HDMI Switch

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Φίλος χρειάζεται HDMI Switch με 3 εισόδους και 1 ή 2 εξόδους.
Ποιοτικά ποια είναι τα καλύτερα;
Υπάρχει κάτι που να είναι οικονομικό και ταυτόχρονα καλό;

Reaction score
4
MONOPRICE.COM ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL NA ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΜΕ 2 ΕΞΟΔΟΥΣ.

Reaction score
2
Γεια σας παιδια. Το πήρα και εγώ και λειτουργεί άψογα. Από λάθος της MONOPRICE όμως, μου στείλαν 2 κομμάτια!!! (με διπλά μεταφορικά ΦΠΑ κ.λ.π.) Αν ενδιαφέρεται κάποιος το δεύτερο το πουλάω 115 euro (όσο ακριβώς μου κόστισε) Μπορείτε να μου στείλεται email: [email protected]

Reaction score
1
Απάντηση: Re: HDMI Switch

Γεια σας παιδια. Το πήρα και εγώ και λειτουργεί άψογα. Από λάθος της MONOPRICE όμως, μου στείλαν 2 κομμάτια!!! (με διπλά μεταφορικά ΦΠΑ κ.λ.π.) Αν ενδιαφέρεται κάποιος το δεύτερο το πουλάω 115 euro (όσο ακριβώς μου κόστισε) Μπορείτε να μου στείλεται email: [email protected]
Υπάρχει ακόμα;

Reaction score
5
Εγω παρηγγειλα ενα στο E-bay που ειναι ακριβως το ιδιο με της monoprice (εκτος απο τι αυτοκολλητο με την φιρμα στο πανω μερος), το οποιο το παρελαβα σημερα, 7-8 μερες μετα την παραγγελια στο Χονγκ-Κονγκ (o προμηθευτης λεγεται Flashstation),

Μου κοστισε μονο 72 ευρω (84$ + 24$ μεταφορικα).

Το δοκιμασα πριν απο λιγο με DVD και TViX σαν inputs και τον TW700 στο output με 10μετρο καλωδιο και ολα πηγαν μια χαρα!!

Λιγο δυνατα τα led του (μπλε και κοκκινα) και αδυναμια του οτι το remote δεν εχει on/off.

Νομιζω οτι προκειται για μια πολυ καλη αγορα που λυνει πολλα προβληματα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Τον πήρα εχθές με 93 ευρώ.Θα τεστάρω τις υποδοχές του, αλλά για εξόδους απο την άλλη βδομάδα που θα έχω κι άλλη συσκευή να βάλω πάνω.

Reaction score
384
Tα καλυτερα switches ειναι τα Zektor, απο οσα εχω δοκιμασει. Εχουν RS232 και τα σχετικα, relays, κλπ.
Δεν ξερω εαν καν χρειαζεσαι κατι τετοιο, αλλα ριξε μια ματια.

Εχουν μονο μια εξοδο, αρα δεν σου κανει. Κοιτα ομως τι καλουδια κανει το ατιμο!
http://www.zektor.com/mas71/specs.htm

Reaction score
1
Απάντηση: HDMI Switch

Παιδια εσεις που πηρατε απο ebay (πωλητης στο Hong Kong) ειχατε καποιο προβλημα με το ρευμα? Δηλαδη μπαινει στις δικες μας μπριζες?

Reaction score
1
Αυτό που παρέλαβα εγώ τουλάχιστον (4x2 από Lemoncell) συνοδευόταν από τροφοδοτικό με UK type plug, θέλει δηλαδή μετατροπέα για να δουλέψει με τις δικές μας πρίζες. Από τάση είναι εντάξει, γιατί υποστηρίζει 120-240 V.

Καθυστέρησε επίσης 1 μήνα (προφανώς στο τελωνείο, χωρίς όμως τέλη τελικά).

Από λειτουργικότητα άψογο, δεν παρατήρησα καμία αλλοίωση στο μεταφερόμενο σήμα, οι μόνες παρατηρήσεις εστιάζονται στα πολύ ενοχλητικά σε νυκτερινή θέαση LEDs και στο ότι οι πηγές πρέπει να ενεργοποιούνται μία-μία, αλλιώς κολλάει.

Reaction score
5
Το δικο μου (απο Flashstation) εχει πριζα αμερικανικη, οποτε αγορασα ενα ανταπτορακι απο τον Κατουμα με 80 λεπτα και ολα ΟΚ. Η ταση ειναι πραγματι 120-240V.

Εκανε 8 μερες να φτασει, ηρθε με το ταχυδρομειο και στη συσκευασια εγραφε Cables.
Δεν ξερω αν ετσι γραφουν σε ολες τις αποστολες, γιατι εγω στα σχολια της παραγγελιας ειχα ζητησει να μην αναφερεται στο δεμα οτι ειναι ηλεκτρονικη συσκευη.

Δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα!

Reaction score
1
Απάντηση: HDMI Switch

Επικοινωνησα με το flashstation πριν το παρω και μου ειπε οτι μπορει να μου βαλει ευρωπαικο καλωδιο στο δεμα. Θα το παρω σημερα, αντε να δουμε.

Ευχαριστω

Reaction score
1
Update..
Δυστυχώς αποδείχθηκε προβληματικό, αναγνωρίζει τις πηγές σπανίως κι όποτε θέλει αυτό..

Βρίσκομαι στη διαδικασία επιστροφής μέσω dispute στο Paypal, καθώς ο Lemoncell δεν απαντά σε emails..

Reaction score
164
Διάβασα ότι αυτού του τύπου τα switchers έχουν πρόβλημα με το PS3 Ισχύει κάτι τέτοιο; Το έχει δοκιμάσει κανένας;

Reaction score
1
Το έχω δοκιμάσει εγώ, όπως είπα είναι προβληματικό, το γράφει και στο MONOPRICE στα customer reviews, μόνο που το είδα κατόπιν εορτής, αποφύγετέ το οπωσδήποτε..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut