HD33 - ΟΘΟΝΗ ΗΛ. RF - BLUERAY & TV TUNER

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Πωλούνται
PROJECTOR Optoma HD33 (ώρες λειτουργίας στο 1 /4 )
μαζί με ηλεκτρικό πανί 112 " (RF), Gain 1. 1 ,
καλώδιο HDMI 15 m και
Blu Ray Player Samsung BD - Ε8300 με 2 tv tuner και 320 GB σκληρό δίσκο.

Δημήτρης
6932400127

Last edited:

Reaction score
680
Παρακαλω αν μπορειτε να βαλετε φωτογραφιες καθως και τον τυπο και την εταιρια κατασκευης του πανιου και του καλωδιου HDMI. Ευχαριστω πολυ

Reaction score
3
εχω πακεταρει τα πάντα και τα εχω στην αποθήκη για τον λογο οτι ανακαινιζω το σπιτι. Τα παντα ειχαν αγοραστει απο την ηχοεκφραση. Δεν θυμαμαι να σου πω εταιρια πανιου. Ανεβαζω μια φωτό που εχω στο κιν.Εσεις που ασχολειστε περισσοτερο ισως δειτε την εταιρια που φαινεται λιγο στην φωτογραφια.
Η τιμη ειναι στα 1200 για ολα τα πράγματα (με πονο καρδιας τα δινω- ειναι άριστα ολα)

Attachments

Last edited:

Reaction score
680
Έχει δίκαιο ο διαχειριστής. Βάλτε τιμές για το καθένα ξεχωριστά καλύτερα. Ενδιαφέρομαι, αλλά μόνο αν ξέρω τον τύπο για να τσεκαρω ποια είναι και τι προδιαγραφές έχουν
Ευχαριστω

Reaction score
3
θα κοιταξω και θα ανεβασω ποιο συγκεκριμενα πραγματα. Συγνωμη παιδια, δεν διαβασα καθόλου την πολιτικη τοθ site περι τιμων κτλπ. δεν ειναι επισης διαθεσιμη η τροποποιηση της αρχικης αγγελιας γι΄αυτό προσθεσα μετα την τιμη.

Reaction score
3
Συγνώμη για την καθυστερήση, ημουν εκτος για δουλεια. Το καλώδιο είναι 1.4a, περνάει 3d ήχο. δίνω επίσης και 2 B&W 685 + 2 Β&W 686 (με 4 βασεις δαπέδου atakama) υπεράριστη κατάσταση και αυτά. Δεν έχουν το παραμικρό σημάδι και εξωτερικά.
Η τιμή ειναι 1300€ για όλα τα πράγματα (projector Optoma HD33 + 2 3d γυαλιά + πανί ηλεκτρικό 112'' RF, 1.1 gain + 15m HDMI 1.4a + 2 B&W 685 + 2 Β&W 686 με 4 βασεις δαπέδου atakama μαύρες + Blu Ray Player Samsung BD - Ε8300 με 2 tv tuner και 320 GB σκληρό δίσκο)
Γαλάτσι βρίσκομαι για οποιον θέλει να ριξει μια ματιά οποιαδήποτε στιγμή σε όλα τα πράγματα.

Ξεχωριστά θα έδινα μόνο το πανί ή τα ηχέια με τις βάσεις

Σκέφτομαι να βάλω κάτι ποιο μαζεμένο λόγω χώρου. Τα Focal dome ή κάποια B&W in-wall

Last edited by a moderator:

Reaction score
3
Είναι 112 ιντσες με επίστρωση για 3D, ηλεκτρικό με RF Remote Control, δεν χρειαζεται να κοιτάζει προς την οθόνη δηλαδή, Gain 1.1, 16.9, με border μάυρο επάνω για να ρυθμίζεις και το ύψος της προβολής (να μην εχεις την ασπρίλα επάνω-εχω ανεβάσει και μια φωτογραφία που φαινεται πιο πάνω). Εχει σύστημα stop για το ακριβες σημείο που θέλεις να σταματήσει, δεν χρειαζεται δηλαδή αν δεν θες να την κατεβασεις μεχρι το τερμα της. Την είχα πάρει 1000€-1100 μου φαίνεται με μια μικρή έκπτωση τότε. Για την εταιρία θα σε γελάσω.. VisionX εχω την εντύπωση, http://www.visionxscreen.com. Είναι πακεταρισμενη τους τελευταιους 8 μήνες, πρεπει να την ανοίξω.. Αν ενδιαφέρεσαι βεβαια για τα πραγματάκια μπορουμε να τα δουμε από κοντα οποτε θες

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Πανι ειναι απο τον Vidoerytmo επισημη εισαγωγή. VEGA η εταιρια και σημερα μίλησα μαζι τους. 1240€ ειναι η τιμή του και με απολυτως μετρητά οτι καλύτερο μπορει να μου κανει είναι 1100€. 112 ιντσες με επίστρωση για 3D, ηλεκτρικό με RF Remote Control, Gain 1.1, 16.9, με border μάυρο επάνω.Εχει σύστημα stop για το ακριβες σημείο που θέλεις να σταματήσει.

Reaction score
3
Η τιμή πεφτει στα 800€ για projector Optoma HD33 + 2 3d γυαλιά + πανί ηλεκτρικό 112'' RF, 1.1 gain (απο τον Vidoerytmo επισημη εισαγωγή,1240€ ειναι η τιμή του αυτη τη στιγμή) + 15m HDMI 1.4a. Ειναι διαθεσιμα και όλα τα υπόλοιπα (2 B&W 685 + 2 Β&W 686 με 4 βασεις δαπέδου atakama μαύρες) στα 1100€ για όλα.

Reaction score
3
450 € καλά δεν είναι? μιλησα με Videorythmo πριν 15 μέρες και ι τιμη που μπορει να μου κανει για το συγκεκριμενο ειναι 1100

Reaction score
3
δεν εχει εντατήρες, οχι, κάθεται λόγω βάρους και στις ακρες δεξια-αριστερα ειναι λες και εχει μικροτερο ανοιγμα ετσι ωστε να μην κανει καμια ζάρα. Αν τυχον αυτο φοβασαι θα σου πω πως δεν υπαρχει περιπτωση να ζαρωσει. Το εψαχνα και γω αυτο οταν το αγορασα

Μπορείς να μας και το μοντέλο της οθόνης; Στο site του βιντεόρυθμου δεν βλέπω να έχει VEGA 16:9
Υποθέτω εφόσον ξέρεις την τωρινή τιμή της, θα ξέρεις και το μοντέλο.
μιλησα ξανα μαζι τους σημερα το πρωί, δεν την εχουν στον καταλογο και οι προδιαγραφες της δεν εχοθν καμια σχεση μου ειπαν με τις φθηνοτερες που παρουσιαζουν εκει. Το μοντελο ειναι HC3D 250
Συγνώμη που σε ζαλίσαμε αλλά για εντός ή εκτός εισαγωγικών απλή οθόνη , σε καινούρια είναι πάρα πολλά τα λεφτά.
Δεν πειραζει φιλε μου, ολα οκ. Μπορει να είναι πολλα και να εχεις δίκιο, ναι, στα λεφτα που την δίνω ομως προσωπικά θα την επαιρνα με κλειστα μάτια.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

400€ το πανι για να φεύγει

Reaction score
3
HD33 + HDMI 1.4a 15m + πανί ηλεκτρικό 112'' RF, 1.1 gain στα 500€. Τελευταία μείωση. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον και τώρα, το κλείνω το θέμα.
Ευχαριστώ

Ανταλλάγες με Τηλεοραση στις 50 " - 60" δεκτές και τις τυχόν διαφορές στην τιμή το βλέπουμε

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt