Ψάχνω συμβουλές για καινούργια πυγή που θέλω να αγοράσω για το αυτοκίνητό μου (206). Μέχρι τώρα έπαιζα με μια παλιά Alpine 4V. Έχω 2 ζευγάρια ηχεία, ένα στην εταζέρα που παίζει από την πυγή και ένα που παίζει από έναν 4κάναλο Interfire. Τα άλλα 2 κανάλια του ενισχυτή οδηγούν ένα 2πλοπινικό sub της Interfire επίσης! Ψάχνω μια πηγή ο οποία:
Να έχει καλή ποιότητα ήχου
Να έχει είσοδο usb (αν γίνεται και χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω πρόσθετο μηχανισμό)
Να παίζει mp3
Να έχει 3 preamp των 5V (η παραπάνω) για να οδηγήσει τον ενισχυτή (με βλέψεις για 2ο ενισχυτή, μονοκάναλο για το sub, στο μέλλον)
Να μην μου αδειάσει τις τσέπες...
Μετά από λίγο ψάξιμο έχω βρει κάποιες μονάδες, τις εξής:
JVC KD-SH1000 (ποιότητα ήχου?? Έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια...)
Pioneer - DEH-P7900UB (αρκούν τα 4V??)
Pioneer - DEH-P88RS (δεν έχω ακούσει για το συγκεκριμένο)
Kenwood KDC-W9537UY (ποιότητα ήχου?? USB??)
Τα δύο τελευταία είναι λίγο ακριβά και τα έχω σαν... τελευταία λύση αν όντως είναι καλά!! Είμαι ευχαριστημένος από τον ήχο του Alpine αλλά τα μοντέλα με αυτά που ζητάω είναι αρκετά ακριβά!! Αλλά και κάτι καλήτερο να έβρησκα δεν θα με χάλαγε.. ;-) Γενικά μην κολλάτε μόνο σε αυτά που έχω γράψει αν έχετε να προτείνεται κάτι διαφορετικό!!
Ευχαριστώ!
Να έχει καλή ποιότητα ήχου
Να έχει είσοδο usb (αν γίνεται και χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω πρόσθετο μηχανισμό)
Να παίζει mp3
Να έχει 3 preamp των 5V (η παραπάνω) για να οδηγήσει τον ενισχυτή (με βλέψεις για 2ο ενισχυτή, μονοκάναλο για το sub, στο μέλλον)
Να μην μου αδειάσει τις τσέπες...
Μετά από λίγο ψάξιμο έχω βρει κάποιες μονάδες, τις εξής:
JVC KD-SH1000 (ποιότητα ήχου?? Έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια...)
Pioneer - DEH-P7900UB (αρκούν τα 4V??)
Pioneer - DEH-P88RS (δεν έχω ακούσει για το συγκεκριμένο)
Kenwood KDC-W9537UY (ποιότητα ήχου?? USB??)
Τα δύο τελευταία είναι λίγο ακριβά και τα έχω σαν... τελευταία λύση αν όντως είναι καλά!! Είμαι ευχαριστημένος από τον ήχο του Alpine αλλά τα μοντέλα με αυτά που ζητάω είναι αρκετά ακριβά!! Αλλά και κάτι καλήτερο να έβρησκα δεν θα με χάλαγε.. ;-) Γενικά μην κολλάτε μόνο σε αυτά που έχω γράψει αν έχετε να προτείνεται κάτι διαφορετικό!!
Ευχαριστώ!