HDX1080 NMT

Reaction score
0
Μολις εχτες παρελαβα το HDX1080. Εβαλα εναν σκληρο δισκο 1ΤΒ και δοκιμασα αναπαραγωγη διαφορων αρχειων. Σχεδον ολα επαιξαν μια χαρα (video, audio), με τα ελληνικα κανενα προωλημα, με τους υποτιτλους επισης. Η ποιοτητα εικονας θεωρω οτι ειναι πολυ καλη. Περισσοτερες δοκιμες αργοτερα.

Reaction score
0
Μολις εχτες παρελαβα το HDX1080. Εβαλα εναν σκληρο δισκο 1ΤΒ και δοκιμασα αναπαραγωγη διαφορων αρχειων. Σχεδον ολα επαιξαν μια χαρα (video, audio), με τα ελληνικα κανενα προωλημα, με τους υποτιτλους επισης. Η ποιοτητα εικονας θεωρω οτι ειναι πολυ καλη. Περισσοτερες δοκιμες αργοτερα.
Είναι και όμορφο το άτιμο... Τιμούλα;

Reaction score
0
Απ΄ευθειας απο το site τους. Ηρθε σε 4 μερες με 269 δολαρια με τα μεταφορικα, δηλ. 190€ με paypal. Ολα αψογα με την ενημερωση απο την εταιρια και το tracking της παραγγελιας. Χωρις τελωνειο, αφου εγραφε sample hard disk.
Και εγω διαθετω ενα πολυ καλο dac και μολις τωρα δοκιμαζα αναπαραγωγη αρχειων flac. Αψογο!!! Φοβερος ηχος.

Reaction score
1.265
Απάντηση: HDX1080 NMT

Καλημέρα,
Επειδή περιμένω κι εγώ ένα ίδιο μηχάνημα όπου νάναι, τι δίσκο έβαλες; Εννοώ έβαλες ένα κανονικό δίσκο του 1ΤΒ , η ένα από τους ειδικούς (και πιο ακριβούς) δίσκους χαμηλής κατανάλωσης & θερμοκρασίας;
Σου ανεβάζει πολύ θερμοκρασία το μηχάνημα;
Ευχαριστώ,
Πάνος

Reaction score
0

Του εβαλα τον WDC-WD1001FALS, χωρις να το ψαξω και πολυ. Δεν ζεστενεται ιδιαιτερα, οπως το ακουμπαω δεν με ανυσηχει η θερμοκρασια του.

Reaction score
0

Τους server που σηκωνει και τα torrent δεν τα εχω δικομασει πως παιζουν. Με την αναπαραγωγη αρχειων ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εγω το πηρα γιατι εκτος απο hdmi 1.3 εχει και coaxial εξοδο που τη θεωρω καλυτερη για να οδηγησω απευθειας τον προενισχυτη - dac για να παιζω τα flac αρχεια. Η ποιοτητα του ηχου με αυτον τον τροπο συνδεσης ειναι τρομερη, καλυτερη απο το δικο μου cd και sacd player παντως.

Reaction score
25.454
παρηγγειλα
πληρωσα
ηρθε
επαιξε
ετσι απλα
259 ευρω απο το γαλλικο site http://www.nmtank.fr/epages/237894.sf
πιο ακριβο μεν αλλα το επελεξα για σιγουρια
παραγγελια στις 23 βραδυ παραλαβη 31 πρωι μεσω ταχυμεταφορων ελτα.

χωρις δισκο παιζει με το καλημερα
για να μπει ο δισκος και να φορμαριστει ηταν ενα θεμα καθως οι οδηγιες ειναι γενικα λιγο μπερδεμενες
βασικα ηθελε το καινουριο firmware και τα καινουρια apps να κατεβουν στο root ενος φλασακιου και να γινει αναβαθμιση απο κει.
επισης ηθελε μετονομασια το αρχειο με τα apps (η αληθεια εινια οτι για καλο και για κακο ειχα και την αυθεντικη και την μετονομασμενη μορφη μαζι)
οι δικτυακες εφαρμογες του ειναι πολυ ενδιαφερουσες (πχ internet radio) - τορρεντ κλπ ακομα δεν δοκιμασα
με την εικονα ειμαι πολυ ευχαριστημενος (mkv δεν δοκιμασα ακομη) με τον ηχο απο την αναλογικη δικια του πολυ μετρια πραμματα (σε κανα διμηνο θα του καρφωσω ενα dac να χουμε)

αληθεια ξερει τελικα κανεις αν δινει ηχο στις ψηφιακες 24/96 ???

Reaction score
0
Δινει 24/96 με αριστη ποιοτητα στην coaxial που δοκιμασα και 24/192 με λιγα σπασιματα σε καποια αρχεια(καποια τα παιζει ολοκληρα μια χαρα) που αγορασα απο Linnrecords σε flac μορφη.

