HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Reaction score
0
Εγω πάντως τωρα κατεβαζω το "Power DVD 7.20 Super Ultra Edition HD & Blue Ray Compatible" το οποίο και ελπίζω να παιξει τα αρχεια...

Reaction score
41
ευχαριστώ Ανδρέα. Μόνο πρέπει να κατεβάσω άλλη έκδοση pdvd για να δω το περιεχόμενο.

Reaction score
5
Και εγω το παρελαβα σημερα (ευχαριστω πολυ Ανδρεα!!!) αλλα τα περιεχομενα του δισκου δεν διαβαζονται ουτε απο τoν Windows Explorer......

Reaction score
84
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Από σήμερα η κατηγόρια Software/Movies προσφέρει σε όλα τα μέλη του Avsite ένα HD-DVD demo για το HD player η το pc.

Στο dvd αυτό θα δείτε τρέϊλερς και demo clips σε ανάλυση 1920Χ1080 και με εξακάναλο ηχο DD .
Το dvd είναι διαρκείας 32 λεπτών και μπορεί να αναπαραχθεί μονο σε HD-DVD Player ( όπως λεμε Toshiba) η σε pc ( dvdrom) με το power dvd ( από 6,5 και πάνω)

Τiς συμμετοχές σας για την απόκτηση του, τις δηλώνετε σε αυτό το τοπικ ενώ για να σας αποσταλεί ταχυδρομικά μου στέλνετε τα στοιχεία σας μεσω pm.

Παρόμοια HD η BD demo θα ακολουθήσουν και στο μέλλον με την έλευση και άλλων HD DVD authoring software.

Προς το παρόν απολαύστε αυτό και καλές HD θεάσεις.

Ευχαριστώ πολύ. Το παρέλαβα σήμερα. Εχω μια ερώτηση? Εχω το power dvd 7 . Το βάζω στο dvdrom αλλά δεν παίζει. Ούτε καν το αναγνωρίζει. Κάνω κάτι λάθος. Χρειάζεται και κάτι άλλο για να παίξει?

Reaction score
6

Επειδή βλέπω πως κάποιοι εχετε πρόβλημα θα το ψάξω μολις βρω λιγο χρόνο να δω τι παιζει.
Παντως μου φαίνεται παράξενο καθως και στα δυο pc που εχω λειτουργεί χωρις πρόβλημα , και δεν εχω κανένα τρελό pc

Reaction score
0
Ανδρέα το παρέλαβα και εγώ το DVD... Σε ευχαριστώ πολύ...

Δοκιμασμένο με Power DVD 7.3 παίζει τέλεια!.. τρομερή δουλειά!

Reaction score
5
Και εγω το παρελαβα σημερα (ευχαριστω πολυ Ανδρεα!!!) αλλα τα περιεχομενα του δισκου δεν διαβαζονται ουτε απο τoν Windows Explorer......
Το εβαλα και στο Nero στο disk info και μου βγαζει οτι το δισκακι ειναι κενο!!!

Μπας και εγινε κανενα λαθακι και εφυγαν καποια αγραφα;;;

Reaction score
6
Απάντηση: Re: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Το εβαλα και στο Nero στο disk info και μου βγαζει οτι το δισκακι ειναι κενο!!!

Μπας και εγινε κανενα λαθακι και εφυγαν καποια αγραφα;;;

Αυτό αποκλείεται.
Κατι άλλο συμβαίνει .
Μην σκοτίζεστε θα την βρούμε την ακρη

Reaction score
0
Ανδρέα το παρέλαβα κι εγω ..
Παίζει κανονικότατα !!
Ευχαριστώ και ...επιφυλάσσομαι !
forza Aris !;)

Reaction score
6

Το έψαξα από δω το έψαξα από κει και πλεον μπορω να πω πως ο λόγος που σε κάποια pc δεν αναγνωρίζεται το HD-DVD οφείλεται στην ασυμβατότητα της δομής του δισκου με κάποιες μάρκες dvdrom .
Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο ασυμβατότητας κάποιων dvdrom με την μάρκα των δίσκων (R-disc).
Τέτοιου είδους ασυμβατότητα βρήκα σε DVd rom της Nec αλλα από ότι μαθαίνω πιθανόν το ιδιο φαινόμενο να υπάρχει και σε dvdrom της Sony.
Συγκεκριμένα στα δικα μου dvdrom, η αναπαραγωγή είναι απροβλημάτιστη ενώ στο nec που δοκίμασα δεν έβλεπε κανένα απο τα περιεχόμενα του δίσκου.

Η περίπτωση να εχει φύγει άγραφο dvd αποκλείετε καθως όπως βλέπετε και παραπανω υπαρχουν γκρουπ από dvds που γράφτηκαν την ιδια ακριβως ωρα και παρολα αυτά κάποιοι εχουν προβλήματα και κάποιοι όχι.

Συγκεκριμένα στο παρακατω γκουπ που υπενθυμίζω γράφτηκαν ακριβως την ιδια ωρα , το pc του Θαναση δεν βλεπει αρχεία, ενώ του Tipoliani παιζει απροβλημάτιστα

Αυριο το πρωί ταχυδρομούνται τα πακέτα για τους:
ΚΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
chris141266
blackbirdxx
sp_prod
gpol
sloumos
ΘΑΝΑΣΗΣ Τ. Οχι
Tipoliani Ναι
Elvor
ΠΕΤΡΟΣ Κ.
ΙΑΠΕΤΟΣ
Παναγιώτης Μελάς
Μανος Μαλουπας

.

Το ίδιο συμβαίνει και με το παρακάτω γκρουπ

desmios
dkalam Ναι
g_agelak
lntalis
Aarch
CRISS Οχι
Tzimaras
Το dvdrom του CRISS δεν βλεπει τίποτα ενώ στου dkalam όλα καλα.

Όπως γραφω και στην αρχη το πρόβλημα ως τωρα το εχω εντοπίσει σε dvdromη writer της Nec αλλα το φαινόμενο αυτό μπορει να οφείλεται και στην ασυμβατότητα καποιον dvds( στην συγκεκριμένη περίπτωση R-disc) με κάποιες μαρκες dvdrom.

Λογο των παραπανω και κάποιων αμφιβολιών μου για την ορθότητα των HD-DVDs το τελευταίο πακετο που ειχα ανακοινώσει (antony6 - Κώστας Δ. - Κώστας Φ. - arislimp - georgebull - Βαγγέλης Λάμπρου ) δεν το ταχυδρόμησα όπως ειχα ανακοινώσει αλλα το κράτησα για περαιτέρω έλεγχο ώστε να βεβαιωθώ.

Το πακετάκι αυτό λοιπον θα ταχυδρομηθεί αυριο κανονικά εφόσον το εχω ελέγξει ένα προς ένα και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σε περίπτωση που σε καποιου pc υπάρξει το προβλημα μη αναγνώρισης του περιεχομένου του, θα ξέρετε πως οφείλεται σε ασυμβατότητα dvdrom - dvd.

Επίσης μεσα στη βδομάδα θα ακολουθήσουν κανονικα και οι τελευταίες σας παραγγελίες ( περίπου 15 τον αριθμό)

Τελος όλα τα παραπάνω αναφέρονται στις περιπτώσεις που το dvdrom δεν βλεπει τα αρχεια του HD-DVD και όχι για κολλήματα η σπασίματα εικονας όπως αυτά που αναφέρθηκε ο φιλος μου ο Κωστας .
Αυτά εχουν σχέση με τις δυνατότητες και τις ρυθμίσεις του pc.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.741
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88