Help me

Reaction score
0
Hi there,
Eimai freskos sto xwro kai 8a mpw kateu8eian sto 8ema. Thelw na agorasw hxeia kai to budget einai 300-400e. Isxus peripou 150W. . Exw ksexwrisei meta apo mia mikrh ereuna ta WHARFEDALE VARDUS 400 kai ta Crystal Audio TX-T1. Tha mou htan polutimh h gnwmh sas gia ta sugekrimmena hxeia h' akoma kai protaseis sas gia kapoia alla. Isws se autes tis times kai ta epipeda twn hxeiwn na mhn uparxei megalh diafora ston hxo, h' akoma ki an uparxei, na mhn einai ais8hth. An isxuei, 8a h8ela na to kserw wste na mh sunexisw peraiterw ereunes :). Apla 8elw na apolamvanw th mousikh mou kai 8a h8ela na "piasei topo" h agora.

Euxaristw polu ek twn proterwn.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507
Απάντηση: Help me

Καλωσόρισες Zarduk!

Παράκληση να μη γράφεις με greeklish.

Reaction score
20

Hi there,
Eimai freskos sto xwro kai 8a mpw kateu8eian sto 8ema. Thelw na agorasw hxeia kai to budget einai 300-400e. Isxus peripou 150W. . Exw ksexwrisei meta apo mia mikrh ereuna ta WHARFEDALE VARDUS 400 kai ta Crystal Audio TX-T1. Tha mou htan polutimh h gnwmh sas gia ta sugekrimmena hxeia h' akoma kai protaseis sas gia kapoia alla. Isws se autes tis times kai ta epipeda twn hxeiwn na mhn uparxei megalh diafora ston hxo, h' akoma ki an uparxei, na mhn einai ais8hth. An isxuei, 8a h8ela na to kserw wste na mh sunexisw peraiterw ereunes :). Apla 8elw na apolamvanw th mousikh mou kai 8a h8ela na "piasei topo" h agora.
Euxaristw polu ek twn proterwn.
Καλημέρα Zarduk!
Δεν έχω εμπειρία από τα ηχεία που σκέφτεσαι, αλλά από μια γρήγορη ματιά στο γκούγκλ και στην σελίδα της Wharfedale το μοντέλο της που σε ενδιαφέρει φαίνεται να έχει καταργηθεί και έχει αντικατασταθεί από καινούριο.
Αυτό ίσως να βοηθήσει στην πτώση της τιμής πώλησης των τεμαχίων που έχουν μείνει απούλητα...
Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ το ηχείο της Crystal Audio... :137:
Το καλύτερο θα ήταν να άκουγες τα δυο μοντέλα που σκέφτεσαι να παίζουν στον ίδιο χώρο και με τα ίδια συνοδά μηχανήματα και μουσική που ξέρεις για να αποφασίσεις μόνος σου. Οι προτιμήσεις στον ήχο δεν είναι ίδιες για όλους, όπως γνωρίζεις... :126:
Ισως κάποιος άλλος συνάδελφος εδώ γνωρίζει τα μοντέλα που αναφέρεις και μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο...

Reaction score
0

Συγνωμη για τα greeklish δε γνωριζα πως δε χρησιμοποιουνται στο συγκεκριμμενο forum. Καλως σας βρηκα, niklaus δυστυχως ζω στη φτωχη Πατρα, δεν υπαρχουν δυνατοτητες επιλογης/δοκιμης οπως πολυ σωστα προτινεις. Γι αυτο κατεφυγα εδω για να παρω μια πιο εμπειρη αποψη γιατι δε θελω να απευθυνθω σε καταστηματαρχες που απλα θα προσπαθησουν να πουλησουν οτι συμφερει αυτους. Γενικα ειναι αξιοπιστες ως εταιριες η Crystal Audio και η Wharfedale οσο αφορα το ηχητικο κομματι ?

Reaction score
20

Γενικα ειναι αξιοπιστες ως εταιριες η Crystal Audio και η Wharfedale οσο αφορα το ηχητικο κομματι ?
Και τις δυο μόνο "ακουστά" τις έχω...
Δεν έχω ακούσει προϊόντα τους...
Εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή στην επιλογή σου! :126:

Reaction score
4

στην εκθεση πετυχα ενα ηχειο των αδελφων Τσακιριδη, κοστους 380 ευρω με ηχο πραγματικα εξαιρετικο

τωρα θα μου πεις που να τ'ακουσεις αυτο στην Πατρα...

σε αυτα τα λεφτα θα βρεις και καποια μοντελα της Heco που ισως σου κανουν

Reaction score
1.379

στην εκθεση πετυχα ενα ηχειο των αδελφων Τσακιριδη, κοστους 380 ευρω με ηχο πραγματικα εξαιρετικο...
Αν και μπηκα στο δωματιο τους δεν το ειδα. Ειναι με μεγαφωνο πληρους φασματος οπως η παλιοτερη κατασκευη τους; Υπαρχει φωτογραφια;

Reaction score
4

δεν εχω φωτο αλλα ναι ειναι με ενα μεγαφωνο full range. Ειχε ενδιαφερον σχεδιαστικα, ηταν open baffle αλλα το μεγαφωνο απο πισω ηταν κλειστο σε ενα χωνι πλαστικο που με σωληνα πλαστικη κατεβαινε και κατεληγε στο bass reflex.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Με 300-400 ευρω μπορει να βρει κανεις πολλα και καλα ηχεια . Υποψιαζομαι ομως πως το ζητουμενο για τον συνφορουμιτη Zarduk ειναι ηχεια που θα παιζουν δυνατα και οχι τοσο ποιοτικα ... Ετσι ειναι ;;;
Αν δεν ειναι ετσι οι επιλογες ειναι πολλες . Θα ηταν χρησιμοτερο για τον Zarduk να επικοινωνησει με καποιο εξιδεικευμενο καταστημα πωλησης Hi Fi , να εκθεσει τα θελω του και να του προταθει το καταλληλο ηχειο που θα ικανοποιησει τις αναζητησεις του .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Συγνωμη για τα greeklish δε γνωριζα πως δε χρησιμοποιουνται στο συγκεκριμμενο forum. Καλως σας βρηκα, niklaus δυστυχως ζω στη φτωχη Πατρα, δεν υπαρχουν δυνατοτητες επιλογης/δοκιμης οπως πολυ σωστα προτινεις. Γι αυτο κατεφυγα εδω για να παρω μια πιο εμπειρη αποψη γιατι δε θελω να απευθυνθω σε καταστηματαρχες που απλα θα προσπαθησουν να πουλησουν οτι συμφερει αυτους. Γενικα ειναι αξιοπιστες ως εταιριες η Crystal Audio και η Wharfedale οσο αφορα το ηχητικο κομματι ?

Πήγαινε μια βόλτα στον ΔΟΥΒΡΗ, κάτι θα βρείς.
Νομίζω εχει CRYSTAL AUDIO πρός ακρόαση.

Τί ενισχυτή έχεις?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508