HBH-200 Hands free

Reaction score
14
Το HBH-200 είναι το νέο «ασύρματο» handsfree της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας, που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στη Sony Dream World στο Παρίσι. Ζυγίζει μόλις 33 γραμμάρια, διαθέτει οθόνη LCD, όπου μπορεί αν απεικονιστεί ο αριθμός ή και το όνομα του καλούντος, ενώ διακρίνεται για την αυξημένη λειτουργικότητά του σε σχέση με κάθε άλλο «ασύρματο» προκάτοχό του.

Μόλις το παράγγειλα από τη σελίδα της Vodaphone. Το παραδίδουν χωρίς χρέωση και πληρωμή κατά τη παράδοση.

ΤΟ έχει χρησιμοποιήσει κανένας..? :)

Reaction score
2
E, δεν είναι και τόσο καινούριο! Να μου έλεγες για το HBH-660, θα έλεγα μάλιστα. Πάντως, το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει, καθώς δεν καταργεί εντελώς τα καλώδια (ο κύριος σκοπός ενός ακουστικού bluetooth, έτσι δεν είναι;).

Reaction score
0
Το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω αγοράσει από Γερμανό εδώ και 6 μήνους! Κατά τη διάρκεια των οποίων το πήγα για επισκευή γιατί έχανε συνέχεια το connection και μου δώσαν καινούργιο. Τώρα με το νέο κινητό Motorola RAZR V3 δε συνεργάζεται οπότε έχει μπει στην αχρηστία.

Κώστα, ναι μεν ο ορισμός του handsfree είναι να μην έχει καλώδια, αλλα το συγκεκριμένο έχει οθόνη για να βλέπεις ποιος σε καλεί (πολύ σημαντικό για μένα) ενώ μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις, βλέποντας ποιον καλείς.
Για μενα το handsfree ήταν ανάγκη για να περιορίσω την έκθεση μου στην ακτινοβολία του κινητού μου, όταν μιλάω στο τηλέφωνο και μετά για το handsfree feature...

Reaction score
14
Ναι, έχει παρουσιασθεί στο Παρίσι εδω και περίπου ένα χρόνο. Το έβαλα για να δω τις παρατηρήσεις αυτών που το έχουν.

Δεν ήθελα όμως τα άλλα, γιατί τα θεωρώ ακαλαίσθητα και δεν έχουν την οθόνη που έχει αυτό.

Reaction score
2
Ακριβώς λόγω της οθόνης, προτείνω το HBH-660. Το έχεις στο γραφείο σου ή σε κάποια θέση στο αυτοκίνητο ή ακόμη στη ζώνη (στη θήκη του) ή ακόμη ακόμη στο λουράκι λαιμού που το συνοδεύει (!), σε παίρνουν τηλέφωνο, βλέπεις στην οθόνη ποιός σε καλεί, το φοράς και απαντάς! Εννοείται ότι δε το φοράς στο αυτί συνέχεια!
Και είναι και κουκλί, IMO!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.588
Νεότερο μέλος
Zeppelsound