Reaction score
25.454
?
νταξ πειστικα
παω να αγορασω dac (φτου εξοδα παλι - τραβατε με κι ας κλαιω - αλλο που δεν ηθελα - κλπ)
εβαλα να κατεβασει και torrent και δουλευει (αν και καπως αργα) ,
θα παιδεψω και την ιστορια με τον αποκμακρυσμενο χειρισμο (εχω μπλεξει λιγο τα μπουτια μου με τα port fwd , πρεπει να κανω και λογαριασμο dyndns)
και μπαδεγουει μηπως υπαρχει τροπο χειρισμου του απο αλλο υπολογιστη (πχ το λαπτοπ του σαλονιου που χρησιμοποιω) ωστε να μπαινω στο μενου απο τον υπολογιστη χωρις να βλεπω τηλεοραση (που μπορει να δειχνει κατι αλλο εκεινη τη στιγμη)????? πολυ θα με βολευε
επισης εναν τροπο να διαλεγω το επομενο κομματι χωρις να σταματαει η αναπαραγωγη ?

Reaction score
0
Καλη χρονια!
fmvar μια ερωτηση!
συνδεω το HDX με τον ενισχυτη μεσω coxial ( αλλα με απλο καλωδιο RCA ) και δεν ακουγεται τιποτα ουτε φυσικα DTS 5.1 που θελω.
Η ερωτηση ειναι στα settings του HDX τι βαζω για να εχω digital 5.1 μεσω coxial?
Κανει το απλο καλωδιο για τετοια συνδεση?

Reaction score
0
Το HDX αυτη τη στιγμη δεν βγαζει ηχο DTS. Μα το επομενο firmware εχουνε πει οτι και αυτο θα υποστηριζεται. Και με απλο RCA θα ακους.

Reaction score
0
Για απομακρυσμενο ελεγχο δοκιμασα 2-3 προγραματακια χωρις αποτελεσμα (cidero, kinsky και ενα της LINN που διανεμει δωρεαν). Ενω κατι καταφενα με τα αρχεια εικονας δεν μπορουσα να παιξω μουσικα κομματια. Ετσι προσανατολιζομαι σε αγορα μια μικρης φορητης οθονης η τηλεορασης 7-8 ιντσων με εισοδο video για να βλεπω τα μενου.

Reaction score
0
νομιζω οτι υποστηριζει DTS. Αυτο που δεν κανει ειναι downmix του DTS σε απλο stereo χωρις τη μετατροπη απο υπολογιστη, κατι που κανει το ποπκορν.
Απο την αλλη με coxial δεν ακουει τιποτα. Μπορεις να μου πεις ta settings για συνδεση coxial ωστε μεσω αυτη και οχι της αναλογικης AUX να ακουω μουσικα κομματια?

Reaction score
25.454
cidero δοκιμασα σημερα, δουλευει αλλα πολυ φασαρια και πρεπει να ξαναδιαβασω τι πρεπει να κανωγια να βλεπει και τα Flac ως αρχεια ηχου.

κανα καλο music player για linux που να μπορει να φορτωθει στο μηχανακι (αν εχει και δυνατοτητα απομακρυσμενου ελεγχου ακομα καλυτερα) εχει κανεις υποψη του?

Reaction score
0
Καλημερα. Τελικα τα βρηκα. ολα οκ με τον DTS 5.1 ηχο.
Οι ρυθμισεις πρεπει να ειναι στο digital RAW απο το μηχανακι, αλλα επισης θελει συνδεση με coaxial cable για να δωσει πραγματικο DTS 5.1. Με απλο αναλογικο RCA κανει passthrough στα ηχεια. Δοκιμασα με απολυτη επιτυχια ενα sample του Chron.of Narnjia σε 1080p DTS 5.1 σε μορφη mkv μεσω LAN απο τον υπολογιστη και δουλεψαν αψογα!

Reaction score
0
Για απομακρυσμενο ελεγχο δοκιμασα 2-3 προγραματακια χωρις αποτελεσμα (cidero, kinsky και ενα της LINN που διανεμει δωρεαν). Ενω κατι καταφενα με τα αρχεια εικονας δεν μπορουσα να παιξω μουσικα κομματια. Ετσι προσανατολιζομαι σε αγορα μια μικρης φορητης οθονης η τηλεορασης 7-8 ιντσων με εισοδο video για να βλεπω τα μενου.
Η samsung βγάζει κάποιες ψηφιακές κορνίζες με ανάλυση 800x600 (στις 8" από ότι θυμάμαι) οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν και σαν μόνιτορ. Δεν θυμάμαι πως γίνεται η σύνδεση (USB ή και HDMI). Το κόστος είναι χαμηλό (περίπου 100 ευρώ) και το design συμπαθητικό.

Αν βρω περισσότερες λεπτομέρειες θα τις αναρτήσω εδώ!

Reaction score
0
Απ΄ευθειας απο το site τους. Ηρθε σε 4 μερες με 269 δολαρια με τα μεταφορικα, δηλ. 190 με paypal. Ολα αψογα με την ενημερωση απο την εταιρια και το tracking της παραγγελιας. Χωρις τελωνειο, αφου εγραφε sample hard disk.
Και εγω διαθετω ενα πολυ καλο dac και μολις τωρα δοκιμαζα αναπαραγωγη αρχειων flac. Αψογο!!! Φοβερος ηχος.
Εγω παλι, την πατησα αφου μου χτυπησε τελωνειο και μου εφτασε 190+32 η DHL+25 τελωνειο συνολο 247 γιατι δεν ειχαν σημειωσει δειγμα οπως τους ζητησα.Ομως χαλαλι,ειναι τρομερο κουκλι με εντελως hi-end look και αισθηση .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7