gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.424
Τι συνήθεια είναι αυτή ρε γμτ στους καινούριους AV; Πρέπει να ξηλωθείς δηλαδή πάνω από 600 ευρώ για να έχεις pre out??Όπισθεν.
![]()
Και μια πιό κοντινή στις συνδέσεις.
![]()
Άπαντα πλέον υπόκεινται σε περιοριοσμό κόστους και περνάνε απο τμήματα marketing πριν πάρουν το πράσσινο φώς.Τι συνήθεια είναι αυτή ρε γμτ στους καινούριους AV; Πρέπει να ξηλωθείς δηλαδή πάνω από 600 ευρώ για να έχεις pre out??
Ριβιού!!:602: Μπράβο Γιώργο!!
Για τον 165Λοιπόόόόόόόόόν...
1)Η μπροστά σκηνή ανοίγει εντυπωσιακά ενώ έχω πολύ καλύτερη αίσθηση περιφεριακού ήχου και σε κατευθηντικότητα και σε ''άπλωμα''.Εντάξει δεν καταφέρνει να μου κλείσει το πίσω ηχητικό πεδίο (μιλάμε για διάταξη 5.1 μονόπολων ηχείων) αλλά έχει μειωθεί τρομερά η τρύπα που υπήρχε δεξιά-αριστερά μεταξύ left-right και των αντίστοιχων περιφεριακών.
Πιθανόν να κλείσει τελείως με πιο λεπτομερή τοποθέτηση των ηχείων αλλά με ενδιαφέρει πολύ το τι μπορεί να κάνει σε επίπεδο ρεαλιστικής τοποθέτησης που δεν θα επιβαρύνει ιδιαίτερα την εργονομία και την αισθητική του χώρου.Κάτι που βλέπω ότι είναι κύριο μέλημα για αρκετούς.
2)Επίσης η σταθερότητα στην ηχητική εικόνα είναι σχεδόν αμετάβλητη ανεξαρτήτου εντάσως.Το σχεδόν πηγαίνει για τις πολύ χαμηλές εντάσεις καθότι εκεί αρχίζει και χάνεται η ομοιομορφία των εφέ.
3)Στούς διάλογους ρίχνει πολύ ξύλο στον παλαίο μου(σχεδόν 7ετίας) Marantz 6300 πράγμα που με εντυπωσίασε καθότι ο Mαραντζάκος είναι τρομερός σε αυτό τον τομέα!
Βρε τον Harman..![]()
Σεισμός στο σαλόνι!!
Οκ ελεώ sub(10άρι) δεν μορώ να τραντάξω το πάτωμα αλλά τα υπόλοιπα κανάλια πήραν φωτιά!Βρέθηκα στο επίκεντρο και ακουγα τα πάντα γύρω να καταρέουν με εξαιρετική ακρίβεια.
Η ταινία μπαίνει στις επιλογές για δοκιμές ασυζητητί!!
Ή Harman ή Denon.Tωρα τελικα ρε Γιωργο ποιον να παρω?
Harman? Pioneer? Yamaha? Denon?
Δε μ ενδιαφερουν τα γκαζια, δεν παιζω σε τρελλες εντασεις.
Θελω ομορφο, γλυκο κι εντυπωσιακο, 3D ηχο σε λογικες εντασεις!
(ασχετο)..(ηταν αφορμη το review αυτo.)
Με τα Verity???:111:Tωρα τελικα ρε Γιωργο ποιον να παρω?
Harman? Pioneer? Yamaha? Denon?
Δε μ ενδιαφερουν τα γκαζια, δεν παιζω σε τρελλες εντασεις.
Θελω ομορφο, γλυκο κι εντυπωσιακο, 3D ηχο σε λογικες εντασεις!
(ασχετο)..(ηταν αφορμη το review αυτo.)