Help... .mkv files

Reaction score
2
Καλησπερα
Εχω καποιες ταινιες σε 1080p.x264.mkv αρχεια.

Ποιο προγραμμα προτεινετε για να παιξει γιατι προσπαθησα με CyberLink PowerDVD Ultra , nero 7 premium & media player classic ανεπιτυχως.
ευχαριστω

Reaction score
47
Καλησπερα
Εχω καποιες ταινιες σε 1080p.x264.mkv αρχεια.

Ποιο προγραμμα προτεινετε για να παιξει γιατι προσπαθησα με CyberLink PowerDVD Ultra , nero 7 premium & media player classic ανεπιτυχως.
ευχαριστω
Για μένα το καλύτερο είναι το Kmplayer , αν το εγκαταστήσεις δεν θα θες να το απεγκαταστήσεις, μονο hd kai blu ray δεν παιζει , κατα τ'αλλα παίζει τα πάντα
Τέλειο και με πολλές δυνατότητες

http://www.kmplayer.com/forums/forumdisplay.php?f=25

Reaction score
12
Αγαπητε Dream_Gr κατεβασα το προγραμματακι που εδωσες αλλα εχω

προβληματα με τον ηχο που κανει τα τρελα του,κοβεται και συνεχιζει,(το

προβλημα εγγυτο στα HD clips που εχουν ποσταριστει κατα καιρους στο forum)

Reaction score
0
Για να δεις mkv αρχεία, σου προτείνω τον Media Player Classic, Home Cinema Edition
http://fileforum.betanews.com/detail/Media_Player_Classic_Home_Cinema/1192468443/1

Το mkv λογικά θα έιναι mpeg4 ή vc-1. Για να παίξουν δοκίμασε το CoreAVC, είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει για αποσυμπίεση mpeg4. Παίζει ικανοποιητικά σε athlon X2 3800, με ATI X1600XT που έχω.
Τα HD clips που αναφέρεις, συμβαίνουν όταν ο υπολογιστής δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί όλα τα καρέ, οπότε κάποια τα προσπερνά, και παράλληλα προσπερνά και τα frames για τον ήχο που αντιστοιχούν στα καρέ αυτά.

Αν πάλι έχεις πρόβλημα, κατέβασε το gspot, σου λέει ποιο codec χρειάζεται για να παίξει. Μου έχει λύσει τα χέρια με πολλά αρχεία.

Reaction score
1
Απάντηση: Help... .mkv files

Δοκιμασε την τελευταια εκδοση του k-lite.
Μετα με το media player classic στο external filters κανεις add το coreavc και ac3filter, τα οριζεις prefer και εισαι OK. Παιζω ολα μου τα αρχεια ετσι.
Αν δεν παιζουν και ετσι, σημαινει οτι δεν τα καταφερνει καλα το pc σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis