HD δορυφορική κάρτα.

Reaction score
4
spresv: αν θέλεις την δοκιμάζουμε και στο δικό μου... να είμαι και εγώ σίγουρος ότι θα παίζει για να παραγγείλω...

Reaction score
2
Βρε, εχω και αλλο PC να δοκιμασω, αλλα εχω φυγει για διακοπες... Θα βρω ομως και αλλο pc και θα σου πω σιγουρα εαν εχει προβλημα.

Reaction score
4
Καλα βρε! ολοι διακοπές είστε? και τι κάνετε στο forum? ούστ... όξω απο δώ... αντε για κανα μπάνιο!!!!!!!!!!!!!
:)

Reaction score
2
Panic time over, τελικα ειχε καει η skystar (μαζι με ολα τα αλλα που πηρε μαζι εκεινο το ρημαδι το τροφοδοτικο). Παω να στησω το πιατο...

Α, και βγηκε η 3.8 του DVBViewer

Reaction score
4
Πήρα και εγώ την Skystar HD. Δεν άξιζαν τα 25ευρώ που ζητούσε ο Γερμανός για μεταφορικά.... και η προμήθεια του Paypal...

Και φυσικά έχω πολλές ερωτήσεις!!!! :

Βέβαια εδώ και 2 μέρες προσπαθώ να την κάνω να παίξει φυσιολογικά. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει ποίον απο τους Elecard decoders να κατεβάσω? Εχει πολλούς στο site, ποιος είναι ο σωστός?

Με τον decoder της Cyberlink στο ASTRA HD και HD+ (που είναι και τα μόνα HD που μπορώ να δώ) παίζει στην αρχή κανονικά αλλά μετά αρχίζει και ....χάνει frames.. σαν σε γρηγορη...αργή κίνηση βίντεο... ο ήχος παίζει κανονικά όμως...

Επίσης όταν διαλέξω σαν H264 decoder τον ffdshow δεν παίξει καθόλου... βγαζει γραμμούλες, σχηματάκια, tribals και διάφορα άλλα φουτουριστικά, αλλά εικόνα δεν δείχνει... ο ήχος όμως παίζει και εδώ κανονικά....

Αντε να δούμε...

Ευχαριστώ!

Reaction score
4
Με το dvbViewer...

Τελικά κατέβασα έναν απο τους πολλούς decoder της Elecard, ο οποίος (μετά απο ηρωικές μάχες με τα Vista) εγκαταστάθηκε και έπαιξε.

Εχει όμως τρελές απαιτήσεις... Στο σύστημά μου, με Ε6750, στα Astra HD και HD+ χρησιμοποιεί απο 60%-75% CPU.
Πρεμιέρ ΧαΝτε (το γράγω επίτηδες στα Ελληνικά) και Ντισκόβερυ ΧαΝτε, πηγαίνει στα 85%-90% (βέβαια και αυτά χτυπάνε κάτι 20Μbps)..

Εννοείτε φυσικά ότι το Hardware acceleration της κάρτας δεν δουλεύει. Και πιθανόν να μην δουλέψει ποτέ, μιας και οι "απίστευτοι" τύποι του dvbViewer αποφάσισαν ότι ειναι οι super-duper προγραματισταράδες και δεν θα υποστηρίξουν το EVR παρά θα φτιάξουν το δικό τους renderer. Φυσικά εννοείτε ότι ειναι τόσο καταπληκτικοί, που η ATI θα φτιάξει και τους drivers να υποστηρίζουν αυτό τον renderer, αλλά και οι άλλες "μικρές" εταιριούλες, όπως η cyberlink θα αλλάξει τον decoder της να υποστηρίζει τον renderer τους... ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!! εχει μπει κανείς στο φόρουμ να δει πως αντιμετωπίζουν τους χρήστες που ΠΛΗΡΩΣΑΝ (έστω και 15ευρώ, έστω) για το πρόγραμμά τους? ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ....

Τέσπα,
Υπάρχει Demo για τον CoreAVC? Να δοκιμάσω και αυτόν, πριν πληρώσω για να πάρω κάτι...

Μερικές απλές και ...."επικίνδυνες" ... ερωτήσεις....
Στο progDVB υπάρχει ένα plugin που λέγετε WinCSC. Προσπαθώ να το βάλω το dvbViewer και δεν το βλέπει. Υπάρχει διαδικασία περισότερη της "το ρίχνω στον φάκελο plug-ins και παίζει?"
Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο plug-in?

Συγνώμη που ρωτάω εδώ, αλλά αν δείτε μερικές απο τις απαντήσεις που δίνουν οι "θεοί" στο dvbViewer φορουμ, ειδικά στους Γερμανούς, θα φρικάρετε. Υποπτέυομαι ότι αν είχαν τους χρήστες μπροστά τους, θα τους μαστίγωναν μέχρι θανάτου......

Reaction score
2
O μονος decoder που δουλευει σε μενα ειναι ο cyberlink. CoreAVC δεν ψενεται, elecard δεν δοκιμασα καν. Στο Premiere HD με 3600+ εχω 65%-75%

Το winCSC, ενω παλιοτερα ου επαιζε, τωρα αρνειται πεισματικα...

Reaction score
4
XP έχεις ή Vista?

Ποιά version του Cyberlink έχεις? ποιά του dvbViewer?
επίσης δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το ffdshow δεν δουλευει...

Για το plugin εχω την εντύπωση ότι έχουν αλλάξει το API του dvbViewer. απο την στιγμή που υποστηρίζει (λένε) CI δεν υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη τέτοιων plug-ins.... Απο την άλλη λένε όμως ότι φτιάχνουν τον δικό τους renderer για να αποφύγουν τα DRM... (έμμεσως πλην σαφώς)... πιάστ' αυγό και κούρευτο είναι οι τύποι.... Εσένα το βλέπει καθόλου? εμένα δεν το βλέπει καν.

Παρεπιπτόντως:

E6750
ATI 2600Pro
Catalyst drivers 7.8
SKystar HB, BDA drivers 5.κάτι
Vista
Cybelink PowerDVD 7.3 (build 2911)

Μέχρι τώρα, ακόμα και στα ζόρικα HD απο Blue-ray και HDDVD, ακόμα και interlaced, δεν είχα καταφέρει να κάνω την CPU να δείξει πάνω απο 30%...

Reaction score
4
Δοκίμασα και τον dscaler 5, σαν SD decoder.

Δίνει σαφώς καλύτερη εικόνα και απο το ffdshow και απο το Cyberlink mpeg2 decoder και απο το Microsoft mpeg2 decoder. Ισως είναι ελαφρά υποδεέστερος στην κίνηση απο ότι το ffdshow αλλά στο de-interlacing κάνει σαφώς καλύτερη δουλειά.

Παρόλα αυτά, η ποιότητα εικόνας συνεχίζει να είναι αρκετά ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ απο ότι αν ταίσω τον Epson με κανονικό s-video σήμα απο τον Humax...
Δεν το περίμενα αυτό και έλπιζα ότι θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα, κάνωντας το scaling απο το PC και δουλεύοντας τον Epson στην native ανάλυσή του....

Δεν ξέρω με τι άλλο να πειραματιστώ πια... καμμία ιδέα κανείς?
Μιλάω για SD εικόνα πάντα, και τα πειράματα έγιναν κατα την διάρκεια του αγώνα F1 με την μετάδοστη του ORF (που έχει και την καλύτερη εικόνα στην συγκεκριμένη μετάδοση...)

Καμμία ιδέα?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members