help πώς να αλλάξω το σήμα ntsc σε pal σε jvc αμερικανικού τύπου tv

Reaction score
0
exoume mia tv jvc projector i opoia einai se ntsc typo sto magazi exoume mia phgh tupou rf pou lamvanei shmata apo 7 dextes...
mhpws 8a mporouse na mou pei kapoios an yparxei exwterikos adaptoras pou alazei to pal shma pou exoume se ntsc etsi wste na paixei h tv? egw proswpika to dokimasa me to pc to opoio einai kai auto perasmeno se rf shma kai molis evala ntsc epaixe kanonika... mporei kapoios na me voi8hse!!!euxaristw!:102:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: help pws na alaxw to shma ntsc se pal se jvc amerikanikou typou tv

Syannis, θα ήθελα να σου επισημάνω τους κανόνες λειτουργίας του avsite, που τους αποδεχόμαστε με την εγγραφή μας, και με βάση τους οποίους τα μηνύματα σε greeklish δεν επιτρέπονται.

Reaction score
0
Απάντηση: help πώς να αλλάξω το σήμα ntsc σε pal σε jvc αμερικανικού τύπου tv

Κατ' αρχήν καλώς ήλθες στη παρέα μας!

Προσωπικά, δεν μπορω να σε βοηθήσω....

Και παρακαλώ ΟΧΙ greeklish..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: help πώς να αλλάξω το σήμα ntsc σε pal σε jvc αμερικανικού τύπου tv

εκανα λαθος που δεν διαβασα τους ορους...σε ευχαριστω

Reaction score
2

Γιάννη με την πλακέτα που σου έστειλα δεν εκανες δυλειά?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: help πώς να αλλάξω το σήμα ntsc σε pal σε jvc αμερικανικού τύπου tv

δεν την βαλαμε γιατι απο οτι μου ειπες δεν 8α εχει ηχο και τελικα ουτε το βιντεοπλαιερ μας δουλευει....αυτο που εκανα ως τωρα ηταν να γυρισω το σημα ενος κομμαντερ που εχουμε στο σημα που δουλευει η τηλεοραση,,,,και να δουμε τους αγωνες,
παντως βρηκα τετοιο ανταπτορα στον καναδα αλλα με βιντεο εξοδο μονο....αλλα και παλι δεν ξερω αν μου κανει γιατι στο rf παιρνουμε απο 9 πηγες σημα...υπαρχει λυση εκει?

http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=453&page=2

Reaction score
2

Οπως σου εξήγησα, η λύση ειναι να την δουλέψεις αποκλειστκά σαν μόνιτορ, οδηγωντας την απο κάποιο βιντεο ή φιλμνετ.

θα την ταισεις ηχο απο το VCR (βίντεο) και εικόνα απο το βιντεο μεσω της πλακέτας.

Αν σε παραπροβληματιζουν, πες του δικου σου που πήρε την πλακέτα να σου δώσει το κινητό μου και εγω εντος εβδομάδας θα ερθω χερ. και θα τα δω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.944
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm