Heavy Metal





Μηνύματα
1.059
Reaction score
1.577
Χρόνια Πολλά με Υγεία!!!

και το τραγούδι της ημέρας







DIO - God Rest Ye Merry Gentlemen

God Rest Ye Merry Gentlemen
God rest ye merry, gentlemen
Let nothing you dismay
Remember, Christ, our Saviour
Was born on Christmas day
To save us all from Satan's power
When we were gone astray
O tidings of comfort and joy,
Comfort and joy
O tidings of comfort and joy
..............................
..............................
 






Μηνύματα
12.538
Reaction score
14.681
Είδηση βόμβα. Πραγματική επανένωση των Slayer ή τα λεφτά είναι πολλά για τα live ? :D Θα δείξει το μέλλον.



 
  • Like
Reactions: vet

Μηνύματα
35
Reaction score
66
Οι γερολυκοι έβγαλαν ένα πραγματικά υπέροχο δίσκο. Ελπίζω να έρθουν και φέτος για live. Όπως ελπίζω να περάσουν απ' εδώ στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και οι AC/DC. Όνειρο ήταν και πάει....
 

Μηνύματα
1.401
Reaction score
1.096
Είδηση βόμβα. Πραγματική επανένωση των Slayer ή τα λεφτά είναι πολλά για τα live ?
Εννοείται ότι είναι πολλά τα λεφτά, στο δρόμο που χάραξαν οι Scorpions και αυτοί. Κρίμα που δεν τους φτάνουν τα φράγκα και δεν αφήνουν τη σκηνή για τη νέα γενιά αλλά όταν βλέπεις ΚΑΠΗ σαν τους Rolling Stones & ACDC να περιοδεύουν σκέφτεσαι γιατί όχι κι εγώ... Πάντως συνθετικά δεν έχουν κάτι να πουν (ΙΜΟ), μετά το Divine τα επόμενα άλμπουμς ήταν προβλέψιμα & μέτρια με αναλαμπές πράγμα που δεν αρμόζει στη συγκεκριμένη μπάντα.

Μιας και το θυμήθηκα...βλέπω ότι κυκλοφόρησε πριν 30 χρόνια όταν ήμουν νέος και είχα όνειρα. Το είχα αγοράσει σε κόκκινο βινύλιο μόλις είχε κυκλοφορήσει.

 

Μηνύματα
35
Reaction score
66
Κρίμα που δεν τους φτάνουν τα φράγκα και δεν αφήνουν τη σκηνή για τη νέα γενιά αλλά όταν βλέπεις ΚΑΠΗ σαν τους Rolling Stones & ACDC να περιοδεύουν σκέφτεσαι γιατί όχι κι εγώ...

Ε λοιπόν αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Ξέρετε, υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν κάποιο σχήμα στην επανένωση. Ένας απ' αυτούς, ναι, είναι και τα χρήματα. Μην ξεχνάμε πως είναι μια δουλειά με την οποία ζουν τις οικογένειες τους. Από την άλλη.... Έχουμε σκεφτεί ποτέ, πως είναι, όταν αυτοί που έζησαν μια ζωή στο δρόμο, καλούνται να ζήσουν μια άλλη ζωή, καθηλωμένοι στο σπίτι τους, ζώντας την ήσυχη ζωή του "οικογενειάρχη"; Ο Klaus Meine είχε πει σε συνέντευξη του πως ένιωσε για πρώτη φορά στο περιθώριο. Πάνω από όλα όμως είναι μουσικοί. Ζουν κάθε μέρα έχοντας μέσα τους νέους ρυθμούς και νέες μελωδίες. Για το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα σχήματα δεν κυκλοφορούν νέες δουλειές, οι αιτίες είναι πολλές. Ποιος όμως είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να πει στους deep purple, ac/dc, slayer... Να μην βγουν στο δρόμο ή να μη βγάζουν καινούργιες κυκλοφορίες. Οι deep purple τα τελευταία χρόνια με απογοητεύουν με ότι καινούργιο βγάζουν. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να τους υποβιβάσω, να σκεφτώ γιατί δεν τα παρατάνε να αφήσουν την σκηνή στους νέους... Η σκηνή είναι τόσο μεγάλη που χωράει 7 γενεές group. Αν διαφέρει σε κάτι η ροκ hard rock και heavy metal μουσική από την ποπ και τα άλλα είδη, αυτό είναι ότι δεν καθορίζεται από τάσεις. Τρέφει βαθύ σεβασμό στην ιστορία της, δίνει μπόλικο και ελεύθερο αέρα στα νέα αξιόλογα groups και... Δεν έχει μάθει να σκοτώνει τα άλογα όταν γυρνάνε.
 

Μηνύματα
35
Reaction score
66
Ήθελα να πω... "Δεν έχει μάθει να σκοτώνει τα άλογα όταν γερνάνε" κι όχι "όταν γυρνάνε", αν και στη περίπτωση αυτή ταιριάζει απόλυτα.
 


Μηνύματα
704
Reaction score
2.304
Νέος δίσκος για τους Judas priest. Invincible shield. Κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2024
Και ήδη υπάρχουν 2-3 singles.
Όχι και άσχημα για 50 ετών μπάντα...



 





Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.618
Μηνύματα
2.868.216
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top