HD-DVD....the END...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: HD-DVD....the END...

Καλά μιλάς σοβάρά; Ποιός προτιμά να βλέπει HD-DVD σε ένα μηχάνημα που κάνει αρκετό θόρυβο ώστε να σου σπάει τα νεύρα κατά τη θέαση; Επιπλέον να σου θυμίσω ότι το 360 άργησε να αποκτήσει HDMI στοιχείο που ενδιαφέρει κάποιον που ασχολείται με A/V. Και ας μη μιλήσουμε για τις σκοτωμένες τιμές που εφάρμοσε η Toshiba τον τελευταίο καιρό στα standalones. Ποιός θα αγόραζε το HD-DVD Add-on;
Τα πιτσιρίκια φίλε μου...τα ίδια πιτσιρίκια που βλέπουν dvd στο xbox τους και δεν τους πειράζει ο θόρυβος απογείωσης του ανεμιστήρα..:happy_9:
Αλλά το hd δεν είχε γενικώς την άμεση αποδοχή και δεν ενδιέφερε πολλούς...
Η sony πόνταρε ακριβώς σε αυτό βάζοντας το player σε κονσόλα..
Το τι ψάρια θα πιάσει από εδώ και πέρα το hd=bluray vs dvd θα το δούμε...
Βάλτε κάτω νούμερα να δείτε το ποσοστό του hd σε παγκόσμιες πωλήσεις..

Reaction score
14
Επιτυχία bantas είναι να μπορέσεις να κρατήσεις τη χασούρα από τα λεφτά που χάνεις για κάθε μηχάνημα...
Το παράδειγμα που ΔΕΝ τα κατάφερε είναι η toshiba..
Όταν η sony μπαίνει ακόμη πολύ μέσα από κάθε μηχάνημα και δεν έχει πιάσει το δικό της στόχο σε πωλήσεις εσύ μπορείς να τραγουδάς για την επιτυχία..
Απλά δεν είναι επιτυχία.
Μπορεί να γίνει αν κρατηθεί μέχρι την επόμενη κονσόλα..
Και όχι επειδή θα παίζει μόνη της αλλά επειδή θα είναι η καλύτερη.

Reaction score
14
Αυτό που είναι θλιβερό είναι το site της toshiba...μέχρι χθές σούπερ ντούπερ διαφημίσεις κλπ κλπ..
Σήμερα.. www.toshibahddvd.co.uk
Απορώ με κάτι...γιατί έδωσαν 3 εκ δολλάρια για διαφημιστική καμπάνια προώθησης μία εβδομάδα πριν ???

Reaction score
1
Απάντηση: Re: HD-DVD....the END...

Μπάμπη κάνεις και ένα λαθάκι...εγώ για το ps3 είχα μιλήσει και όχι για το format...Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα πάνε μαζί για κάμποσο καιρό ακόμη..
Μήν τα μπερδεύουμε για να βολεύει..:happy_9:
Δεν τα μπερδευουμε καθολου. Μεχρι σημερα ισχυε ps3=blu ray και blu ray=ps3. Για να αποτυχει το blu ray θα σημαινε οτι προηγουμενως ειχε αποτυχει το ps3.

Reaction score
1
Απάντηση: HD-DVD....the END...

Και να ξεκαθαρισω οτι ο μονος λογος που χαιρομαι ειναι οτι εμεινε ενα format. HD να ειναι και ας λεγεται οπως θελει.(ασχετως ποιο πιστευα οτι θα κερδισει.)

Reaction score
14
Εμένα η πρωινή ανακοίνωση ότι το μπλέ πάτησε το κόκκινο μου ήταν αδιάφορη..

Ελπίζω να επαναληφθεί και στις 21:45.... Το μπλέ να πατήσει κάτω το κόκκινο...:cool_11: :cool_11:
Αυτό θα με κάνει να χαμογελάσω λίγο...

Να υπήρχε και κίτρινο...)(

HV

Reaction score
0
Και φυσικα ο λογος που χαιρονται ολοι που εμεινε το "ακριβοτερο" εκ των 2 format ειναι ποιος ακριβως ?

Reaction score
1

Εμένα η πρωινή ανακοίνωση ότι το μπλέ πάτησε το κόκκινο μου ήταν αδιάφορη..

Ελπίζω να επαναληφθεί και στις 21:45.... Το μπλέ να πατήσει κάτω το κόκκινο...:cool_11: :cool_11:
:cool_1:

Και φυσικα ο λογος που χαιρονται ολοι που εμεινε το "ακριβοτερο" εκ των 2 format ειναι ποιος ακριβως ?
Μην κανεις λες και κατεβηκες απ'το φεγγαρι. Δεν υπαρχει κανενα μονοπωλιο και καμια sony. Ανταγωνισμος υπαρχει και σε λιγο καιρο τα blu ray player θα κοστιζουν οσο ενα dvd player.

HV

Reaction score
0
Στα απλα DVD ολες οι εταιρειες προσεφεραν κατι, τεχνολογιες κτλ κτλ κτλ στο Blu-Ray τα profiles και γενικα ολα τα περι Blu-Ray τα δημιουργει η SONY. Υπαρχει μονοπωλιο.....

Reaction score
1

Η αποψη σου ειναι σεβαστη. Οταν, σε λιγο καιρο, θα βγουν blu ray player(funai,daewoo κτλ.) με 150 αργυρια, τα ξαναλεμε.

Reaction score
0
:cool_11: :cool_11: :cool_11: έλα μαζί μας θα περάσουμε καλά )( )( )( )(
Θα ηθελα αλλα...εχω Πενθος .:cool_11:
Ασε που δεν θελω να συγκριθω με 8" ιντσο subwoofer .:happy_8:
Θα ειναι σαν να κλεβω εκκλησια .

Παω να τα βαψω μπλε..εεε ...μαυρα."happy_1"

Reaction score
1

Παιδια ,αυτες τις ωρες ας ημεθα νηφαλιοι.
Ξερω οτι ο πονος ειναι μεγαλος
και η απωλεια δυσκολα αναπληρωνεται
ομως ας σφιξουμε τα δοντια .
Ας κρατησουμε τα δακρυα μας
- και οι "αλλοι" τα γελια και τα χαχανητα :happy_9: - .
Οι βουβοι λυγμοι ας συνοδεψουν στο τελευταιο χαιρε
ενα γενναιο format.
Κυριες και Κυριοι ....και μικρα παιδια.
Το HDDVD εκοιμηθη .

:cool_11:
Απαιχτος!!! οπως παντα!:respect:

Reaction score
6

Πω πω ρε γαμώτο ουτε για καφε της παρηγοριάς δεν μπορει να παει κανείς..:happy_9:
Σφύζει από ζωη το τοπικ….

Πόσο ευτυχισμένος Ανδρέα να είναι κάποιος που θα πάρει από το play με 27-37ευρώ τον δίσκο???.
Γιωργο, πίστεψε με αλλα ετσι όπως εχουν διαμορφωθεί τα πραγματα, η τιμή είναι το τελευταίο που με νοιαζει χωρις βέβαια να καταργώ την [FONT=&quot]σημασία [/FONT]της.
Ποιότητα και ευκολίες να εχουμε…
Αυτό ειναι το πρωτεύων μετα από ένα χρόνο που εχω καλομάθει στις 90 ιντσες υψηλής ανάλυσης..

Π
Μακάρι να έχω λαθος...
Και γω το εύχομαι αυτό αλλα με κακο προηγούμενο το DVD δεν ειμαι πολύ αισιόδοξος

Μα ποιός άριστος γνώστης αγγλικών θα αγοράσει από το play.com κι όχι από τα αμερικάνικα ιντερνετικά καταστήματα(υπάρχουν πολλά που στέλνουν Ελλάδα δεν είναι μόνο το amazon.εκτός βέβαια από τους τίτλους της παθιασμένης με το region coding Fox..........εγώ τουλάχιστον όχι..........
Γιάννη για αυτό ανέφερα μονο το ευρωπαϊκό play.
Και region δεν εχει μονο η Fox.
Και η Disney και η Sony τα τηρεί .

Για τον "ασυμπίεστο ήχο", φαντάζομαι μου επιτρέπεις να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την ηχητική απόδοση των συστημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας των home-cinemαδάκηδων (τςςς, πως τα λέω έτσι ο άτιμος! ). Αν κάποιος καίγεται τόσο πολύ για τον ήχο μπορεί να διορθώσει/βελτιώσει 1002 άλλα πράγματα στο setup του πριν περάσει στον "ασυμπίεστο" ήχο.
Αυτό ξαναπεστο χίλιες φορες…:cool_4:

Reaction score
6

Αν βλέπεις/προβάλεις σε 1080p >106" τότε τα δισκάκια δεν τα έχεις μόνο για να τα χαιδεύεις..:happy_9: :happy_9::happy_9:

Έχουν μεγάλη διαφορά με τα mkv's του μέσου όρου και σημαντική με τα κορυφαία.

.
Γιωργο επέτρεψε μια μικρη διόρθωση.
Τα πραγματα στα συμπιεσμένα mkv είναι σαφως καλύτερα από ότι ηταν στην αρχη τους.
Πλεον εχουν μειωθεί συμαντκα οι versions των 4,5gb ( που σήμαινε συμπίεση στο ¼-1/6 του πρωτογενές υλικου ) και έχουμε πολλές version των 8 – 14gb που σημαίνει συμπίεση στο 1/3 εως μερικές φορες ½ του πρωτογενές υλικού.
Επίσης ο coreAVC που μονοπωλει την αποκωδικοποίηση αυτων των αρχειων , εχει βελτωθει σημαντικά ώστε να προσφερει ακομα καλύτερα αποτελέσματα εφάμιλλης ποιότητας με το πρωτογενές αρχείο.
Τα παραπάνω πληροφοριακά ….:cool_4:

Kάνεις μεγάλο λάθος!
Στην γειτονιά μου παντως εχει φέρει 43 τίτλους Blu-ray ΗΔΗ!!!:happy_4:
Φιλε μου , το γεγονος ότι υπαρχουν στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας σου 43 τιτλοι είναι μεν θετικο αλλα προς το παρον εχει μικρη σημασία.
Ακομα και το 1% που αναφέρθηκε παραπανω είναι υπερβολικό ως ποσοστο για την ελληνικη HD αγορα.
Ισως θα έπρεπε να κανεις μια ερώτηση στον ιδιοκτήτη του βιντεο κλαμπ να σου πει τι εχει νοικιάσει ως τωρα , τι ενδιαφέρον υπάρχει από το καταναλωτικο κοινο και αν εχει κερδίσει τιποτα από αυτην την ιστορια .

Εξαλλου παλι μιλαμε για 43 ταινιες μεσα στις 3.500 που εχουν βγει για Blu-Ray.
Εντυπωσιακό το νουμερο που παραθέτεις αλλα δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα.
Οι τιτλοι σε bd μεχρι σημερα μετα βιας ξεπερνούν τους 500 και με αυτούς τους ρυθμούς μετα από ένα χρονο θα χρειασθούν αλλα εξι χρονια για να φτασουν το νουμερο που γράφεις.
Φυσικά από δω και στο εξής θα αυξηθεί η παραγωγή, αλλα για 3500 έχουμε ακομα δρόμο.

Reaction score
6

Επιτυχία bantas είναι να μπορέσεις να κρατήσεις τη χασούρα από τα λεφτά που χάνεις για κάθε μηχάνημα...
Το παράδειγμα που ΔΕΝ τα κατάφερε είναι η toshiba..
Όταν η sony μπαίνει ακόμη πολύ μέσα από κάθε μηχάνημα και δεν έχει πιάσει το δικό της στόχο σε πωλήσεις εσύ μπορείς να τραγουδάς για την επιτυχία..
Απλά δεν είναι επιτυχία.
Μπορεί να γίνει αν κρατηθεί μέχρι την επόμενη κονσόλα..
Και όχι επειδή θα παίζει μόνη της αλλά επειδή θα είναι η καλύτερη.
Παντως ένα ενδιαφέρον στοιχειο μετα την διαρροή της είδησης για εγκατάλειψη του HDDVD από την Toshiba η μετοχή της ανέβηκε κατά 5,47% τη Δευτέρα στο χρηματιστήριο του Τόκιο σε αντίθεση με της Sony που ανέβηκε μολις 1,03%.
Αυτό νομιζω πως κατι πρεπει να μας λεει για το ποσο ανησυχούσε τους μετόχους της Toshiba η οικονομική της εξάντληση από αυτην την HD κόντρα

Reaction score
1
Απορώ με κάτι...γιατί έδωσαν 3 εκ δολλάρια για διαφημιστική καμπάνια προώθησης μία εβδομάδα πριν ???
Η απορία είναι εύλογη.

O διαφημιστικός χρόνος για το Αμερικάνικο Super Bowl είναι περιζήτητος, δεσμεύεται και προπληρώνεται μήνες πριν.

Φαίνεται ότι η απόφαση της WARNER έπιασε στον ύπνο τόσο την TOSHIBA όσο και την MS. 'Οταν τελικά ελήφθη η ιστορική απόφαση, η διαφημιστική δαπάνη είχε ήδη προγραμματιστεί και προπληρωθεί..

Reaction score
6

Μα δεν εχει η Toshiba μονο το HDDVD ως προϊόν..
Εχει και αλλα πραγματα που μπορει να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά σε αυτό το πακετο.
Από οσο θυμαμαι η είδηση για το διαφημιστικό πακετο δεν αναφερόταν αποκλειστικά στο HDDVD.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Μα δεν εχει η Toshiba μονο το HDDVD ως προϊόν..
Εχει και αλλα πραγματα που μπορει να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά σε αυτό το πακετο.
Από οσο θυμαμαι η είδηση για το διαφημιστικό πακετο δεν αναφερόταν αποκλειστικά στο HDDVD.
Αναφέρομαι στη διαφήμιση του HD DVD στο Super Bowl, προ εβδομάδος. Φαντάζομαι ότι σ' αυτήν την καμπάνια αναφέρεται ο Giorgio-n.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης