PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.874
Πέτρο καλησπέρα και φυσικά σε όποιους έχουν την εμπειρία να με βοηθήσουν.
Θέλω την βοήθεια σου πριν ξεκινήσω την διαδικασία αγοράς ηχείων, σκέπτομαι να βελτιώσω τα cross και την καλωδίωση από τα ηχεία που έχω τώρα(Roister Melody 9)
Ώστε να πάρω ότι καλύτερο μπορώ από αυτά..(έχω άδεια την άλλη εβδομάδα και σκέπτομαι να ασχοληθώ με κάτι ουσιαστικό!!!!)
Επιτέλους πήρα το προ ενισχυτή που ήθελα Parasound HALO P3 o οποίος οδηγά τους Rotel RB 1091.
Αν θυμάσαι παλιότερα σου είχα στέλλει Φώτο από τα ηχεία μου και τα cross που έχουν.
Επισυνάπτω Φώτο από τα τα ηχεία/cross και τα χαρακτηριστικά των ηχείων ώστε αν μπορείς (που μπορείς) να με βοηθήσεις.
• Ηχείo Δαπέδου, 3 δρόμων, 5 μεγαφώνων, Bass Reflex.
• Woofer: 2x210 mm με κώνο από ανθρακονήματα.
• Μidrange: 2x180 mm με κώνο Kevlar και phase plug.
• Tweeter υφασμάτινου θόλου 25 mm.
• Καμπίνα εξολοκλήρου από MDF με μπάφλα πάχους 30 mm, πολλαπλές εσωτερικές νευρώσεις και φινίρισμα satin black.
• Ισχύς: 250 WRMS . Σύνθετη Αντίσταση: 6 Ohm.
• Ευαισθησία: 94 dB/Wm.
• Απόκριση συχνότητας συστήματος: 36 Hz - 22 kHz.
• Διαστάσεις (ΥxΠxB): 1160x260x430 mm. Bάρος: 30 kg/τεμ.
Θέλω την βοήθεια σου πριν ξεκινήσω την διαδικασία αγοράς ηχείων, σκέπτομαι να βελτιώσω τα cross και την καλωδίωση από τα ηχεία που έχω τώρα(Roister Melody 9)

Ώστε να πάρω ότι καλύτερο μπορώ από αυτά..(έχω άδεια την άλλη εβδομάδα και σκέπτομαι να ασχοληθώ με κάτι ουσιαστικό!!!!)
Επιτέλους πήρα το προ ενισχυτή που ήθελα Parasound HALO P3 o οποίος οδηγά τους Rotel RB 1091.
Αν θυμάσαι παλιότερα σου είχα στέλλει Φώτο από τα ηχεία μου και τα cross που έχουν.
Επισυνάπτω Φώτο από τα τα ηχεία/cross και τα χαρακτηριστικά των ηχείων ώστε αν μπορείς (που μπορείς) να με βοηθήσεις.
• Ηχείo Δαπέδου, 3 δρόμων, 5 μεγαφώνων, Bass Reflex.
• Woofer: 2x210 mm με κώνο από ανθρακονήματα.
• Μidrange: 2x180 mm με κώνο Kevlar και phase plug.
• Tweeter υφασμάτινου θόλου 25 mm.
• Καμπίνα εξολοκλήρου από MDF με μπάφλα πάχους 30 mm, πολλαπλές εσωτερικές νευρώσεις και φινίρισμα satin black.
• Ισχύς: 250 WRMS . Σύνθετη Αντίσταση: 6 Ohm.
• Ευαισθησία: 94 dB/Wm.
• Απόκριση συχνότητας συστήματος: 36 Hz - 22 kHz.
• Διαστάσεις (ΥxΠxB): 1160x260x430 mm. Bάρος: 30 kg/τεμ.
Attachments
-
65,8 KB Προβολές: 150
-
55,1 KB Προβολές: 142