HDX 1000 NMT Player

Reaction score
0
υπαρχουν καποια *.avi που δεν εχω εικονα, αλλα εχω ηχο. Εχει συμβει και σε αλλους?
Βεβαια ειναι πολυ μικρο ποσοστο. Σε συνολο περιπου 200 avi δεν εχω εικονα σε 2...
απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
Επισης απο τοτε που εβαλα τον ενισχυτη 5.1 μεσω coaxial δεν εχω ηχο στα βιντεακια του youtube...πολυ παραξενο. Γνωριζει κανεις κατι?
Ρε παιδια βοηθειστε λιγο τον ασχετο :120: .Εμενα δεν βλεπει τα αρχεια mkv καθολου! τι μπορει να φταιει? ολα τα υπολοιπα τα βλεπει κανονικα.Μιλαμε παντα μεσω δικτυου.

Reaction score
0
τα NMT applications! ειναι απιστευτα .... youtube, google maps, LDTV, yahoo weather, MKV player, music klt.
Από την πρώτη στίγμη που το είδα και εγώ μου έκανε κλίκ (σε σχέση με eGreat klp) και ενώ παρέλαβα μόλις εχθές μηχανάκια της WD, νομίζω θα τα επιστρέψω και θα πάρω HDX!

Ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την χρήση στο Internet, τις εντυπώσεις σου για ταχύτητα, πως γίνεται το "σερφάρισμα" (με το τηλεχειριστήριο?) και ότι άλλο σχετικό νομίζεις

Ιδιαίτερα ήθελα να ρωτήσω για youtube, αν μπορείς να μπεις πχ στον λογαριασμό σου ή να επιλέξεις να παίξεις playlists κλπ

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων :107:

Reaction score
0
Από την πρώτη στίγμη που το είδα και εγώ μου έκανε κλίκ (σε σχέση με eGreat klp) και ενώ παρέλαβα μόλις εχθές μηχανάκια της WD, νομίζω θα τα επιστρέψω και θα πάρω HDX!

Ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την χρήση στο Internet, τις εντυπώσεις σου για ταχύτητα, πως γίνεται το "σερφάρισμα" (με το τηλεχειριστήριο?) και ότι άλλο σχετικό νομίζεις

Ιδιαίτερα ήθελα να ρωτήσω για youtube, αν μπορείς να μπεις πχ στον λογαριασμό σου ή να επιλέξεις να παίξεις playlists κλπ

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων :107:
Προσωπικα παντα εχω να πω τα εξης:

1) η ταχυτητα στο ιντερνετ ειναι καλη στα nmt applications, ΟΧΙ ομως στα τορρεντς. Εγω πλεον κατηργησα τον clutch, κατεβαζω απο το πισι και μεσω ΛΑΝ τα παιζω
2) Και βεβαια μπαινεις στο account σου στο youtube! μπορεις να δεις τα πιο προσφατα, τα πιο δημοφιλη, search κτλ. Playlist δεν εχω δει.
3) Τα παντα τα κανεις απο το τηλεκοντρολ, ομως εχει τη συνατοτητα να βαλεις πληκτρολογιο στη θεση usb! οποτε οταν γραφεις ειναι πιο ευκολα τα πραγματα
4) Δεν μπορεις ακομα να σερφαρεις στο δικτυο οπως σε ενα πισι. Εχει πολλες δυνατοτητες μεν, αλλα δεν ειναι πληρες internet οπως στον υπολογιστη

Reaction score
0
Προσωπικα παντα εχω να πω τα εξης:

1) η ταχυτητα στο ιντερνετ ειναι καλη στα nmt applications, ΟΧΙ ομως στα τορρεντς. Εγω πλεον κατηργησα τον clutch, κατεβαζω απο το πισι και μεσω ΛΑΝ τα παιζω
2) Και βεβαια μπαινεις στο account σου στο youtube! μπορεις να δεις τα πιο προσφατα, τα πιο δημοφιλη, search κτλ. Playlist δεν εχω δει.
3) Τα παντα τα κανεις απο το τηλεκοντρολ, ομως εχει τη συνατοτητα να βαλεις πληκτρολογιο στη θεση usb! οποτε οταν γραφεις ειναι πιο ευκολα τα πραγματα
4) Δεν μπορεις ακομα να σερφαρεις στο δικτυο οπως σε ενα πισι. Εχει πολλες δυνατοτητες μεν, αλλα δεν ειναι πληρες internet οπως στον υπολογιστη
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, μου έλυσες όλες τις απορίες!! :132:

Reaction score
0
Νεο firmware HDX-1000

http://www.hdx1080.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=53&Itemid=136

Release Date : 6 March 2009
Firmware Version: 50-17-090125-15-HDD-403-000

Release Note :
1. Requires NMT apps 00-17-090115-15-HDD-403
2. Browser / System
- Improvement on font engine character rendering (30% speed up)
- faster navigation on local drives
- Use numeric key to input item number to jump to the page where item is located
- Improved fileplayer speed
- Fixed HDMI display output blackout issue for auto EDID
- Discrete RC (Logitech) scancode fix
- Updated network share and webservices language packs.
- Removed EXT2 option for NMT installation
- Note: due to long term reliability issue with EXT2 on device that is frequently turned off abruptly
- Additional symbols can be input from "1" key
- HTTP download manager (only works with links with special "download" attributes.
- File player hide Recycle Bin folder
- Fixed 'TV MODE' + '3' key handling bug
- Fixed recovery kernel no red screen displayed
- Browser image caching fix, should fix some YAMJ crashes or no image issue.
- Fixed HDD spin-up during standby
- Fixed slow loading of HTML pages
3. Web Services
- New UI
- customizable icon feature with browse image utility (need NMT apps)
- bug fixes on customizable service icon with browse feature.
- Web Services page modification
- Fixed a "save/remove service" bug
- Now able to customise JPG/BMP icon
- Fixed slow IR response while playback Internet Radio
- Immediate response to STOP during Internet video streaming
- Fine-tune Web Service UI
4. Network
- Improved SMB server startup time
- Improved browsing time for SMB client
- Atheros USB WiFi stability fixes
- Fixed SMB client hostname resolution picked up wrong IP address from the IP list
- Fixed file copy failed from HDD to SMB/NFS with names containing whitespace
- Fixed UPnP AV server playall issue broken in previous release
- Fixed Samba server halts after device name change
- Torrent client is now by default Transmission (btpd removed)
**** IMPORTANT NOTE: Please ensure completion with previous downloads with BTPD, as new Transmission client cannot inherit previous downloads.
- Fixed torrent schedule page not working
- Fixed occasionally newly created SMB/NFS shares doesn't show up in media source list
- Atheros USB WiFi added support for TP-Link v2 stick
- Fixed persistent private IP when DHCP server unavailable (e.g. cross-cable connection etc)
5. Playback
- Bookmark/resume for single playback
- 10 bookmarks available now
- Press stop to bookmark the last video playback
- Press enter / play with focus on bookmarked clip to resume
- Press "0" to start from beginning of clip
- Auto framerate synchronisation
- Framerate sync function in ISO playback, only for 50,60Hz modes (PAL/NTSC)
- switch to NTSC(60Hz) when selected mode not applicable.(previously, it will follow TV mode selected)
- Use 59.94 for NTSC when matching content detected.
- Fixed incorrect data shown on infobar.
- Fixed after ISO playback, screen goes blank when framerate sync kicks in
- Improved info display
- Disable incorrect video MPEG1/2 VBR display.
- Fixed incorrect framerate info for video playback (*.mov, *.mp4).
- Fixed video bitrate calculation error (less 1 packet every second)
- Modified infobar UI (height, spacing and text displayed)
- Fixed info bar losing text after paused
- Improved accuracy of mpeg1/2 bitrate information
- Photo app
- Fixed JPEG (PNG / TIFF transcode) from myiHome server cannot be displayed
- Fade-In Fade-out effect added for photo transition
- Enable large jpeg rotation. (downscale before rotate)
- Fixed faded color for jpeg at 360-deg rotation
- TV Type setting for DVD playback
- the TV type setting is now working for DVD video playback (4:3 and 16:9 only, 16:10 will treat as 16:9)
- DVD Menu
- new popup menu if MENU key on PCH remote controller is pressed
- user can select to jump to ROOT, TITLE, CHAPTER.... etc from the menu
- Modified progressive zoom and pan in ISO/IFO playback
- Removed up/down keys as prev/next track/td>
- VCD *.DAT playback fixed using soft demux
- Fixed "repeat" keypress in myiHome when playback audio caused picture playback to halt
- Improved handling of MKV H.264 profile and vlevel.
- Fixed cannot stream MPEG from UPnP AV server, liveTV
- Fixed .pls file unable to start when playback locally (HDD/SMB/NFS)
- *.m3u playlist supported.
- Fixed TS with stream6 as teletext playback cause out of memoryFixed MKV H264 L4.1 pixelated video issue
- Fixed MKV H264 L4.1 pixelated video issue
- Fixed ISO over SMB stutter issue, when no HDD attached
6. Subtitle
- Fixed subtitle parsing with BOM (UTF8 support only)
- Fixed wrong character rendered in Thai subtitle
- Changed default subtitle font size to 28 and Y offset to 10
- Exception handling in SSA subtitle parsing
- Slight adjustment of subtitle position

απαιτουνται τα νεα applications

http://www.hdx1080.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=54&Itemid=136

Reaction score
0
Μου φαίνεται ότι η επόμενη αγορά μου θα είναι HDX 1000....( και να σκεφτεί κανείς ότι γι αυτό πήγαινα- το είχα παραγγείλει από το site τους -...και πηγαίνοντας να ψωνίσω κάτι άσχετο από το e-shop ό τύπος εκεί.. μου πρότεινε το ...τότε νεοφερμένο WDTV......)

Reaction score
24.998
Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

μετα απο αρκετο καιρο μπορω να πω οτι με εχει ικανοποιησει πλην ενος σημειου:
το ρημαδι dts downmix μιας και δεν χρησιμοποιω av ενισχυτη για αποκωδικοποιηση.
αν το ειχε και αυτο θα το προτεινα ανεπιφυλακτα παντου.
δουλευει seeding 24/7 εδω και μηνες χωρις το παραμικρο θεμα.(και με ελαχιστη καταναλωση σε σχεση με ενα πισι)

Reaction score
2
Re: Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

μετα απο αρκετο καιρο μπορω να πω οτι με εχει ικανοποιησει πλην ενος σημειου:
το ρημαδι dts downmix μιας και δεν χρησιμοποιω av ενισχυτη για αποκωδικοποιηση.
αν το ειχε και αυτο θα το προτεινα ανεπιφυλακτα παντου.
δουλευει seeding 24/7 εδω και μηνες χωρις το παραμικρο θεμα.(και με ελαχιστη καταναλωση σε σχεση με ενα πισι)
Αυτές τις οδηγίες δεν τις δοκίμασες;

Reaction score
11
Παιδια θα μπορουσε καποιος συνοπτικα να μου πει πως να το παραγγειλω και τι να προσεξω στην παραγγελία?
ΕΥχαριστω

Reaction score
24.998

τσου!
που ητανε χαμενο αυτο???
μολις παω σπιτι θα παω να κανω τα κολπα

Reaction score
0
Τελικά απ 'ότι φαίνεται το HDX 1000 δεν πρέπει να το έχουν πολλοί από το forum....Ομως ...επίσης απ'ότι φαίνεται όσοι το έχουν είναι ευχαριστημένοι από την αγορά τους . Εγώ πρόβλημα με dts downmix δεν έχω αφού όλα περνάνε από τον Pioneer LX 70. Να το παραγγείλω το μηχανάκι ? Βλέποντας τα χαρακτηριστικά του στο επίσημο site φαίνεται ότι αυτά που προσφέρει στα 180 ευρώ είναι παρα πολλά . Καμμιά συμβουλή από τους έχοντες ?

Reaction score
0
Θα ήθελα να παρακαλεσω τους φίλους που το έχουν το HDX 1000 ( είμαι ένα click πριν την παραγγελία) να με βοηθήσουν στην απόφαση. Ολα παιζουν καλά με το μηχάνημα? Προβλήματα? Υποτιτλοι ? NMT applications?

Reaction score
24.998

σε μενα παιζουν τα παντα ολα
εκτος απο dts downmix που δεν προλαβα να δοκιμασω ακομη.
προσφατα ψωνισε και ο regunus αλλα ειχε καποια προβληματα τα οποια απο οτι θυμαμαι λυθηκαν (βασικα θεμα ψαξιματος ηταν) και μου ειπε οτι απο το htpc του στον προβολεα του ειχε καλυτερη εικονα
υποτιτλους ελληνκους εχω βαλει σε πολλες ταινιες και τους διαβαζει κανονικα
ενα θεμα ειναι αν εχεις κατεβασει ταινια σε rar οποτε θελει αποσυμπιεση αλλα μεσω δικτυου παιρνει αρκετη ωρα (υπηρχε καπου ενα script που εκανε αποσυμπιεση μεσα στο μηχανημα αλλα δεν το βρισκω) και γενικα επειδη ειναι λινουξοειδες το λειτουργικο του ισως σε ξενισει αρχικα οταν θα αρχισεις να το σκαλιζεις.
τωρα αν θελεις να seedαρεις μεσω αυτου να εχεις υποψη σου οτι ο σκληρος κανει θορυβο και ακουγεται (ο 3.5αρης 1Τ που εβαλα)
ο 2.5αρης λογικα ειναι πιο αθορυβος αλλα 1Τ δεν εχει.
αν εχεις και nas δεν ξερω αν μπορεις να τα στελνει εκει ωστε να κρατησεις μικρο 2.5αρη στο μηχανημα ισα ισα για τα nmt apps.
θα το δοκιμαζε ο regunus απο οτι μου ελεγε

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

σε μενα παιζουν τα παντα ολα
εκτος απο dts downmix που δεν προλαβα να δοκιμασω ακομη.
προσφατα ψωνισε και ο regunus αλλα ειχε καποια προβληματα τα οποια απο οτι θυμαμαι λυθηκαν (βασικα θεμα ψαξιματος ηταν) και μου ειπε οτι απο το htpc του στον προβολεα του ειχε καλυτερη εικονα
υποτιτλους ελληνκους εχω βαλει σε πολλες ταινιες και τους διαβαζει κανονικα
ενα θεμα ειναι αν εχεις κατεβασει ταινια σε rar οποτε θελει αποσυμπιεση αλλα μεσω δικτυου παιρνει αρκετη ωρα (υπηρχε καπου ενα script που εκανε αποσυμπιεση μεσα στο μηχανημα αλλα δεν το βρισκω) και γενικα επειδη ειναι λινουξοειδες το λειτουργικο του ισως σε ξενισει αρχικα οταν θα αρχισεις να το σκαλιζεις.
τωρα αν θελεις να seedαρεις μεσω αυτου να εχεις υποψη σου οτι ο σκληρος κανει θορυβο και ακουγεται (ο 3.5αρης 1Τ που εβαλα)
ο 2.5αρης λογικα ειναι πιο αθορυβος αλλα 1Τ δεν εχει.
αν εχεις και nas δεν ξερω αν μπορεις να τα στελνει εκει ωστε να κρατησεις μικρο 2.5αρη στο μηχανημα ισα ισα για τα nmt apps.
θα το δοκιμαζε ο regunus απο οτι μου ελεγε
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Θα το παραγγείλω.

Reaction score
0
δεν ακουγεται πολυ στο φορουμ διοτι ειμαστε λιγοι που του εχουμε σε σχεση με το εξωτερικο, αλλα και γιατι δεν εχει βγαλει προβληματα και ειμαστε ευχαριστημενοι.Οπως εχω πει πχ ειδικα σε εμενα το θεμα του card reader με βολεψε αφανταστα και νομιζω πως και αρκετους, καθως ειναι πλεον πιο διαδεδομενη η αγορα μιας HD camera με SDHC καρτας σε MOV αρχεια την οποια και την διαβαζει και παιζει για πλακα.

Υπηρχε και ενα ελληνικο σιτε www.wanderful.gr που ειχε φερει μερικα κομματια με εγγυηση κτλ, αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει ακομα, στειλε email

Reaction score
0
Παιδια καλημερα. Το εχω απο τον Οκτωβρη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Καταρχας ειναι το πιο ομορφο απο ολα της οικογενειας, οι επιδοσεις του ειναι λιγο πολυ γνωστες απο τα υπολοιπα nmt... ΑΛΛΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ! :135: Με την τελευταια αναβαθμιση http://www.hdx1080.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=53&Itemid=136 που ηδη δοκιμασα, απλα ειναι εκτος συναγωνισμου.Αθορυβο,ποιοτικοτατο ως κατασκευη και αναπαραγωγη,σκυλι στην κακομεταχειριση (δεν σβηνει σχεδον ποτε).Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη αδερφια.:137:

Reaction score
11
Προχθες παραλαβα κι εγω το HDX απο Γαλλικο σαιτ....η κασα αλουμινιου ειναι ολα τα λεφτα και σε αμεση συγκριση με το Egreat φιλου ειναι εντελως ολοιδια...χθες βραδυ που εβαλα το νεο firmware πραγματικα ενθουσιαστικα......

Reaction score
0
να ρωτησω κατι. εχει esata υποδοση οπως το egreat που εχει μπροστα?
ρωταω διοτι το esata εχει μεγαλο transfer rate οταν το συνδεσεις στο pc για να μεταφερεις ταινιες?
επισης να το προτιμησουμε σε σχεση με το pocorn hour a110?

Reaction score
0
αλλη μια ερωτηση. εκτος απο το λαμπακι του power, εχει μπροστινη ενδειξη για τη λειτουργια του σκληρου δισκου και του lan?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.494
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$