Πρώτα από όλα Γεια! Είμαι καινούρια στο forum και ειλικρινώς κάπως άπειρη και άσχετη με τα περι ηλεκτρονικών συσκευών. Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό το WD Live Media Player απευθείας από την ethernet και μέσω HDMI απευθείας συνδεδεμένο στην τηλεορασή μου. Αγόρασα όμως πρόσφατα ένα home cinema το οποίο έψαξα να έχει optical ώστε να μπορώ να έχω τον 5.1 ήχο από τα ηχεία όταν βλέπω πράγματα από το δίκτυο μέσω του WD Live. Άλλαξα οπότε την hdmi να πηγαίνει από την τηλεόραση στο home cinema και συνέδεσα με την optical το WD Live με το Home Cinema. Με το που γυρίζω όμως το function στο Home Cinema στο digital In η τηλεόραση μου γράφει ότι δεν δέχεται σήμα. Έκανα κάποια πατάτα πουθενά? Έπρεπε να έχω κάπως συνδεδεμένο το WD Live και με την τηλεόραση και όχι μόνο με το Home Cinema?
Ενημερωτικά το Home Cinema μου είναι το Samsung HT-C450. Όποια βοήθεια θα την εκτιμήσω δεόντος... Please don't laugh :120: αν έγραψα κάποια χαζομάρα
Ενημερωτικά το Home Cinema μου είναι το Samsung HT-C450. Όποια βοήθεια θα την εκτιμήσω δεόντος... Please don't laugh :120: αν έγραψα κάποια χαζομάρα