HD Meeting in ... Athens

Reaction score
59
Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Να συγκρατηθω να μην σχολιασω για το αψογα σχεδιασμενο meeting ??:143::138:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Να συγκρατηθω να μην σχολιασω για το αψογα σχεδιασμενο meeting ??
ασε τα σχολια και ελα να παμε για παστιτσιο στη πεθερα σου λεωωω..... :127:
αλλιως θελω ερευνα αγορας με κανα καινουργιο steel ελα το χουμε καθυστερησει σου λεωω!!! :138::138:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

ασε θα τα πουμε τηλεφωνικα να σου ευχηθω και για τη γιορτη σου χαχαχαααααα !!!!!! το αστειο ειναι οτι ειμαστε και ομορφοι αναθεμα μας οποτε δε μπορουμε να περασουμε απαρατηρητοι στο συνταγμα χαχαχαααααQUOTE]

Ασε ρε :142: εγώ είμαι πανέμορφος λεβέντης και παλληκάρι :137: αμα δεν εχεις τι να κάνεις σήμερα πάμε για κανα καφε στα Village ?

Eχω ενα ψιλοhangover βέβαια γιατί είχα πάει στα μπΙζούκια χτΕ :137:

[YOUTUBE]R6Tik4RCbBc[/YOUTUBE]

Reaction score
89
οχι σημερα ρε εχει ντερμπι κορυφης καβαλα ολυμπιακος σου λεω!! επειδη εφαγα 4 κομματια παστιτσιο :129::129: παω για νανακια καμμια ωριτσα κ μετα μπαλιτσα!!! το βραδυ εχει prince of persia θα γινει πολεμοςςςς σου λεω!!! :205::205:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

οχι σημερα ρε εχει ντερμπι κορυφης καβαλα ολυμπιακος σου λεω!! επειδη εφαγα 4 κομματια παστιτσιο παω για νανακια καμμια ωριτσα κ μετα μπαλιτσα!!! το βραδυ εχει prince of persia θα γινει πολεμοςςςς σου λεω!!!
Ξεκόλλα ρε βλαμμένε :142: ακόμα ποδόσφαιρα βλέπεις ; Αυτά είναι για μπαμπουϊνους :142: ...εγώ είδα το underworld rise of the lycans πριν λίγο, κάνω διάλλειμα για τσιγάρο και καφέ και στο καπάκι βάζω terminator 3 rise of the machines να γουστάρω...το sub κάνει βόλτες στο σαλόνι χαχαχαχαχαχαχα

Reaction score
4

Ξεκόλλα ρε βλαμμένε :142: ακόμα ποδόσφαιρα βλέπεις ; Αυτά είναι για μπαμπουϊνους :142: ...εγώ είδα το underworld rise of the lycans πριν λίγο, κάνω διάλλειμα για τσιγάρο και καφέ και στο καπάκι βάζω terminator 3 rise of the machines να γουστάρω...το sub κάνει βόλτες στο σαλόνι χαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαα άκου κάνει βόλτες στο σαλόνι ...... Βάλε του λουράκι και πήγαινε το στο μπαλκόνι για τσισακια του..... Ξαφνικά οι γείτονες σου αγανακτισμένοι πετάνε άδεια μπουκάλια προς το μέρος σου προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντάσεις που παίζεις :)

Πωπωπω ξέφυγα πάλι.....η δουλειά δεν είναι καλό πράγμα κυριακάτικα....

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

ξεκολλησα χαχαχααααα!!!! εχω φερει εκλερακια και γαλακτομπουρεκα και ετοιμαζομαι για prince of persia!!! προχθες πηρα και ενα johnny black οποτε ειμαστε κομπλε!! :144:

Reaction score
1

Χαχαχαχαχαα άκου κάνει βόλτες στο σαλόνι ...... Βάλε του λουράκι και πήγαινε το στο μπαλκόνι για τσισακια του..... Ξαφνικά οι γείτονες σου αγανακτισμένοι πετάνε άδεια μπουκάλια προς το μέρος σου προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντάσεις που παίζεις :)
Το κρατάνε τα καλώδια ρε :142: ...η αλήθεια είναι ότι σήμερα ξεσάλωσα λιγάκι :137: αλλά αύριο θα γίνει ο πανικός με το νέο player χε χε χε, θα παίζει το King Kong και σε κάθε πάτημα του γορίλλα θα μου φέρνουνε το 100...ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.183

Βρε Ντέταρι, θα πιούμε κανένα καφέ; :145:

Reaction score
4

Το κρατάνε τα καλώδια ρε :142: ...η αλήθεια είναι ότι σήμερα ξεσάλωσα λιγάκι :137: αλλά αύριο θα γίνει ο πανικός με το νέο player χε χε χε, θα παίζει το King Kong και σε κάθε πάτημα του γορίλλα θα μου φέρνουνε το 100...ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Α δεν σου είπα μην πας κέντρο αύριο αν είχες σκοπό θα γίνετε χαμός γιατί είναι επέτειος του θανάτου του Αλέξανδρου Γρυγοροπουλου και θα γίνεται χαμός από μπάτσους και διαδηλωτές.

Reaction score
1

Α δεν σου είπα μην πας κέντρο αύριο αν είχες σκοπό θα γίνετε χαμός γιατί είναι επέτειος του θανάτου του Αλέξανδρου Γρυγοροπουλου και θα γίνεται χαμός από μπάτσους και διαδηλωτές.
Δεν καταλαβαίνω από τέτοια :137: ο κόσμος ανάποδα να έρθει, δεν θα μου χαλάσει καμιά κουφάλα τα γούστα μου :137: ...

στον Πειραιά θα κατέβω βασικά :142:

Reaction score
4

Χεχεχεχε να δω τι θα κάνω με το e-shop που θέλω να πάω για την οθόνη :105:

Αλλά Γρυγοροπουλος είναι αυτός πάσο :)

Reaction score
1

Γρηγορόπουλο λέγανε και την πυραυλάκατο που υπηρετούσα στο πολεμικό ναυτικό προ αμνημονεύτων χρόνων :137:

Reaction score
4

Γρηγορόπουλο λέγανε και την πυραυλάκατο που υπηρετούσα στο πολεμικό ναυτικό προ αμνημονεύτων χρόνων :137:
Τυχαίο ? Δεν νομίζω !!!

Υ.Γ.
Ναι ρε μ@αλ@κα τυχαίο τι θέλεις

Χαχαχαχαχα :142::142::142:

Reaction score
89
EEεεε παλικαρια καλημερα και καλη βδομαδα να χουμε!!!

Λοιπον παμε για τη τριτη και φαρμακερη προσπαθεια? Διαλεχτε μερα και ωρα και φυγαμε. Βασικη προυποθεση να γινει μεχρι τη Τεταρτη γιατι Πεμπτη πρωι φευγω για εξωωωωωω.........

Σημερα οντως θα τα καλα γιατι θα χαμε θεα τις διαδηλωσεις!! Οχι οτι το Σαββατο μας αφησαν στην ησυχια μας... 2 πορειες προλαβαμε μια χαρα!!! :140::140:

Reaction score
1

...γιατι Πεμπτη πρωι φευγω για εξωωωωωω.........
Να φύγεις ρε να πας αλλού :142: επιτέλους σε απελαύνουν :142:

μεσοβδόμαδα δεν μπορώ ρε γμτ...

Reaction score
59

Για να μην χαθειτε δωστε ραντεβου κατω απο την 4η καρυατιδα πανω στην Ακροπολη !!!! :137::137:

Προσοχη στην 4η ε ? :143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.183

4η από αριστερά, ή από δεξιά; :140::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733