help με τη συνδεσμολογία του WD LIve Media player και του home cinema

Reaction score
0
Πρώτα από όλα Γεια! Είμαι καινούρια στο forum και ειλικρινώς κάπως άπειρη και άσχετη με τα περι ηλεκτρονικών συσκευών. Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό το WD Live Media Player απευθείας από την ethernet και μέσω HDMI απευθείας συνδεδεμένο στην τηλεορασή μου. Αγόρασα όμως πρόσφατα ένα home cinema το οποίο έψαξα να έχει optical ώστε να μπορώ να έχω τον 5.1 ήχο από τα ηχεία όταν βλέπω πράγματα από το δίκτυο μέσω του WD Live. Άλλαξα οπότε την hdmi να πηγαίνει από την τηλεόραση στο home cinema και συνέδεσα με την optical το WD Live με το Home Cinema. Με το που γυρίζω όμως το function στο Home Cinema στο digital In η τηλεόραση μου γράφει ότι δεν δέχεται σήμα. Έκανα κάποια πατάτα πουθενά? Έπρεπε να έχω κάπως συνδεδεμένο το WD Live και με την τηλεόραση και όχι μόνο με το Home Cinema?
Ενημερωτικά το Home Cinema μου είναι το Samsung HT-C450. Όποια βοήθεια θα την εκτιμήσω δεόντος... Please don't laugh :120: αν έγραψα κάποια χαζομάρα

Reaction score
384
Απάντηση: help με τη συνδεσμολογία του WD LIve Media player και του home cinema

Το WD θα σου δωσει εικονα απο το HDMI (η εστω απο την Component). Αρα πρεπει να συνδεσεις το WD με HDMI στην τηλεοραση για να παρεις την καλυτερη δυνατη ποιοτητα.
Οσον αφορα τον ηχο τωρα, με οπτικη θα συνδεσεις το WD με το Home Cinema.

Reaction score
384

1. Καλως ηρθες στο φορουμ.
2. Μη μου πεις πως τετοια ωρα καθεσαι και παιδευεσαι με το WD?:137:

Reaction score
384

Στο μενου του WD Digital πηγαινε στο 'Αudio Output' και επελεξε 'Digital without HDMI audio.'

Reaction score
0

Στο μενου του WD Digital πηγαινε στο 'Αudio Output' και επελεξε 'Digital without HDMI audio.'
Αυτό θα προϋπέθετε ότι έχω εικόνα από το WD Live ώστε να μπώ στις ρυθμίσεις του.

Δηλαδή γενικά χρειάζομαι άλλο ένα hdmi καλώδιο έ??

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ναι.Μέ το ένα hdmi θα συνδέσεις το wd και το άλλο το Samsung,στην τηλεόραση.Η οπτική θα πάει απ το wd στο Samsung όπως στο είπε ο Δημήτρης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster