HD MEDIA PLAYERS KAI 3D

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια, ειπα ξεκινησω μια νεα συζητηση σχετικα με τα αγαπημενα μας μηχανακια (το δικο μου ειναι το wd live) σχετικα με τις νεες ταινιες 3d που θα αρχισουν σιγα σιγα να ερχονται με αργααα αλλα καποια στιγμη θα ερχονται...η ερωτηση που εχω να κανω ειναι οτι σε τι μορφη θα υπαρχουν .....θα ειναι σε mkv...mkv3d(δικος μου τυπος φορματ αυτο) σε καποιο αλλο..και δεν εννοω το μπλε δισκακι.....θα μπορουν τα αγαπημενα μας κουτακια να τα παιξουν΄?
βεβαια με τιν προσθηκη τηλεορασης....ας ξεκινησουμε μια συζητηση πανω σε αυτο το θεμα και με τα προβληματα που σιγουρα θα υπαρξουν.....ευχαριστω πολυ....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Πρόβλημα νο1:
Δεν ξέρουμε αν η ισχύς που έχουν οι επεξεργαστες στα μηχανάκια αυτή την στιγμή αρκούν.
Νο2:
Εικόνα και ήχος απ την ίδια θύρα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HD MEDIA PLAYERS KAI 3D

Πρόβλημα νο1:
Δεν ξέρουμε αν η ισχύς που έχουν οι επεξεργαστες στα μηχανάκια αυτή την στιγμή αρκούν.
Νο2:
Εικόνα και ήχος απ την ίδια θύρα.
Για το νο1 συμφωνω,για το δυο ομολογω πως δεν το καταλαβα.....συμφωνα με περιοδικο του χωρου μπορει τιν εικονα να τιν παρεις απο το υπαρχον hdmi 1,3 αρκει να παρεισ καλωδιο 10,2gbps καπως ετσι λεγεται...και τον ηχο θα περιοριστεις στο κλασσικο dd-dts...ουτως η αλλως εγω προσωπικα εχω παλιο ενισχυτη που δεν υποστιριζει hd format ηχου...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Η εικόνα περνάει μιας και το ευρός του 1.3 αρκεί για να περάσει 3d εικόνα(2καρέ 1920x1080 το ένα σχεδόν πάνω στο άλλο και ένα επιπλέον 1920x45 για το διαχωρισμό,κοινώς frame packing)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HD MEDIA PLAYERS KAI 3D

Η εικόνα περνάει μιας και το ευρός του 1.3 αρκεί για να περάσει 3d εικόνα(2καρέ 1920x1080 το ένα σχεδόν πάνω στο άλλο και ένα επιπλέον 1920x45 για το διαχωρισμό,κοινώς frame packing)
Αρα στην εικονα δεν θα υπαρχει προβλημα,και αφου δεν θα με ενδιαφερει ο ηχος,αρκει να περνω dd dts απο την υπαρχον ψηφιακη εξοδο...ετσι δεν ειναι φιλε μου¨? οποτε πιστευω το πιο σοβαρο προβλημα ειναι να μπορει να παιζει το μηχανακι το αρχειο και βεβαια τα χρηματα για την αγορα τηλεορασης....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas