Hd και nova , πότε;

Reaction score
0
Μετά και τα νέα από την αλβανία με έχει πιάσει κατάθλιψη και αναρωτιέμαι αν αξίζει να παραμένω συνδρομητής σε μια πλατφόρμα που δεν ενδιαφέρεται για το προίον της αλλά μόνο για να τα αρπάζει. Το συμβόλαιο μου λήγει σε λίγους μήνες και έχω στείλει τα παράπονα μου στην εταιρία αλλά πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτα εκτός αν ξεκινήσει μια ομαδική προσπάθεια διαμαρτυρίας από τους συνδρομητές.
Ασφαλώς εναλλακτικές υπάρχουν καθώς με τα ίδια λεφτά μπορείς να κάνεις συνδρομή σε δύο πακέτα των βαλκανίων , αλλά είναι το γαμώτο να πρέπει να "ξενιτευτείς" για να λάβεις τις υπηρεσίες που πληρώνεις.
Μήπως να οργανωθούμε.

VG

Reaction score
0
Δεν σε εχουν αναγκη φιλε giol,πουλανε σε οσους θελουν να βλεπουν το Αιγάλεω-Πανεγιάλεο και το Ιωνικος-Βριωνικός σε 26'' CRT καφενείου ,γιατι περαν τουτου δεν εχουν και κατι αλλο να πουλησουν

Reaction score
1
Και μόνο με τη σκέψη γιά HD, θα πάνε στα 100€ την συνδρομή...
Θα αξίζει όμως τα λεφτά του, φαντάζεσαι να βλέπεις Ιωνικό-Βριωνικό σε HD???:crazy_3:

Reaction score
0
Και μόνο με τη σκέψη γιά HD, θα πάνε στα 100€ την συνδρομή...
Θα αξίζει όμως τα λεφτά του, φαντάζεσαι να βλέπεις Ιωνικό-Βριωνικό σε HD???:crazy_3:
Σωστός!

Reaction score
6
Θα προτείνω σε όλους να κάνουν υπομονή καναδυό μήνες..... Αναμένονται εξελίξεις που θα ταράξουν τα νερά...!!! ;-)

Reaction score
0
Δεν σε εχουν αναγκη φιλε giol,πουλανε σε οσους θελουν να βλεπουν το Αιγάλεω-Πανεγιάλεο και το Ιωνικος-Βριωνικός σε 26'' CRT καφενείου ,γιατι περαν τουτου δεν εχουν και κατι αλλο να πουλησουν
Λίγα τα λόγια σου γιά την Παναιγιαλειάρα...:cool_1: :smoking:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όσο πάντως ακούω για πώληση της NOVA τόσο οι ελπίδες μου μεγαλώνουν... δεν μπορεί κάτι θα κάνουν οι νέοι επενδυτές...

Από την άλλη στον Hellas Sat ήδη εκπέμπει HD κανάλι έστω και δοκιμαστικά...

Για να δούμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos