Hawkwind78's Multichannel System





Μηνύματα
153
Reaction score
316
Που να τα βάλω τα 4 sub χαχαχαχα. Εδώ δεν έχω βάλει ακόμα τα 4 του ταβανιου.
Για σαλόνι, κατάφερα 3 κομμάτια 12αρια και 2 κομμάτια 15αρια.
Όλα γίνονται
 

Attachments




Μηνύματα
153
Reaction score
316
Είσαι άρχοντας εσύ!
Οφείλω να σου πω, ότι όλα αυτά έγιναν εξαιτίας των γνώσεων που μεταδίδεται εσύ και ο dimifoot.
Τις ακολούθησα χωρίς πως και γιατί και γιαυτή μου την επιλογή δικαιώθηκα.
Οπότε σας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ δημοσίως.
Σας ευχαριστώ.
 


hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.978
Reaction score
2.914
Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε το Tannoy Gold 8 και μπήκε στην θέση του στο κέντρο. Ένα θα πω και να φανταστείτε ότι δεν έχω κάνει ακόμα ισοσταθμιση, όποιος πει κάτι αρνητικό για τους γιατρούς δεν ξέρει τι του γίνεται με όλο το συμπάθιο. Όλα τα ηχεία ταίριαξαν απίστευτα ήρθε μια ισορροπία που πρέπει να την ακουσει κάποιος για να την καταλάβει. Ηχεία των 300 ευρώ το ένα και παίζουν απίστευτα. Μένει να γίνει ισοσταθμιση για να βγουν συμπεράσματα με γραφήματα και βεβαίως να μπει και το δεύτερο svs στην εξίσωση. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και η προσπάθεια συνεχίζεται.
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.378
Reaction score
79.478
Το κεντρικό είναι το πιο βασικό ηχείο. Τουλαχιστον αυτό παρτο 8αρι
2 χρόνια μετά…:
Ήρθε το Tannoy Gold 8 και μπήκε στην θέση του στο κέντρο. Ένα θα πω και να φανταστείτε ότι δεν έχω κάνει ακόμα ισοσταθμιση, όποιος πει κάτι αρνητικό για τους γιατρούς δεν ξέρει τι του γίνεται με όλο το συμπάθιο.
👏👏👏👍
 


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.395
Reaction score
125.558
Πλάκα πλάκα, με ένα ιμερσιβ σεταπ με τέτοια οικονομικά 8-αρια συν σαμπ, μπορείς να κάνεις κάτι χαϊεντάδες με τυπικές ψαροκασελες υπερδεκαπλάσιου κοστολογίου, να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
 




billpeppas

A/V "Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.518
Reaction score
5.704
Ναι, έλεγα μήπως τα είχες ακούσει. Και ξέρω ότι τα svs τα έχεις σε εκτίμηση, οπότε η γνώμη σου παρουσιάζει ενδιαφέρον :)
Τα R900 δεν τα έχω δοκιμάσει δυστυχώς.
Τα αντίστοιχα SVS (Prime Elevation) είναι καλά (για τα λεφτά και το μέγεθος τους και τον αντίστοιχο ανταγωνισμό αναλογικά πάντα).

Σαν ήχο, αν πάνε όπως τα υπόλοιπα της σειράς, θα έχουν ισορροπημένο ήχο, με έλλειψη στο μπάσο φυσικά ελέω 4ιντσου μόλις driver και της μικρής καμπίνας.

Χατιρικα τα prime elevation τα θεωρώ το μίνιμουμ που μπορείς να βάλεις σε ηχείο height/top. Εννοείται για μικρές αποστάσεις ακρόασης. Ιδανικά θα προτιμούσα κάτι με 6αρι ή 6.5αρι woofer, και εννοείται Καλή απόκριση τουλάχιστον στις +/- 35 μοίρες.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.716
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top