HD Meeting in ... Athens

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

φυγε ρε φυγε αρρωστημενος ανθρωπος ακου κει!!! οταν ειναι να κατεβουμε για mede8tor ή για κανα προβολη πρωτος πρωτος εισαι χαχαχααα!!!

gastaam εσενα θα σε δουμε ρε καθολου ή θα χτυπιεσαι παλι στα παστιτσια? αν ερθεις κανε στα στο μπουγατσαδικο κ φερε δυο μεριδες εεε το νου σου!!!
Για αρχη ειναι gusstam!Για το αν ερθω,ποσα meeting εγιναν τελικα κ τα εχασα?Να σου πω εγω 1 κ αυτο με σενα κ το stathi!!!
Συνεχεια ξεσηκωνες τον κοσμο κ μετα κανεις την παπια.:136:
Με τον madpax συνεχεια συναντιομαστε χωρις να χανομαστε...:137:
Αντε με συγχησες παλι παλιομπουγατσα!!:143::135:

Reaction score
1
Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Πάντως όποιος επιθυμεί ζε σουί καταστάσεις με ζιβανσί σεβαλιέρ αγόρια εγώ με τον gusstam θα είμαστε στο γνωστό καφέ Seven Sins απέναντι από Μedia Markt Παλαιού Φαλήρου μετά τις 7 σήμερα :137:

Reaction score
89

Για αρχη ειναι gusstam!Για το αν ερθω,ποσα meeting εγιναν τελικα κ τα εχασα?Να σου πω εγω 1 κ αυτο με σενα κ το stathi!!!
Συνεχεια ξεσηκωνες τον κοσμο κ μετα κανεις την παπια.
Με τον madpax συνεχεια συναντιομαστε χωρις να χανομαστε...
Αντε με συγχησες παλι παλιομπουγατσα!!
βρεεεε ασε της παρουσιες απουσιες κ παρε κανα τηλεφωνο να κανονισεις μπουγατσοκατασταση!!! τη παλευετε αυριο ή πεφτει μακρια το κεντρο? :121:

υγ. μη ξεχασεις τη μπουγατσα το νου σουυυυυ!!! :138::138:

Reaction score
1
Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Βάλε ρε κατεστραμένε κάποια ώρα να ξέρουμε τι μας γίνεται !!!! έτσι γενικά κι αόριστα στο κέντρο ; :121:

Αλλα ξέρουμε :142: στο μπουγατσοπωλείο "Σερραϊκόν" στη Σόλωνος θα σε βρούμε :142:

Reaction score
89

Βάλε ρε κατεστραμένε κάποια ώρα να ξέρουμε τι μας γίνεται !!!! έτσι γενικά κι αόριστα στο κέντρο ;

Αλλα ξέρουμε στο μπουγατσοπωλείο "Σερραϊκόν" στη Σόλωνος θα σε βρούμε
εχει μπουγατσαδικο στη σολωνος??? μμμμμμμ να κανονισω βολτιτσα αμα ειναι!!!!

αμα τη παλευετε κ σεις ελεγα για 12 κ μετα οτι τη παλευω θελω να πιστευω... Σας βολεευι εσας καθολου??? για πειτε γνωμες.

θα σας ελεγα κ για νωριτερα αλλα εχω τρεξιματα στους γιατρους για τους τετραποδους φιλους μας..... :133:

Reaction score
0

εχει μπουγατσαδικο στη σολωνος??? μμμμμμμ να κανονισω βολτιτσα αμα ειναι!!!!

αμα τη παλευετε κ σεις ελεγα για 12 κ μετα οτι τη παλευω θελω να πιστευω... Σας βολεευι εσας καθολου??? για πειτε γνωμες.

θα σας ελεγα κ για νωριτερα αλλα εχω τρεξιματα στους γιατρους για τους τετραποδους φιλους μας..... :133:
Ρε εσεις δεν δουλευετε?Ημαρτον που λεει κ ο φαφουτης.:138:
Εμεις οι κοινοι θνητοι εργαζομαστε.Για αυτο δεν θα γινει ποτε meeting με ολους μαζι.
Ο καθε ενας θα κανει meeting μονος του. :135::143:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Ρε εσεις δεν δουλευετε?
Οχι ρε έχουμε αναρρωτική άδεια :136: και ο καφές στα meeting μας κοστίζει 100 ευρώ :142: ...τι λες αύριο meeting στα Village ; Εχει και Media Markt δίπλα :142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Οχι ρε έχουμε αναρρωτική άδεια και ο καφές στα meeting μας κοστίζει 100 ευρώ ...τι λες αύριο meeting στα Village ; Εχει και Media Markt δίπλα
Ουτε απο μακρια!Τσουζει ακομα ο... ε η τσεπη μου ηθελα να πω.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Οχι ρε έχουμε αναρρωτική άδεια :136: και ο καφές στα meeting μας κοστίζει 100 ευρώ :142: ...τι λες αύριο meeting στα Village ; Εχει και Media Markt δίπλα :142:
8a doume k tainia? :143:

Reaction score
0

Προτεινω το thread να μετονομαστει σε ATOMIKO HD Meeting in... Athens:143:
Αστα εδω γινεται το ελα να δεις!Για ανεβα να δωσεις οργανωτικες οδηγιες. :107:

Reaction score
89

Ουτε απο μακρια!Τσουζει ακομα ο... ε η τσεπη μου ηθελα να πω.
κακες επιρροες φιλε μου αυτο φταει χαχαχαααα!!! :143:

ρεσυ αυριο ελεγα να κατεβω κεντρο αφου δε κανω τιποτες για να παω κ στη δικηγορινα για καταθεση χιχιχιιιιι οποτε αμα μετα φυγω για φαληρο εδεσε το γλυκακι!!! τοση κινηση δε θα την αντεξω μανα μμμ :110:

Reaction score
20
ασε γιατι μου φαινεται πολυ τραβελικο ακουγετε χαχαχαχαααααα
Καλά, ας το πείτε τότε... Absolut Athens!!!
Για να είμαστε σίγουροι όλοι... τουλάχιστον για το... που θα βρεθείτε, όσοι πάτε...
Εχετε να διαλέξετε και σήμα κατατεθέν:

1:
2:
:138: :143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88