Help για συνδεσμολογία

Reaction score
0
Επιτέλους κατάφερα να ολοκληρώσω (προς το παρών) το home cinema μου.
TV: Samsung UE46C7000 3D LED
Ενισχυτής: Denon 1911
Ηχεία: Bose Acoustimass 10 IV
Πηγή: Sony PS3 (Fat, 40GB) για games αλλά και αναπαραγωγή DVD – Blueray - 3D

Την Κυριακή είναι η μεγάλη μέρα που θα γίνουν οι συνδέσεις όλων μεταξύ τους και έχω μερικές ερωτήσεις.

1) Τη τηλεόραση να την συνδέσω με οπτική ίνα στον ενισχυτή;
2) Το PS3 να συνδεθεί με HDMI πρώτα στον ενισχυτή και μετά ο ενισχυτής στη TV με HDMI ή κατευθείαν στην TV με HDMI και με οπτική ίνα στον ενισχυτή για ήχο;
3) Να προσέξω κάτι στην αγορά καλωδίων (όλα περίπου στα 3m μήκος) ή να πάρω τα πιο φτηνά που θα βρω;

Reaction score
49
Απάντηση: Help για συνδεσμολογία

1. Σύνδεσε την τηλεόραση με τον ενισχυτή μέσω οπτικής αν θέλεις κάποια στιγμή να ακούσεις τηλεοπτικό πρόγραμμα από τον ενισχυτή σου. Απλά πρέπει να θυμάσαι σε ποια είσοδο οπτικής την έβαλες (πχ cbl/sat, dtv κοκ)
  2. PS3 στον ενισχυτή μέσω hdmi & ενισχυτής τηλεόραση μέσω hdmi. Αν ο ενισχυτής σου υποστηρίζει hd format ήχου, είναι ο μόνος τρόπος για να βγουν στον αέρα.
  3. Οικονομικά καλώδια. Πχ οπτική ίνα με 5-8€ & hdmi equip με γύρω στα 8€ από το eshop

θα ψάξω να σου βρω τα links για τα καλώδια.
Δώσε λίγο χρόνο γιατί γράφω από το κινητό :126:

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ολα είναι έτοιμα και αυριο θα γίνουν οι συνδέσεις και το στύσιμο των ηχέιων.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι για τις ρυθμίσεις του ενισχυτή για τα ηχεία; Να προσέξω κάτι;
Να χρεισιμοποιήσω το μικροφονακι του Denon για να ρυθμίσει μονος του τα ηχεία ή να το κάνω χειροκίνητα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τηλεόραση και ενισχυτής σύνδεση μέσω hdmi καθότι είναι έκδοσης 1,4 και έχουν audio return channel.Οπότε απλά χρειάζεσαι 2 hdmi έκδοσης 1.4 για να εκμεταλευτείς πλήρως τις δυνατότητες.Ένα μεταξύ ps3 και ενισχυτή και ένα για την τηλεόραση.

Φυσικά και να χρησιμοποιήσεις το μικροφωνάκι.Αν κάτι μετά δεν σου κάθεται καλά κάνεις και ένα fine-tuning χειροκίνητα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster