HELP.Προβλημα με υποτιτλους σε samsung b650

Reaction score
0
Γεια σας. Εχω μια β650 και το θεμα μου ειναι οτι δεν παιζουν οι υποτιτλοι απο το usb. Στα tools εχω κανει τις ρυθμισεις (subs on γλωσσα ελληνικα). Και καποια φορα που μου επαιξαν τα γραμματα ηταν ιερογλυφικα. Μπορει να βοηθησει καποιος ? Ευχαριστω

Reaction score
49
Απάντηση: HELP.Προβλημα με υποτιτλους σε samsung b650

Δημήτρη, άνοιξε τα subs με το σημειωματάριο στο pc σου.
Πάνω αριστερά: Αρχείο-->αποθήκευση ως...-->στο παράθυρο τέρμα κάτω έχει το πλαίσιο «κωδικοποίηση»
Λογικά αυτή τη στιγμή είναι σε ANSI
Επέλεξε UTF-8 και αποθήκευσε τις αλλαγές.

Παίξε πάλι την ταινία.
Παίζουν σωστά οι υπότιτλοι?

Reaction score
0
Φιλε μου καλε, το εκανα αλλα δυστυχως κανενα αποτελεσμα , εν τω μεταξυ εχει 2 usb το ενα λεει (usb1 και το αλλο λεει hdd usb2) παιζει καποιο ρολο? και τι διαφορα εχουν ?

Reaction score
49
Απάντηση: Re: HELP.Προβλημα με υποτιτλους σε samsung b650

Φιλε μου καλε, το εκανα αλλα δυστυχως κανενα αποτελεσμα , εν τω μεταξυ εχει 2 usb το ενα λεει (usb1 και το αλλο λεει hdd usb2) παιζει καποιο ρολο? και τι διαφορα εχουν ?

Στην USB2 που λέει HDD βάζεις εξωτερικούς σκληρούς και flash usb ενώ στην USB1 βάζεις flash usb. Έτσι κάνω εγώ σε δικιά μου Samsung (LE32D550)

Δοκίμασες να κάνεις κάποιο update στο firmware της?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: HELP.Προβλημα με υποτιτλους σε samsung b650

Καλησπερα. Οχι δεν εχω κανει κατι ειναι οπως την πηρα. Αλλα μολις τωρα κοιταξα το menu και ειδα μια επιλογη εκει που ελεγε μεταδοση και ειχε μια επιλογη υποτιτλους και ηταν off το εβαλα στο on και στη μια απο τις δυο ταινιες που ειχα στο stick τους επαιξε στην μια ομως.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524