HD Music players for pc....xexexexe

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
πολλα γλεντια ερχοντε τσουτσουναραδες..................
Λεω να αρχισουμε ενα τοπικ σχετικα με τους players οπου μπορουν να παιξουν Hd -24/96 -24/192 και να τους εχουμε συγκεντρωμενους με σκοπο να μαθουμε τα μυστικα αυτων με σκοπο την καλλιτερη αναπαραγωγη Hi resolution μουσικης.
Καποιοι απο αυτους ειναι free ,καποιοι αλλοι ομως θελουν φραγκα(υπαρχουν και τα pm ) που μπορει ομως να προσφερουν το κατι τις παραπανω στην αναπαραγωγη των αρχειων.......
ακουs εκει Dianna Krall το τραγουδακι Temptation να ειναι 386 mb,,,..........

Αρχιζομεν λοιπον κυριοι αντε και καναδυο κυριες........
Για αρχη ενας φρεσκος Ιαπωνεζικος player

1. DigiOnAudio2 Professional v2.2.1.0 R8

http://www.rapidshareindex.com/DigiOnAudio2-Professional-v2-2-1-0-R8_178807.html

DVD-Audio - MLP Stereo (96/24), LPCM Stereo (192/24), MLP 5.1 & LPCM 5.1 (48/24)
DVD-Video - AC3 Stereo/5.1 (48khz/448kbps) LPCM Stereo (96/24) LPCM 5.1 (48/24)

Audio Conversion - MLP/AC3/AIF/WAV/MP3/WMA/OGG/DGS/RAW/AU
CD Playback and Ripping - Convert directly to MLP/AC3/AIF/WAV/MP3/WMA/OGG/DGS/RAW/AU.
Sound Recording - up to 192khz/32bit with timer control and auto-segmenting.In this release:
.

2 FOOBAR 2000

http://www.foobar2000.org/?page=Download
οπου μπορουμε να χρησιμοποιουμε και καποια plugins για τα αναλογα αρχεια που εχουμε.

3 BLAZE DVD Audio pro

24/96 LPCM Direct Output
BlazeDVD can offer superior24/96 LPCM audio direct output for the latest sound card on the market.

4 DVD X Player v5.2.4.0

24/96 LPCM Direct Output
DVD X Player can offer superior 24/96 LPCM audio direct output for the latest sound card on the market.

Reaction score
4
Ψηφιζω Foobar γιατι ειναι και free και τρομερα βολικο προγραμμα και τα παιζει και ολα (192).

Reaction score
1
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα στην επαγγελματική κατηγορία ,αφού βρήκα αυτό, ξέρεις κανείς κάποιο player που να μπορείς να φορτώσεις vst?

Reaction score
1
Χμμ, δεν εννοούσα ακριβώς αυτό... θέλω να παίξω flac με τα playlist μου και τις ευκολίες που μου παρέχει ο foobar αλλά να μπορώ να έχω στην έξοδό του vst. Παίζω από το cubase ή το wavelab αλλά είναι ψιλομανούρα....

Πάντως δε μπορώ παρα να συμφωνήσω πως ο foobar, αν και σου σπάει λίγο τα νεύρα μέχρι να τον ρυθμίσεις, είναι άψογος. Και open source για να παίζουν και οι computerάδες....

Reaction score
1
... θέλω να παίξω flac με τα playlist μου και τις ευκολίες που μου παρέχει ο foobar αλλά να μπορώ να έχω στην έξοδό του vst...
Νίκος ρωτάει, Νίκος απαντάει...

Αλλά μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. Υπάρχει plugin για το foobar2k που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς στην έξοδό του vst. Λέγεται foo_dsp_vstwrap.dll και είναι free 3rd party plugin. Δεν είναι σίγουρο πως θα δουλέψει σε όλους και με όλα, πάντως σε γενικές γραμμές αυτό που βασικά ήθελα το έκανα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss