Hdmi audio προβλημα!!!

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους.Πριν 2 μερες προχωρησα στην αναβαθμιση του 6ετιας υπολογιστη μου.
Εβαλα αυτα
ASUS P5QL-EM http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522649 ,
INTEL CORE 2 DUO E7400 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558272 ,
CORSAIR XMS2 DDR2 4GB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554031 στο ηδη υπαρχον συστημα μου (tagan 550watt, plextor dvdr-w, και 2 wd 640gb)
Ειμαι ικανοποιημενος απο τη συνθεση αφου αναπαραγει απροβληματιστα οτι και να του εχω βαλει απο hd ακομα και trailers και demos με 40-45mbps bitrate.
H κυρια χρηση του θα ειναι server-κατεβαστηρι αλλα με μια συντομη δοκιμη με την tv (sony w4500) σκεφτηκα οτι μπορει να ερθει η ωρα να απαρνηθω το πιστο μου egreat!!!!
Εχω ομως το εξης προβλημα.Με συνδεση hdmi (tv-pc) ενω κλειδωνει αυτοματα σε 1920*1080 στα 60hz ο ηχος σπαει συνεχεια!
Δοκιμασα πολλα αρχεια,mp3,διαφορετικες εισοδους,διαφορετικα καλωδια αλλα το προβλημα επιμενει.Τα φωτα σας!!!!!
(Δουλευω win vista sp1)

Reaction score
0
Ξηλωσε ολα τα codec packs και βαλε

1.media player classic home cinema (EVR, EVRcustom για υποτιτλους, στα options-output για Vista,VΜR9 για XP)
2.haali media splitter
3.ac3filter

(για αναπαραγωγη στα 1080/24p θα χρειαστεις και το Reclock, για να κανει τη μετατροπη 23,976--> 24fps )

Reaction score
2
Με ποιόν Player έχεις αυτά τα προβλήματα?Δοκίμασε τον Media player classic με Core AVC και AC3 filter με τις ρυθμίσεις που θα βρεις εδώ και πες μας το αποτέλεσμα.

Πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα.

EDIT:Με πρόλαβε ο φίλος furious.

Γιατί όμως EVR furious?Ενεργοποιώντας το EVR δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή των υποτίτλων.

Reaction score
1
Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις απλα να σας επισημανω οτι δεν παιζει σωστα ο ηχος ακομα και απο winamp σε αναπαραγωγη mp3.Γιαυτο πιστευω οτι δεν ειναι προβλημα software αλλα driver(αν και εχω τους τελευταιους)

Reaction score
0
Εχεις περασει κανενα πακετο codecs, εκτος απο αυτα που εχουν τα Vista και τους οδηγους της καρτας ηχου?
Επισης δοκιμασε να ξηλωσεις και το winamp και ολα τα προγραμματα ηχου που τυχον περασες και δοκιμασε το παραπανω...

Reaction score
1
Δυστυχως δεν βρισκω ακρη! Θα δοκιμασω καποια στιγμη και μια εγκατασταση xp μηπως ειναι εκει το προβλημα.
Κατι σχετικο μιας και θα κανω νεα εγκατασταση , πως κραταω image με το norton σε αλλο partition, και κυριως πως φτιαχνω boot cd με το ghost για να το εγκαταστησω?

Reaction score
0
Απάντηση: Hdmi audio προβλημα!!!

Θα σου πρότεινα να βγάλεις όλους τους codecs, να καθαρίσεις registry και να εγκαταστήσεις ffdshow tryouts απο εδώ.
Λογικά δεν θά έχεις πρόβλημα πρέπει όμως να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο ffdshow - Audio decoder configuration.
Θα έλεγα δοκίμασε να βγάλεις και το winamp όπως έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω. Επίσης εάν απο τα πρώτα προγράμματα που εγκατέστησες ήταν το nero δοκίμασε να βγάλεις προσωρινά και αυτό.
Έχε υπόψιν βέβαια ότι απο την HDMI δεν μπορείς να πάρεις πολυκάναλο ήχο.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Hdmi audio προβλημα!!!

Έχε υπόψιν βέβαια ότι απο την HDMI δεν μπορείς να πάρεις πολυκάναλο ήχο.
Από όσο γνωρίζω και ας με διορθώσει κάποιος πολυκάναλο ήχο μπορείς να πάρεις αλλά όχι Dolby true HD και DTS HD.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.558
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος