- Reaction score
- 7
Ζητώ τη βοήθειά σας στο παρακάτω θέμα που με ταλαιπωρεί αρκετά.Εχω ένα προβολέα lcd Sharp XVZW-60E ο οποίος πιάνει εύκολα σκόνη στα lcd με αποτέλεσμα αυτό να το βλέπω στην οθόνη μου σαν ροζ και μπλέ κουκίδες-"βρωμιές".Τον είχα πάει για καθάρισμα μια φορά στο service ( κόστος 100€) αλλά μετά από λίγους μήνες ξαναπιάνει σκόνη.Εψαξα στο internet και οι λύσεις που δίνονται είναι να πλησιάσω στα lcd από την είσοδο των ανεμιστήρων ψύξης και να τα φυσήξω με πεπιεσμένο αέρα.Πράγμα που και έκανα αλλά η προσέγγιση είναι τέτοια που εμένα δε μου επιτρέπει τελικά να κάνω σωστή δουλειά.(δεν κατάφερα να ξεκολλήσω τις σκόνες με το σπρέι).Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να πηγαίνω στο service και να δίνω 100€ το εξάμηνο για αυτή τη δουλειά ! Μήπως ξέρει κανείς (λέω τώρα) κάποια άλλη λύση για το θέμα, ή που θα μπορούσα να βρώ το service manual του προβολέα μου μήπως και καταφέρω να τον "ανοίξω" περισσότερο ώστε να έχω καλύτερη πρόσβαση στα LCD για να τα καθαρίζω μόνος μου ? (παρακαλώ μη μου προτείνετε να αλλάξω προβολέα).