίζει ένα συγκρότημα. Εδώ αναφέρονται κάποιοι και ως Hard Rock (πχ Metallica) και κάποιοι δεν υπάρχουν (πχ Babe Ruth). Μπέρδεμα.
Παρόλο που μπορεί να μην αναφέρονται στη λίστα της Wikipedia, χρησιμοποιώντας κοινή "ακουστική" λογική, προσωπικά μιλώντας, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατατάξω τους Metallica και τους Babe Ruth στο ίδιο μουσικό ιδίωμα και δη στο hard rock. Η λίστα της wikipedia είναι καλή για σκοπούς αναφοράς/ενημέρωσης/παράθεσης, αλλά "μπάζει" από παντού. Π.χ. κατατάσσει στο hard rock τους Machine Head! Seriously;!;!;! Στο γράμμα C, περιλαμβάνονται οι Cradle of Filth! FFS δηλαδή...

Όπως και να 'χει το πράγμα, το σχόλιό μου δεν είχε κακή διάθεση/πρόθεση - για αυτό και τα σχετικά smileys. Το μόνο ζητούμενο ήταν να μείνει το thread "καθαρό" από video posts τα οποία - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - δεν συνδέονται με το hard rock (και μη μου πεις ότι οι Nine Inch Nails είναι hard rock...;)). Συνεχίστε απρόσκοπτοι:thumbsup:, το θέμα κλείνει εδώ.:)

ika

News
Reaction score
16.685
.... το θέμα κλείνει εδώ.:)
Πολύ σωστά, συζήτηση να γίνεται για να αναπροσαρμοζόμαστε :drinks:.

Ελπίζω αυτό
Lucifer's Friend - Spanish Galleon
να το πέτυχα.

wizzy

Reaction score
22.454
Ηχητικά το πέτυχες - και μου σύστησες κι ένα group το οποίο δεν είχα ακούσει στο παρελθόν!

Απλά πρόσθεσα το όνομα του συγκροτήματος και τον τίτλο του τραγουδιού πριν από το video.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Πού ή ποιά είναι η λεπτή γραμμή που χωρίζει το Hard Rock από το Heavy Metal?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss