Απάντηση: hdmi τζιτερ
ευχαριστω συναδελφε......τα εχουμε ξαναπει αλλωστε......
ευχαριστω συναδελφε......τα εχουμε ξαναπει αλλωστε......
Αυτό ρωτάω κι εγώ ο έρμος. Γιατί έχω την εντύπωση ότι πολλοί που λένε ότι ακούνε jitter μάλλον το συγχέουν με κάτι άλλο.Μου φαίνεται οτι εχετε μπλέξει τα μπούτια σας.Jitter σε αναλογική σύνδεση δεν νοείται, μιας και εχει να κάνει με ψηφιακή μεταφορά δεδομένων και πάει λέγοντας.
Σε απλό audio out δεν υφίσταται jitter , τουλάχιστον μετρήσιμο.Το αν υπάρχει εντός της συσκευής είναι τελείως άλλο πράγμα.
Επίσης επειδή το κάνουμε θέμα , εχει κανείς ιδέα πως ακούγεται το jitter?
Ετσι για να το ξεχωρίσει και να μπορεί να πεί εγω το μείωσα η το έκοψα.....
Ναι υπάρχει τρόπος απαλοιφής του jitter.
Τελικα δεν εφταιγε το τζιτερ.Απλα αλλαξα θεση στα καλωδια ρευματος και ο τσαμπουκας του πανω δωματιου κατεβηκε και κατω.Επιτελους τελος.Το τζιτερ πεθανε .Ζητω το Τ3 (καλωδιο ρευματος)!
Να μαυρισω κι αλλο θες :137:ηλεκτροσοκ θελεις , με τριφασικο 360βολτ
Λίγο off-topic, αλλά οφείλω να υπενθυμίσω πως η πρώτη προσπάθεια για μείωση του jitter έγινε από την θρυλική Audio Alchemy με τη σειρά DTI. Τρεις συσκευές βγήκαν τότε:
- Η αρχική - και φτηνότερη - DTI σε τρεις βερσιόν (1.0, 2.0 και DTI+)
- Η επόμενη DTI Pro
- Και η τελευταία και βελτιωμένη DTI Pro32.
Και μια εικόνα της τελευταίας συσκευής, μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό Power Station Three (PS-3).
Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και τις τρεις συσκευές, τις δύο τελευταίες σε συνδυασμό με το έξοχο εξωτερικό DAC της Audio Alchemy, το DDE 3.0, οδηγούμενο από το παραπάνω εικονιζόμενο Power Station Three.
Ευτυχώς, δεν έχω ακόμα πουλήσει το DTI Pro32, το Power Station Three (PS-3) και ένα ακόμα εξωτερικό τροφοδοτικό, το Power Station Two (PS-2), που είναι ουσιαστικά τρία PS-3 στο ίδιο σασί.
-