- Reaction score
- 89
ειναι γιατι παει με το κιλο η μπουγατσα!!! αμα παω με τον abcd απο κει τελειωσε θα τους βγαλουμε στη συνταξη προωρα!!!
Μπουγατσοείλωτες :142: ...
Μ' αρέσει που κάνεις και δίαιτα ρε ! Και παράγγελνες καφέ με μαύρη ζάχαρη...ενώ η μπουγάτσα διαιτιτική, τίγκα στην άχνη :142:
ρεσυ ekos εμεις ειμαστε της υγιεινης διατροφης κ διαιτας!!!! οι φωτογραφιες των δουλευταραδων ειχαν 7 εκατ. θερμιδες η καθε μια χαχαχαχαααααα :143::143::143:Θα κάνουμε κάνα meeting αυτή την εβδομάδα; Μήπως να ακολουθήσουμε τα βήματα των δουλευταράδων;
Η μπουγατσα και τα γαλακτομπουρεκα ειναι υγεινη διατροφη; :136::113:
ρεσυ ekos εμεις ειμαστε της υγιεινης διατροφης κ διαιτας!!!! οι φωτογραφιες των δουλευταραδων ειχαν 7 εκατ. θερμιδες η καθε μια χαχαχαχαααααα
ρεσυ δε θα τις φας κ τις δυο μαζι ταυτοχρονα αχαχαχαχαααααα!!! εξαλου αμα ειναι βιολογικης παραγωγης δε φοβασαι τιποτα!!!!Η μπουγατσα και τα γαλακτομπουρεκα ειναι υγεινη διατροφη; :136:
Όοοοοχι, δεν εφημερεύω!!! :626:Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στα βίλατς Ρέντη, στα φλοκαφέ, τι λέτε;
Για δηλώστε συμμετοχή παρακαλώ!
Γιάννη δε πιστεύω να έχεις εφημερία τότε...:119:
Ας βάλω και χάρτη μήπως χαθεί ο...αυτούνος μωρέ, ξέρετε!
![]()
Βρε συγκρατησου!Θα φανταστουν οτι εχει meeting το αδερφατο του εγκληματος!:405::410:Φυσικά και θα είμαι εκεί θα κρατάω και ένα μουσμουλί μούσμουλο για να με γνωρίσουν οι υπόλοιπες κοπελιές :135::142:
Με ζηλεύεις γιατί είμαι ευαίσθητη και ευγενική ψυχούλα...μ' αρέσουν και τα κιμονό :111:Βρε συγκρατησου!Θα φανταστουν οτι εχει meeting το αδερφατο του εγκληματος!:405:
Με ζηλεύεις γιατί είμαι ευαίσθητη και ευγενική ψυχούλα...μ' αρέσουν και τα κιμονό :111:
Τώρα τελευταία ακούω πολύ George Michael και Wham...βρε λες ; :410:
Φιλαρακι με κανεις κ ανησυχω! :412:Μηπως να μην ερθω τη Παρασκευη απο το σπιτι?:431:
Με ζηλεύεις γιατί είμαι ευαίσθητη και ευγενική ψυχούλα...μ' αρέσουν και τα κιμονό
Τώρα τελευταία ακούω πολύ George Michael και Wham...βρε λες ; :410: