hdmi to hdmi + 5.1 converter

Reaction score
1.430
εχω τον xtreamer απο οπου παιρνω εικονα για τον προβολεα μεσω hdmi.,το xtreamer kanei passthrough στα lossless dts/ truehd alla αλλα μονο μεσω hdmi.
ηχο παιρνω απο την οπτικη και παει στον ενισχυτη,
ο ενισχυτης μου ειναι παλιος και δεν εχει hdmi.
γινεται να βρω εναν converter ο οποιος θα παιρνει σημα (ηχο + εικονα) απο το hdmi toy xtreamer και στην εξοδο να μου δινει hdmi out ωστε να πηγαινει εικονα στον προβολεα και ταυτοχρονα να μου δινει 5.1 η 7.1 αναλογικες εξοδους ωστε να να τροφοδωτω τις αναλογικες του ενισχυτη?

το παρακατω μηχανακι που βρηκα ψαχνωντας τυχαια κανει κατι τετοιο?
http://www.atlona.com/Atlona-HDMI-1.3-Audio-De-Embedder-with-3D-Support-and-2-x-1HDMI-switching.html

Reaction score
1.430
Re: Απάντηση: hdmi to hdmi + 5.1 converter

Οπότε μπλέξιμο..
εχω την εντυπωση οτι μεσω component περναει..) 5 καναλια ξεχωριστα) απλα δεν αναβει η ενδειξη dts του ενισχυτη,
το σημα παραδηδεται καθαρο στον ενισχυτη αναλογικα.

Reaction score
29.578
Απάντηση: hdmi to hdmi + 5.1 converter

Συγνώμη ρε σεις ,αλλά τι δουλειά εχει το dts, με αναλογικά , και με component?

Reaction score
1.430
να το θεσω αλλιως.
με το μηχανακι αυτο θα μπορω να ακουσω το truehd ηχο ενος iso που παιζει στον xtreamer με τον παλιο μου ενισχυτη που εχει μονο αναλογικες εισοδους και οχι hdmi?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: hdmi to hdmi + 5.1 converter

να το θεσω αλλιως.
με το μηχανακι αυτο θα μπορω να ακουσω το truehd ηχο ενος iso που παιζει στον xtreamer με τον παλιο μου ενισχυτη που εχει μονο αναλογικες εισοδους και οχι hdmi?
Λογικά όχι αλλά στείλε ένα email στην εταιρία ή πάρε τηλ τον έλληνα αντιπρόσωπο για να σου πούν σίγουρα..

Reaction score
1.430
ευχαριτω παιδες...
απο οτι φενεται και απο μια συζητηση με ενα φιλο μονο αν το αποκωδικοποιει απο μονο τοθ το μηχανακι και τον δινει στον ενισχυτη απλα για να ενισχυσει το σημα μπορει να γινει.
εχω ηδη στειλει μαιλ στην εταιρια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster