HELP με τον TOSHIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα, σημερα η ατυχια των τελευταιων ημερων επεκταθηκε και στο προβολικο...
Λοιπον ειχα τον προτζεκτορα (MT700) ανενεργο και φυλαγμενο στο κουτι του για κανα τετραμηνο καθως εκανα ανακαινιση στο σπιτι...Σημερα τον τοποθετησα στη νεα του θεση στην οροφη, ολα μετρημενα, αποστασεις,γυψοσανιδες, για παρτυ του, κρυμενα πανια και τα λοιπα....και σοκ!!!!!!εμφανιζε στην οθονη καθετες γραμμες ενω απο πισω το σημα ειναι κανονικο.Το γυρισα στις default ρυθμισεις και παλι τιποτα.Σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι τα τεστ του μενου του,ουτε προβλημα της πηγης καθως εδινα σημα ταυτοχρονα και στην τηλεοραση οπου ηταν οκ...Παρακαλω τη βοηθεια σας,επισυναπτω photo

Attachments

Reaction score
2
Φίλε μου θα σε απογοητεύσω αλλά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τον Toshiba MT 100. Τις πρώτες φορές που το παρουσίασε επανήλθε με επαννεκίνηση κι ενώ για 3 χρόνια έπαιζε απροβλημάτιστα ,ξαφνικά μια ωραία πρωία τα ξαναπαρουσίασε και δεν έφευγε με τίποτα. Κι εκεί αρχίζει η οδύσεια με το service της Toshiba. Aφού μου κάναν την τιμή και ασχοληθήκανε μαζί του μετά από πολλά τηλεφωνήματα μου πετάξανε ένα ξερό, πρόβλημα στην πλακέτα και θέλανε 1000 ευρώ για επισκευή. Ναι καλά διάβασες, 1000 ευρώ για ένα προβολέα πού όταν αγοράστηκε είχε 1600 ευρώ και τότε που χάλασε δεν πρέπει να είχε πάνω από 300. Φυσικά δεν προχώρησα στην επισκευή ,και όταν τον πήρα πίσω δεν έδειχνε τίποτα απολύτως ενώ όταν τον έδωσα έδειχνε ακριβώς όπως ο δικός σου. Τώρα τι θα ζητήσουν για τον MT 700 που κάνει 3 φορές όσο ο MT 100 δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι μετά που τον έδωσα να του ρίξουν μια ματιά μερικοί άνθρωποι που γνωρίζουν από προβολικά μου είπαν ότι έτσι όπως τον πήρα πίσω δεν φτιαχνόταν με τίποτα .Τώρα το τι συμβαίνει και παρουσιάζει αυτο το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το μάθω. Εμένα πάντως μου μοιάζει για κακή επαφή του chip πάνω στην πλακέτα, γιατί εμένα στην αρχή με μερικές επανεκινήσεις αυτές οι άσπρες γραμμές εξαφανιζόντουσαν.
Εύχομαι τελικά να μην είναι τίποτα και να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

Reaction score
0
Φιλε Ματθαιο σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,θα δοκιμασω με μερικες επανεκινησεις και μακαρι να χω τυχη...

Reaction score
0
Τελικα i was lucky, με λιγο αναψε-σβησε και ελληνικο... shaking ...εξαφανιστηκαν οι γραμμες!!!!Ελπιζω να κρατησει κιολας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus