HD-DVD....the END...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Οχι δεν ειναι αστοχος καθολου μα καθολου.
.
Επαναλαμβάνω , η αναφορα μου ηταν σε σχεση με την σύγκριση που εκανες με ένα μοντέλο που εχει έναν Α εξοπλισμό και με ένα άλλο που παλεύει να την αποκτήσει .
Τα παρακάτω που αναφέρεις είναι μεν σωστα στην πλειοψηφία τους αλλα δεν εχουν σχεση με την σύγκριση αυτή.

Πιστευω οτι κανεις δεν ξερει εκτος απο μερικους που εχουν την τυχη/ατυχια να ειναι σε ενα φορουμ 10 ωρες την ημερα και να ανταλλασουν πληροφοριες και να μαθαινουν απο την ανταλλαγη γνωσης το τι παιζεται πραγματικα και ποιες ειναι οι τασεις.
Συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο που του αρεσουν οι καινουργιες τεχνολογιες οσο αφορα tv/projector/ηχεια και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε αλλα αδυνατουν να κατανοησουν ολες αυτες τις εννοιες που κατεχουμε εμεις μεσω του φορουμ.
.
Ολες όμως αυτές οι συζητήσεις που κανουμε και γεμιζουμε σελιδες επι σελιδων γινονται από ατομα του χωρου που ασχολούνται και ξοδεύουν όπως λες 10 ωρες την ημερα για να πληροφορηθούν τετοιου είδους λεπτομέρειες.
Συνεπως δεν μπορω να παρω βαση το τι μπορει να ξερει η δεν ξερει ο γείτονας μου στο μπακάλικο και αυτό γιατι δεν αντιπροσωπεύει την κοινωνία αυτου του εξειδικευμένου φορουμ

Ο κοσμος ο πολυς δεν γνωριζει ουτε οτι παιρνοντας ενα HD προβολεα που λογικα ειναι για HD movies οτι θα του βγουν τα ματια αλλα και ουτε οτι παιρνοντας ενα blue ray player θα του ξεπεταξουν καινουργια features στο μελλον που θα τα χασει για τον λογο οτι δεν ειναι πληρως αναβαθμισιμο το player του και οτι θα χασει αυτο το σουπερ ντουπερ PiP.
.
Ολες οι συζητήσεις που γινονται από τα εκατοντάδες μελη αυτου του φορουμ που εχουν αυτό το μικρόβιο καταλαβαινουν, και αν οχι μαθαίνουν τι πρεπει να προσέχουν και τι όχι στις αγορες τους
Το τι κανει ο ανίδεος καταναλωτής η αυτος που δεν τον ενδιαφέρει αυτό δεν θα επρεπε να απασχολεί αυτή την κοινότητα.
Και αυτό για μερικούς πολύ απλους λογους
Πρώτον γιατι αυτος καταναλωτης τοσα χρονια αρκείται σε μια crt 24-26" (4:3) βλέποντας dvd άθλιας ποιότητας.
Γιατι κάθε σαββατοκύριακο περιμενει τις κυριακάτικες εφημερίδες ώστε να προμηθευτεί την ταινια του σαββατόβραδου , και για να γλιτώσει την ενοικιάσει από το βιντεο κλαμπ.
Γιατι αγοράζει από πλανόδιους σε διαφορα καφε με 5 ευρω τανιες πρωτης προβολης σε avi επίσης άθλιας ποιότητας.

Συνεπώς ο πολυς κοσμος όπως λες, δεν δινει μεν φράγκο για features και δεν γνωρίζει από HD ( και δεν ξερω και γω ποτε θα μαθει) αλλα δεν μπορω να τους παίρνω ολους αυτους σαν βαση.
Γιατι αν το κανω αυτό, τοτε πρεπει να καταργήσω ολες αυτε τις συζητήσεις που γεμιζουν σελιδες επι σελιδες από ατομα που γνωρίζουν η ενδιαφερονται και θελουν να μαθουν .

Reaction score
6
Απάντηση: HD-DVD....the END...

Είχα μια ελπίδα ότι το χιούμορ θα έσπαγε τον πάγο και θα σταματούσε μια ανούσια κουβέντα......
.
Ποιον παγο βρε μπούλη.
Το παγο εσυ τον δημιούργησες …
Μπρρρρ μας πάγωσες….:happy_8::happy_8::happy_8::happy_8:

Βρε αφου στο εχω πει χίλιες φορες πως δεν εισαι αστειος για προσπαθεις αδικα..:cool_11::cool_11:

HV

Reaction score
0
Ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια μέχρι να κερδίσει το format που σ' αρέσει... wall_1
Το BR είναι το τελευταίο φυσικό μεσο και αυτό είναι πια δεδομένο. Θα έχει μερικά (6-7) καλά χρόνια μέχρι να υποκύψει και αυτό στην ευκολία των downloads.
Ηδη εξεταζονται format με αναλυσεις ανω των 2000χ2000 οποτε θα δειξει ποσο θα κρατησει το BR :)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: HD-DVD....the END...

Εάν γίνει σήμερα στατιστική πόσες οικογένειες βλέπουν HD format, θα σταματήσετε να συζητάτε για το άμεσο μέλλον της Υψηλής Ευκρίνειας στη χώρα μας!!!! "happy_1" "happy_1"

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Είχα μια ελπίδα ότι το χιούμορ θα έσπαγε τον πάγο και θα σταματούσε μια ανούσια κουβέντα......
Το ότι δεν το βλέπετε ως χιούμορ είναι μάλλον γιατί πολύς κόσμος έχει ζοριστεί από την ήττα του HD DVD......
Kαι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί!!!!
Ειλικρινά.....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είστε τόσο χολωμένοι με το ζήτημα.
Τι στιγμή που εσείς οι ίδιοι πριν από 1 χρόνο γαβγίζατε και λέγατε τα χίλια μύρια σε όσους πήραν PS3 & BRplayers.
Και τότε σας έλεγα...
"Δε με απασχολεί ποιος θα κερδίσει. Αλλά προσωπικά αν ήταν στο χέρι μου να καθορίσω το ποιον θέλω η απάντησή μου είναι μία και σαφής: θέλω να κερδίσει το BR. Όχι γιατί είναι καλύτερο. Όχι γιατί είναι πιο ωραίο το μπλε. Αλλά γιατί αγόρασα το PS3"

Aυτά σας έλεγα. Και εξακολουθούσατε να φωνάζετε. Και να ειρωνεύεστε.
Να σας θυμίσω ότι ήταν τέτοια η επιθετικότητά σας που υπήρχαν πολλά άτομα που δεν έγραφαν για BluRay & PS3 γιατί τους τρώγατε.....
Από την μία οι χρήστες XBox360 και από την άλλη οι κάτοχοι PS3.
Γιατί είπαμε ότι η SONY έπαιξε και έπαιξε καλά.
Με έναν μαχητή κέρδισε δύο μάχες και τον πόλεμο......
Τι να κάνουμε??
Σας αρέσει δε σας αρέσει έτσι είναι.
Εμένα μου αρέσει. Γιατί έχω το PS3 και είμαι ΟΚ για πολλά χρόνια (εξαιτίας και της δυνατότητας αναβαθμισεων της).

Αλλά μου αρέσει και για έναν ακόμα λόγο.....
Γιατί όταν έλεγα "παιδιά ηρεμήστε. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι και πως. Και θα δείξει ο καιρός ποιος έχει κάνει λάθος" έβγαιναν οι μεγαλοπροφήτες εδώ μέσα και όλο ειρωνεία και χαχανητά έριχναν λάσπες σε ό,τι είχε χρώμα μπλε.....
Αλλά είχατε ξεχάσει προφανώς το ρητό: "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό"
Το ποιος λοιπόν ξυρίστηκε νομίζω το ξέρετε.....
Αλλά το να βγαίνετε όλοι πια και...στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάτε για σκοινί......εεε..πως να το κάνουμε παραπάει.....

Τόσο καιρό κάνατε πλακίτσα.
Τώρα δεν σας αρέσει παλικάρια μου??
Βασικότατος κανόνας της πλάκας: Αν δεν την σηκώνεις, μην κάνεις.......

Εγώ έκανα ένα χιουμοριστικό σχόλιο.
Ακόμα και με ένα από τα "κρυφά" link αυτοσαρκάζομαι....
Για να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει λόγος να την πέφτει ο ένας στον άλλο, όπως κάνατε στις προηγούμενες 20+ σελίδες....

Καλή σας μέρα.....
Μην ξεχάσετε....
Αύριο είναι το μνημόσυνο του HD DVD
Τα κόλλυβα κερασμένα από μένα.......
Γιαννη απλα τα rei μου :rei:
Με βρισκεις συμφωνω 100% σε ΟΛΑ.
Πρωktικα :happy_8: ΠΟΤΕ μου δεν ασχοληθηκα με τον "πολεμο" και δεν εχω γραψει ουτε μια γραμμη για να υπερασπιστω το BR γιατι απλα δεν με απασχολεισε ποτε ποιο θα επικρατησει αλλα με βολευε να ειναι το BR για τον απλο λογο οτι πηρα ps3 για παιχνιδομηχανη και μου το εδωσαν σχεδον ΔΩΡΟ!!!

Επαναλαμβάνω , η αναφορα μου ηταν σε σχεση με την σύγκριση που εκανες με ένα μοντέλο που εχει έναν Α εξοπλισμό και με ένα άλλο που παλεύει να την αποκτήσει .
Τα παρακάτω που αναφέρεις είναι μεν σωστα στην πλειοψηφία τους αλλα δεν εχουν σχεση με την σύγκριση αυτή.
Ολα τα προιοντα παλευουν να αποκτησουν καινουργιες δυνατοτητες και αυτος ειναι ο σκοπος των εταιριων για να τους τα σκαμε.
Ετσι ειναι για τους προβολεις/tv με τα 24hz , για τα 100hz στις LCD , για τα 1.3 HDMI , τα 10mbit χρωμα , το support απο τους players/ενισχυτες στα καινουργια format ηχου και παει λεγοντας.
Ειναι τουλαχιστον αστειο να μιλαμε οπου μας συμφερει για ημιτελη προιοντα ειδικα για κατι αστεια PiP με μπλα μπλα απο τους δημιουργους του εργου ή για ringtones.
Αλλα σε ολα ειναι πως τα βλεπεις τελικα και σε τι ψαχνεσαι να την πεις .

Ολες όμως αυτές οι συζητήσεις που κανουμε και γεμιζουμε σελιδες επι σελιδων γινονται από ατομα του χωρου που ασχολούνται και ξοδεύουν όπως λες 10 ωρες την ημερα για να πληροφορηθούν τετοιου είδους λεπτομέρειες.
Συνεπως δεν μπορω να παρω βαση το τι μπορει να ξερει η δεν ξερει ο γείτονας μου στο μπακάλικο και αυτό γιατι δεν αντιπροσωπεύει την κοινωνία αυτου του εξειδικευμένου φορουμ

Εσυ μας λες δηλαδη οτι LCD/προβολεα πρεπει να εχει οποιος εχει πρωτον internet και δευτερον ορεξη να μπαινει στα δυο φορουμ που υπαρχουν στην Ελλαδα και να τρωει την ζωη του για να δει τι γινεται?
Η βαση ομως δεν ειμαστε εμεις και κανεις μεγαλο λαθος.
Η βαση η μεγαλη ειναι εκει εξω και εκει στοχευουν οι εταιριες και οχι στα 200 ατομα που μπαινουν καθημερινα σε εμας ωστε να μην χασουν και την παραμικρη καινουργια πληροφορια.

Ολες οι συζητήσεις που γινονται από τα εκατοντάδες μελη αυτου του φορουμ που εχουν αυτό το μικρόβιο καταλαβαινουν, και αν οχι μαθαίνουν τι πρεπει να προσέχουν και τι όχι στις αγορες τους
Το τι κανει ο ανίδεος καταναλωτής η αυτος που δεν τον ενδιαφέρει αυτό δεν θα επρεπε να απασχολεί αυτή την κοινότητα.
Και αυτό για μερικούς πολύ απλους λογους
Πρώτον γιατι αυτος καταναλωτης τοσα χρονια αρκείται σε μια crt 24-26" (4:3) βλέποντας dvd άθλιας ποιότητας.
Γιατι κάθε σαββατοκύριακο περιμενει τις κυριακάτικες εφημερίδες ώστε να προμηθευτεί την ταινια του σαββατόβραδου , και για να γλιτώσει την ενοικιάσει από το βιντεο κλαμπ.
Γιατι αγοράζει από πλανόδιους σε διαφορα καφε με 5 ευρω τανιες πρωτης προβολης σε avi επίσης άθλιας ποιότητας.

Συνεπώς ο πολυς κοσμος όπως λες, δεν δινει μεν φράγκο για features και δεν γνωρίζει από HD ( και δεν ξερω και γω ποτε θα μαθει) αλλα δεν μπορω να τους παίρνω ολους αυτους σαν βαση.
Γιατι αν το κανω αυτό, τοτε πρεπει να καταργήσω ολες αυτε τις συζητήσεις που γεμιζουν σελιδες επι σελιδες από ατομα που γνωρίζουν η ενδιαφερονται και θελουν να μαθουν .
Σου απαντησα και πιο πανω οτι τα παντα δεν ειναι ασπρο ή μαυρο.
Δηλαδη ή πρεπει να ξημεροβραδιαζεσαι στα φορουμ ή εισαι μπακαλης και καλα να παθεις ή γιατι ειχες CRT ή γιατι εχεις αγορασει dvd απο μαυρο δεν πρεπει να σου μιλαμε και να σε λαμβανουμε υποψιν μας.
Υπαρχει πολυς κοσμος που θελει και εχει την δυνατοτητα να αγορασει και στην τελικη παει να αγορασει αλλα στο τελος εχει παρει ενα ημιτελες προιον.
Το ξαναλεω οτι κακως βλεπεις εμας για βαση και οτι η βαση ειναι εκει εξω και παει να αγορασει αυτην την στιγμη κατι που σε 5 μηνες πιθανον να ειναι ξεπερασμενο οσο αφορα δυνατοτητες.

Αλλα φτου σου ΚΑΚΙΑ sony που δεν μπορεσες απο την πρωτη μερα να μπορουμε να κατεβαζουμε ringtones με τον player μας :cool_11::happy_8:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Ποιον παγο βρε μπούλη.
Το παγο εσυ τον δημιούργησες …
Μπρρρρ μας πάγωσες….:happy_8::happy_8::happy_8::happy_8:

Βρε αφου στο εχω πει χίλιες φορες πως δεν εισαι αστειος για προσπαθεις αδικα..:cool_11::cool_11:
Εχεις χασει την ψυχραιμια σου εντελως και φαινεται με αυτα που γραφεις :happy_8:
Αλλα η πλακα οντως ηταν μια χαρα τοσο καιρο αλλα σημερα μας φαινεται κρυα και ανοστη :happy_4:

Reaction score
7
Ηδη εξεταζονται format με αναλυσεις ανω των 2000χ2000 οποτε θα δειξει ποσο θα κρατησει το BR :)
Μπα, θα ξαναγυρίσουμε σε τετράγωνο Aspect Ratio; Νέα προφητεία; :happy_9: Προς το παρόν εμείς θα το απολαύσουμε όσο και αν κρατήσει... Εσύ μείνε με τον νεκρό που σου πούλησε πρόσφατα η Toshiba (όχι βέβαια πως και σύ δεν είχες νεκροφιλικές τάσεις αλλά λέμε...). Σε λίγα χρόνια που θα σου έχει περάσει έλα να ξαναγράψεις για το BR αλλά με άλλο nickname γιατί τότε δεν θα φτάνουν οι ντομάτες του Avsite. Αυτά και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ για ακόμα μια φορά :happy_4:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Εχεις χασει την ψυχραιμια σου εντελως και φαινεται με αυτα που γραφεις :happy_8:
Αλλα η πλακα οντως ηταν μια χαρα τοσο καιρο αλλα σημερα μας φαινεται κρυα και ανοστη :happy_4:
Άντε πάλι με την ψυχραιμία μου.
Πλάκα εχει τελικα αυτή η ατάκα:crazy_1:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Μνημόσυνo

Την τρίτη ημέρα του αποβιώσαντος σύμφωνα με τα ελληνικά ήθη και έθιμα εν στενό οικογενειακό κύκλο η οικογένεια τελεί επί του τάφου επιμνημόσυνο δέηση.
Κατ'αυτήν κατασκευάζει ένα μικρό πιάτο κόλλυβα, απλό (βρασμένο σιτάρι με ζάχαρη) και καλεί τον ιερέα των Νεκροταφείων να τελέσει επιμνημόσυνο δέηση. Το αυτό επαναλαμβάνεται και στις 9 ημέρες από το θάνατο του προσφιλούς προσώπου τους.

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο που ακολουθεί μπορεί να γίνει είτε στο ναό που επιθυμεί η οικογένεια και κατά προτίμηση στο ναό της ενορίας του θανόντος είτε στο ναό των Κοιμητηρίων.
Ένα πλήρες τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο περιλαμβάνει εκτός από το δίσκο, αγγελίες τοιχοκολλήσεις και σχεδόν όλες τις διαδικασίες που απαιτεί και μια νεκρώσιμη τελετή.
Η ανάθεση ενός τέτοιου μνημόσυνου στο γραφείο τελετών θα σας απαλλάξει από πολλές φροντίδες.

Εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μνημόσυνο πρέπει το αργότερο εντός δέκα ημερών από την ημέρα του θανάτου να επισκεφτείτε ή να καλέσετε το γραφείο τελετών δια να συζητήσετε τις λεπτομέρειες και να κλείσει το γραφείο για λογαριασμό σας την ώρα τελέσεως στο ναό και την αίθουσα δεξιώσεων.
Σχεδόν όλα τα μνημόσυνα πραγματοποιούνται ημέρα Κυριακή για το λόγο αυτό όταν αργήσετε να επισκεφτείτε το γραφείο τελετών υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε ούτε ώρα να κλείσετε στο Ναό ούτε αίθουσα δεξιώσεων. Προσέξτε λοιπόν αυτή τη λεπτομέρεια.

Εάν θέλετε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο να το κάνετε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο συμβουλευτείτε το γραφείο τελετών και να είσθε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει την πείρα του, θα σας διευκολύνει. Τα ίδια πράγματα ισχύουν στο ετήσιο μνημόσυνο ή στο τριετές. Μνημόσυνα αρχιερατικά καλούνται τα μνημόσυνα κατά τα οποία χοροστατεί ο Παναγιότατος Μητροπολίτης.

Εάν επιθυμείτε το τεσσαρακονθήμερο, ετήσιο ή τριετές μνημόσυνο του προσφιλούς προσώπου σας να διαβασθεί σε άλλο Ναό και όχι στο Ναό της ενορίας σας ή των Κοιμητηρίων που έγινε ο ενταφιασμός, τότε αναθέσατε το στο γραφείο τελετών της αρεσκείας σας, για να απαλλαχθείτε από ορισμένες πρόσθετες διαδικασίες και δαπάνες.
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: Γιάννο μου μια χαρά τα λές δεν έχεις χάσει το χιούμορ σου. Μάλλον κάποιοι άλλοι το έχασαν λόγω πένθους....τους συμπονάμε βέβαια βοηθώντας τους στην τελετή...(ψίτ! φωναξέ με και μένα να βοηθήσω στα κόλυβα)

Reaction score
7

Προωπικα ΠΟΤΕ μου δεν ασχοληθηκα με τον "πολεμο"
Διορθωσέ το βρέ όταν το διαβάζει κάποιος ακούγεται σαν... "Πρωκτικά ΠΟΤΕ μου δεν ασχοληθηκα με τον πολεμο" :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Βρε δεν την εχω χάσει..
Πως θα μπορούσα άλλωστε

Αλλα καιρος ειναι να παμε σε πιο ζεστες πολιτείες

Reaction score
4

Διορθωσέ το βρέ όταν το διαβάζει κάποιος ακούγεται σαν... "Πρωκτικά ΠΟΤΕ μου δεν ασχοληθηκα με τον πολεμο" :cool_11: :cool_11: :cool_11:
To διορθωσα κοιτα :cool_11::cool_11:

Reaction score
7

To διορθωσα κοιτα :cool_11::cool_11:
Ά! μπράβο βρε... γιατί μπορεί κάποιος να το έπαιρνε σαν μπηχτή, διότι όντως τις τελευταίες μέρες κάποιους τους ενόχλησε πρωκτικά ο πόλεμος... :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Βρε δεν την εχω χάσει..
Πως θα μπορούσα άλλωστε

Αλλα καιρος ειναι να παμε σε πιο ζεστες πολιτείες

:? :? :? ....καλά ε, όταν θέλει να κάνει χιούμορ ο Cinemusic και ειδικά με φωτογραφίες....δεν μας σώζει ούτε ο καύσωνας!

Reaction score
59
TO ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ TRANSFERS THΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ !!!

ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ !!!

ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΩ ΑΛΛΙΩΣ !!!!!

:crazy_3: :cool_11: :crazy_3: :cool_11: :crazy_3: :cool_11:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

:? :? :? ....καλά ε, όταν θέλει να κάνει χιούμορ ο Cinemusic και ειδικά με φωτογραφίες....δεν μας σώζει ούτε ο καύσωνας!
Πολύ στενοχωρήθηκα που δεν σου άρεσε

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef