HD Meeting in ... Athens

Reaction score
89
ωπα ωπαααα ξεχασεις κ το ντελιβερα που πηγε να πλακωθει με τον αλλο τον ασχετο πανω στο πεζοδρομο!!!! χαχαχαχαχααα ρε δε παμε καλα μονο καβαλα που δε το πηρε στο τελος με το παπακι :142::142::142:

Reaction score
89
ΛΟΙΠΟΝΝΝΝννν τι λετε για MEGA MEETING το σαββατο?????

stathis και abcd τη παλευετε τελικα ρεσεις?? για παμε να δουμε συμμετοχες αλλιως αν δεν να κατσουμε σπιτια μας να δουμε... γαλαζια λιμνη :143::143::143:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

ωπα ωπαααα ξεχασεις κ το ντελιβερα που πηγε να πλακωθει με τον αλλο τον ασχετο πανω στο πεζοδρομο!!!! χαχαχαχαχααα ρε δε παμε καλα μονο καβαλα που δε το πηρε στο τελος με το παπακι :142:

Καλά αυτό ήταν το κάτι άλλο :142: ...ο άλλος ήταν τρελλός ρε !!! Μ' αρέσει η γιαγιά που μας φώναζε " χωρίστε τους ρε παιδιά" :142: να πάμε να μπούμε ανάμεσα στον τρελλό και στον βλαμμένο να τους χωρίσουμε !!!!!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.230

stathis και abcd τη παλευετε τελικα ρεσεις?? για παμε να δουμε συμμετοχες...

Βρε πόντιε το Σάββατο είναι Χριστούγεννα!!!

Θα αφήσεις τη γυναίκα σου μόνη της; :136:

Reaction score
89
εγω τα χριστουγεννα τα γιορτασα τη προηγουμενη βδομαδα που πηγα δανια χαχαχαχααα με τα χιονια!!! θα πω οτι αρρωστησα κ παω για τσεκ απ χαχαχαχααααα :142::142::142:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

Καλά αυτό ήταν το κάτι άλλο ...ο άλλος ήταν τρελλός ρε !!! Μ' αρέσει η γιαγιά που μας φώναζε " χωρίστε τους ρε παιδιά" να πάμε να μπούμε ανάμεσα στον τρελλό και στον βλαμμένο να τους χωρίσουμε !!!!!!!!
συγνωμηννν η γιαγια με το να ποδι στο λακο σε μας το ελεγε??? χαχαχαχαααααα δε το καταλαβα αλλιως θα σηκωνομουν να τους δωσω κ κουραμπιες οπως δωσαμε κ στον ακκορντεονιστα :142::142::142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

συγνωμηννν η γιαγια με το να ποδι στο λακο σε μας το ελεγε??? χαχαχαχαααααα δε το καταλαβα αλλιως θα σηκωνομουν να τους δωσω κ κουραμπιες οπως δωσαμε κ στον ακκορντεονιστα :142:

Ε σε ποιούς το έλεγε ρε ; Αφού μόνο εμείς είμασταν εκεί (η ξανθιά πωλήτρια δεν πιάνεται :137: ) ...

Ψιτ άκου το άλλο ωραίο...νοίκιασα πριν λίγο το Salt...ακριβώς το ίδιο steelbook στο βίντεο κλαμπ :142:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.230
Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

stathis και abcd τη παλευετε τελικα ρεσεις?? για παμε να δουμε συμμετοχες αλλιως αν δεν να κατσουμε σπιτια μας να δουμε... γαλαζια λιμνη :143::143::143:
Μεσα εγω εκτος απροοπτου :126:

Πάντως εγώ θα είμαι σε γλέντι την παραμονή και λογικά θα είμαι λιώμα το Σάββατο.

Αν το αποφασίσετε κάπου κοντά μου, στο βίλατς Ρέντη π.χ. κατά τις 12 ή 1 είμαι μέσα.

Reaction score
0
Και εγω μεσα αρκει να μη το οργανωσει ο ntetari.:137:Το σημερινο meeting παντως ηταν ακρως καταστροφικο για τα οικονομικα μου!Oppo Oppo οπα οπα!:143:

Reaction score
89
τι να κανω ρε κ μου χουν πει αλλα δεν ακουω.... μακρια απο συμβολαιογραφουυυυς!!!!!! :134::134::134:

καλα καλα το αφηνω σε σας ρε να δουμε που θα βγουμε!! αντε κ για ρεντη θα το υποστω :137:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

Ε σε ποιούς το έλεγε ρε ; Αφού μόνο εμείς είμασταν εκεί (η ξανθιά πωλήτρια δεν πιάνεται :137: ) ...

Ψιτ άκου το άλλο ωραίο...νοίκιασα πριν λίγο το Salt...ακριβώς το ίδιο steelbook στο βίντεο κλαμπ :142:
θα του το επιστρεψεις του κλαμπα σου??? χαχαχααααααααα :136::136:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Βρε πόντιε το Σάββατο είναι Χριστούγεννα!!!

Θα αφήσεις τη γυναίκα σου μόνη της; :136:

:142: ηδη ακουω μια φωνη..

ntetariiiiii:143:

Reaction score
89
αντε σιγα σιγα να οργανωθουμε λεω γω γιατι αμα περιμενουν τους αχαίρευτους καληνυχτα. Ρεσεις πεμπτη παρασκευη καφεδακι κ ανταλλαγη μπλου? τι λενε οι συγκοινωνιες για εμας τους μη μηχανοβιους???? :136::136::136:

Reaction score
89
ααααα μα τι λες τωρα!!! τσαμπε???? αντε αρχιστε να δηλωνεται προτιμηση!!! εγω παντως αυριο το πρωι θα ειμαι κεντρο 9;30-10 να παρω τη γυναικα στο γραφειο οποτε αν πινει καφε μαζι μου κανεις τρεχτε πρωι πρωι με τη τσιπλα στο ματι !!!

Reaction score
89
Λοιπον να ρωτησω για αυριο τη παλεευει κανενας και αν ναι για τι ωρα μιλαμε???? gas τι λες ρεσυ? ο felixx μπορει πρωι απ οτι μου πε αλλα δε ξερω αν μπορει κ ποιο μετα. Γενικοτερα τι ωρες τι παλευετε?? :118:

Reaction score
80
Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Γενικοτερα την παλευουμε μετα τη 6 το απογευμα διοτι πιο πριν δουλευουμε

Reaction score
89
τελικα μου φαινεται απο δω κ στο εξης τα μεετινκ πρεπει να τα κανουμε καλλιθεα!!!
κολαση ρεεεεεε :111:

και εχει και ωραιο μπουγατσαδικο!!! :136:
χτυπησα αλλη μια στο γυρισμο χαχαχαχαααααα!!! :143::143:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads