hdmi τζιτερ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.430
Απάντηση: hdmi τζιτερ

Σωστόςςςςς, αυτο με τα 499$ είναι για τους ψωνισμένους.
Ενα απλό cat5 καλώδιο είναι. Εμένα το είχε μέσα στην συσκευασία και το 3910 , και το a1ud.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: hdmi τζιτερ

Μου φαίνεται οτι εχετε μπλέξει τα μπούτια σας.Jitter σε αναλογική σύνδεση δεν νοείται, μιας και εχει να κάνει με ψηφιακή μεταφορά δεδομένων και πάει λέγοντας.
Σε απλό audio out δεν υφίσταται jitter , τουλάχιστον μετρήσιμο.Το αν υπάρχει εντός της συσκευής είναι τελείως άλλο πράγμα.
Επίσης επειδή το κάνουμε θέμα , εχει κανείς ιδέα πως ακούγεται το jitter?
Ετσι για να το ξεχωρίσει και να μπορεί να πεί εγω το μείωσα η το έκοψα.....
Ναι υπάρχει τρόπος απαλοιφής του jitter.
Αυτό ρωτάω κι εγώ ο έρμος. Γιατί έχω την εντύπωση ότι πολλοί που λένε ότι ακούνε jitter μάλλον το συγχέουν με κάτι άλλο.

Μπορεί κάποιος να περιγράψει τι είναι αυτό που ακούει π.χ. με HDMI σε σχέση με ομοαξονικό, σε σχέση με Denon-Link, σε σχέση με HATS, σε σχέση με PQLS;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τελικα δεν εφταιγε το τζιτερ.Απλα αλλαξα θεση στα καλωδια ρευματος και ο τσαμπουκας του πανω δωματιου κατεβηκε και κατω.Επιτελους τελος.Το τζιτερ πεθανε .Ζητω το Τ3 (καλωδιο ρευματος)!

Reaction score
11

Τελικα δεν εφταιγε το τζιτερ.Απλα αλλαξα θεση στα καλωδια ρευματος και ο τσαμπουκας του πανω δωματιου κατεβηκε και κατω.Επιτελους τελος.Το τζιτερ πεθανε .Ζητω το Τ3 (καλωδιο ρευματος)!

Συμφωνούμε σε όλα, (και στην "τρέλλα" σου με τα καλώδια), αλλά μην σε ... συλλάβω να ξαναπείς Τ3 !!! Το Τ3 είναι ιερό πράγμα και μπορείς να το βρείς εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=74131

:142:

Kαλή χρονιά!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.226

:137:

Reaction score
10
Θελω συναντηση για jitter-ο-ακουσμα, αλλα και το Βλαση μαζι να ριξει κανα μπινελικι να το φχαριστηθουμε....:137:.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ηλεκτροσοκ θελεις , με τριφασικο 360βολτ

Reaction score
3.085
Μείωση jitter (σε δικάναλο)

Λίγο off-topic, αλλά οφείλω να υπενθυμίσω πως η πρώτη προσπάθεια για μείωση του jitter έγινε από την θρυλική Audio Alchemy με τη σειρά DTI. Τρεις συσκευές βγήκαν τότε:
- Η αρχική - και φτηνότερη - DTI σε τρεις βερσιόν (1.0, 2.0 και DTI+)
- Η επόμενη DTI Pro
- Και η τελευταία και βελτιωμένη DTI Pro32.

Και μια εικόνα της τελευταίας συσκευής, μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό Power Station Three (PS-3).

Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και τις τρεις συσκευές, τις δύο τελευταίες σε συνδυασμό με το έξοχο εξωτερικό DAC της Audio Alchemy, το DDE 3.0, οδηγούμενο από το παραπάνω εικονιζόμενο Power Station Three.

Ευτυχώς, δεν έχω ακόμα πουλήσει το DTI Pro32, το Power Station Three (PS-3) και ένα ακόμα εξωτερικό τροφοδοτικό, το Power Station Two (PS-2), που είναι ουσιαστικά τρία PS-3 στο ίδιο σασί.
-

Reaction score
11
Απάντηση: Μείωση jitter (σε δικάναλο)

Λίγο off-topic, αλλά οφείλω να υπενθυμίσω πως η πρώτη προσπάθεια για μείωση του jitter έγινε από την θρυλική Audio Alchemy με τη σειρά DTI. Τρεις συσκευές βγήκαν τότε:
- Η αρχική - και φτηνότερη - DTI σε τρεις βερσιόν (1.0, 2.0 και DTI+)
- Η επόμενη DTI Pro
- Και η τελευταία και βελτιωμένη DTI Pro32.

Και μια εικόνα της τελευταίας συσκευής, μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό Power Station Three (PS-3).

Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και τις τρεις συσκευές, τις δύο τελευταίες σε συνδυασμό με το έξοχο εξωτερικό DAC της Audio Alchemy, το DDE 3.0, οδηγούμενο από το παραπάνω εικονιζόμενο Power Station Three.

Ευτυχώς, δεν έχω ακόμα πουλήσει το DTI Pro32, το Power Station Three (PS-3) και ένα ακόμα εξωτερικό τροφοδοτικό, το Power Station Two (PS-2), που είναι ουσιαστικά τρία PS-3 στο ίδιο σασί.
-

Όλα αυτά καλά! Περί των επιδόσεων των συσκευών στο jitter υπάρχει κάτι...

:111:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.430

Πολύ δύσκολο να μετρηθεί πάντως το jitter , και οχι εύκολα αντιληπτό απο τους περισσότερους χρήστες.Οι εταιρίες λένε οτι θέλουν η οτι νομίζουν , για να πουλήσουν , αλλά δεν είναι πάντα ετσι.Στο σύστημά μου εχω τρόπο μείωσης του jitter το denon link4, εχω κάνει και δοκιμές με και χωρίς , λοιπόν οι διαφορές είναι μικρές στις ταινίες όπου δεν εστιάζεται τόσο καλά ο ηχος στο souround , η παρουσιάζει μειωμένη ευκρίνεια.Ολα αυτά κατόπιν δοκιμής σε ταινία που εχω δει 150 φορές . Σε ταινία που δεν ξέρεις , χαμπάρι δεν παίρνεις.Στην μουσική τα πράγματα είναι λίγο πιο ευδιάκριτα αλλά ποτέ όμως τραγικά η τόσο εύκολα αντιληπτά , που να γίνονται ενοχλητικά.Συμπέραμα και να μην το είχα δε νομίζω να χαλιόμουνα ιδαίτερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489