Help for LCD 32" mexri 750 euro...

Reaction score
0
Kalispera se olous!
Thelw na agorasw mia LCD kai eimai diathethimenos na dwsw to poly 700-750 eyro. Nomizw oti se ayta ta xrimata mporw na parw mia arketa kali LCD 32". H apostasi tou kanape apo tin tileorasi tha einai peripou 3 metra.

Mexri stigmis exw kataleixei sta exis montela:
1. Samsung LE32A457C1D
2. Sharp LC-32D44E
3. Sony 32T3000
4. LG 32LG5000

Tha ithela na mou peite ti gnwmi sas gia ta parapanw montela alla kai gia alla pou pithanon tha einai kalytera kai na vriskontai sta oria tis timis. Poio thewreite kalytero kai giati?
Sto site tou e-shop anaferetai oti i LG ypostirizei mono 8 bit color resolution, omws den to vrika pouthena allou ayto kai de mporesa na vrw tipota gia tis ypoloipes. Kamia idea?

Thanks in advace!!

Reaction score
0
Paidia, kati se LCD paidia den yparxei? :)

Exw akomi sta ypopsi tis:
LG Scarlet 32LG6000
Philips 32PFL7603D

Alla kai tin: Sharp LC-32 X20E an kai einai ligo pio akrivi.

Kamia gnwmi?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Getoihog, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ, που τους αποδεχόμαστε με την εγγραφή μας, και με βάση τους οποίους τα μηνύματα σε greeklish δεν επιτρέπονται.

Reaction score
0
Συγνώμη για τους αγγλικούς χαρακτήρες....

GeoGeoGeo ευχαριστω για την προταση. Για ποιο λογο ειναι ομως καλυτερη αυτή η Sony? Η Samsung, η Sharp και η LG που ανέφερα παραπάνω εχουν πολύ καλή φήμη για την ποιότητα εικόνας τους. Ετσι δεν ειναι;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Help for LCD 32" mexri 750 euro...

Paidia, kati se LCD paidia den yparxei? :)

Exw akomi sta ypopsi tis:
LG Scarlet 32LG6000
Philips 32PFL7603D

Alla kai tin: Sharp LC-32 X20E an kai einai ligo pio akrivi.

Kamia gnwmi?
Πολυ καλή (αν και ακριβή για 32''...)
32'' ντε φάκτο;;;:144:

Tim

Reaction score
0
Απάντηση: Help for LCD 32" mexri 750 euro...

Ψηφιζω LG, εχω 32αρα LG απο τις αρχες του ετους και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την εικονα της.
Επισεις πολυ ευκολα θα διαλεγα Sharp λογω made in Japan.

Reaction score
0
Συγνώμη για τους αγγλικούς χαρακτήρες....

GeoGeoGeo ευχαριστω για την προταση. Για ποιο λογο ειναι ομως καλυτερη αυτή η Sony? Η Samsung, η Sharp και η LG που ανέφερα παραπάνω εχουν πολύ καλή φήμη για την ποιότητα εικόνας τους. Ετσι δεν ειναι;
εξαρταται το μοντελο τους...η V4500 εχει το καλυτερο μαυρο,χρώματα αο αυτες και εχει και καποιες ενδιαφερουσες παραπανω δυνατότητες.

Reaction score
0
Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής 32άρας (αποφάσισα όμως να το αφήσω μετά τον 15αύγουστο καθότι θα λείπω και διακοπές στο ενδιάμεσο). Πρόσφατα παρατήρησα σε display γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών μερικές 32άρες στη σειρά και έχω να πω τα εξής:

1. Contrast: παίζει μεγάλο ρόλο (αναφέρομαι στην Sony 32v4500 την οποία χάζευα για αρκετή ώρα δίπλα σε μοντέλα με χαμηλότερο δυναμικό λόγο αντίθεσης),
2. Τεχνολογίες 24p/100Hz : Mετά από λίγο διάστημα φάνηκε εύκολα στο μάτι η διαφορά που κάνει το τρεμόπαιγμα των LCDs που δεν υποσηρίζουν τεχνολογίες όπως η Motion+/Movie+ (Samsung), MotionFlow / 24P (Sony), TruMotion / 24 Real Cinema, 100Hz Clear LCD / HD Natural Motion. Γνώμη μου είναι πως πέραν του 768p ή 1080p στις ίντσες αυτές καλό θα ήταν για τον υποψήφιο αγοραστή να κινηθεί προς το true 24p καθώς η διαφορά είναι εμφανέστατη...
3. NDI+: Η πατέντα αυτή της LG αν δεν κάνω λάθος με άφησε άναυδο παρατηρώντας τα πάνελ από γωνία...μπορεί όλοι να λένε πλέον πως υποστηρίζονται γωνίες θέασης μέχρι και 178 μοίρες στον κατακόρυφο άξονα, δείτε όμως μια LG 6000 η μια από τις τελευταίες Samsung (σειρά 6) δίπλα από φτηνότερα μοντέλα (ακόμα και της ίδιας μάρκας) και θα καταλάβετε την διαφορά. Βέβαια θα μου πείτε δε θα βλέπετε υπό γωνία τηλεόραση, αλλά πολλές φορές θα τύχει να είστε περισσότεροι από δυο απέναντι από την LCD σας...και τότε τι;

Με λίγα λόγια και μετά από καμια εβδομάδα στην έρευνα αγοράς μου έχω αρχίσει να κοιτάω προς τα ακριβότερα μοντέλα της αγοράς και εκεί που έλεγα πως μπορώ να την σκαπουλάρω με μια 500άρα, άντε βαριά βαριά 550άρα, τώρα οι των 650+ ευρώ μου κλείνουν το μάτι με τρόπο...

Τελικά δεν είναι ποτέ εύκολη η αγορά μιας ηλεκτρονικής συσκευής...Ιδίως όταν υπάρχει μια τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων ακόμα και από την ίδια εταιρία και νέες τεχνολογίες ξεφυτρώνουν καθημερινά...

Δ.-

Reaction score
0
@danaos: Πρεπει να ειναι 32" γιατι υπαρχει προβλημα χωρου...

RTouris σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Όπως λες, το καλυτερο ειναι να παει κανεις σε καποιο καταστημα και να να δει τις τηλεορασεις που τον ενδιαφερουν απο κοντα ομως τις περισσοτερες φορες ενα καταστημα δεν εχει ολες τις μαρκες.

Με τον ιδιο τροπο σκεφτηκα και γω και για αυτο οδηγηθηκα σε τιμη γυρω στα 700 ευρω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv