HARMAN AV-255 HELP

Reaction score
2
Την βοήθεια σας αδέρφια.

Ένας γνωστός μου πήρε τον εν λόγω ενισχυτή. Πώς μπορώ να δώ αν έχει το νέο firmware ή χρειάζεται update ?

Υπάρχει τρόπος ?

Επίσης μου είπε πως όταν συνδέει την τηλεόραση μέσω του ενισχυτή με πηγή dvd player έχει χειρότερη εικόνα απο οταν το συνδέει απευθείας με scart ?

Παίζει να ισχύει αυτό ή έχει λάθος στις ρυθμίσεις κάπου. Με τον ενισχυτή το συνδέει με rca (πιθανόν γιαυτό έχει άσχημη εικόνα)

Αυτά....... ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε απάντηση....

Reaction score
164
"To determine if your unit has the latest versions of the software and firmware, turn your AVR on, press the AVR button, and then press 1-2-3-4-OK on the remote control. (If this sequence does NOT display the version number, please press 1-2-3-0-OK.) "

Όσο για το άλλο, κάτι λάθος θα έχει κάνει. Τον ενισχυτή τον έχει συνδέσει με την τηλεόραση με HDMI; Αν ναι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δείχνει καλύτερα το DVD συνδεμένο με Scart.

Reaction score
2
Για το firmware ειμαστε οκ...

Όσο για την σύνδεση..... έχει συνδέσει με RCA (κίτρινο) από το dvd στον ενισχυτή και απο εκεί με hdmi στην τηλεόραση.
Η εικόνα δεν είναι καλή. Ενώ όταν συνδέει το dvd με scart στην τηλεόραση είναι πολύ καλύτερη.
Του είπα να συνδέσει με component το dvd με τον ενισχυτή και απο εκεί upscaling με hdmi στην τηλεόραση του. Πιστεύω να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Τι λέτε και εσείς ?

Άντε να δούμε τι θα γίνει μέχρι να του φτιάξω το htpc και να βλέπει hd απο mkv

Reaction score
164
Λέμε να πάει να πάρει ένα DVD της προκοπής και να αφήσει τις συνδέσεις με composite και scart. Με το component θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι το Dvd του είναι αρχαίο και είναι ο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα.

Reaction score
19
έχει συνδέσει με RCA (κίτρινο) από το dvd στον ενισχυτή και απο εκεί με hdmi στην τηλεόραση.
Η εικόνα δεν είναι καλή. Ενώ όταν συνδέει το dvd με scart στην τηλεόραση είναι πολύ καλύτερη.
Ε προφανώς. Αφού στην πρώτη περίπτωση κάνει τη χειρότερη δυνατή σύνδεση (composite) ενώ μέσω scart πιθανώς το σήμα είναι RGB. Αν το dvd δεν βγάζει τουλάχιστον Component είναι για πέταμα στην περίπτωσή του.

Reaction score
8
s-video τουλάχιστον έχει?
εγώ έχω ένα pioneer 717 και το χρησιμοποιώ κυρίως για cd player που στη κατηγορία του είναι αξεπέραστο.Οστόσο το έχω συνδέσει και με s-video γιατί δεν έχει component ,hdmi.
Aυτά που λέτε δεν είναι απόλυτα σωστά.Εχω δοκιμάσει όλες τις δυνατές συνδέσεις με τον HARMAN.
component και hdmi με το toshiba 580
composite με nova
s-video με pioneer 717

οσο και να σας κάνει εντύπωση η εικόνα του pioneer με s-video είναι καλύτερη απο την αντίστοιχη του toshiba με hdmi.Αλλωστε μπορεί το καλώδιο να είναι ψηφιακό αλλα το σήμα που παιρνώ έιναι 576ι και ο HARMAN το στέλνει στη tv 720p

φυσικά η διαφορά ποιοτητας των 2 players ειναι μεγάλη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members