Help...

Reaction score
14
Sorry, δεν ειχα δει την απάντηση. Sony είναι αλλά δεν θυμάμαι...θα το δω και θα σου πώ. Παίζει MP3.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άργησα αλλά τα κατάφερα...
Τώρα που είχα κανα δυο μέρες άδεια βρήκα ευκαιρία και πήγα και ψώνισα για το αμαξάκι 8)

SONY CDX-Ρ3300.
140,00 ευράκια είναι το κόστος του (εννοείται χωρίς εγκατάσταση)

Εννοείται ότι παίζει και mp3.
Τι λέτε ντόκτορες? Πάντως ήταν το πιο φθηνό που βρήκα (δεν πήγα δα και σε αράπη) :wink:

p.s. Αρβανιτάκη thnx for the tip

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
έχει βγει ήδη το 3350 με 152€ αν σε ενδιαφέρουν τα πιο νέα μοντέλα...

Αλλά υπάρχει και το Pioneer DE-H3700 με 120€ και το DE-H4700 με 150€, το Kenwood KDC-WF431 με 140€ και το blaupunkt Milano MP34 με 150€.

Οι διαφορές στην απόδοση είναι ελάχιστες και γι'αυτό το "best buy" είναι αι το φθηνότερο, το Pioneer DE-H3700.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το είδα το πιο καινούριο μοντέλο... Είναι ακριβώς ίδιο με το παλιό οπότε :lol:

Θες τώρα να σου πω την άποψή μου για το πως παίζουν όλα αυτά το.... ράδιο Θεσσαλονίκη και τα εμπιθρι? :wink: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Επηδεί είμαι στο ψάξιμο κι εγώ έχω ακούσει σχεδόν όλα τα νέα μοντέλα πλην των καινούριων της JVC που δεν τα έχω βρει πουθενά ακόμη...

στα mp3 κλπ κλπ οι διαφορές είναι μηδαμινές...
απλά κάποια έχουν περισσότερη ισχύ οπότε και κερδίζουν τις εντυπώσεις...

Reaction score
25.402
στο car audio ευτυχως η δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες επιλογες για να ψαχτει κανεις ειτε σε αυτο το επιπεδο ειτε σε ανωτερο τουλαχιστον στο θεμα της πηγης.
γενικα το επιπεδο στον ενισχυτη ειναι ανεβασμενο αρδην απο οτι πριν απο 5 χρονια.
πχ το 3600 εχει σαφως καλυτερο ενισχυτη απο το κορυφαιο της clarion 8575 (νομιζω δεν θυμαμαι καλα) που ειχε 250000 το 2000 με αποτελεσμα ενω το τελεταιο εχει σαφεστατα καλυτερη προενισχυση να παιζει αρκετα χειροτερα οταν κληθει να οδηγησει το ιδιο τα ηχεια.
παρολα αυτα αυτη τη στιγμη υπαρχουν καποια μηχανακια (εταιριες για την ακριβεια) που εχουν ακομα καλυτερους ενισχυτες απο τους αλλους και στην πραξη οταν δεν εχουμε τελικο στο συστημα κανουν τη διαφορα.

Reaction score
49
Καλές ακροάσεις Νίκο......
Άκουσέ το και πες μας εντυπώσεις.
Με εργοστασιακά ηχεία πάντως, έτσι κι αλλιώς , δεν θα ακούσεις διαφορές στον ήχο.... :roll:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καθήστε καλά ρε!
Σιγά ρε να μην του το βάψω κιόλας του fiat credit hellas :lol:

Και όταν το παραδώσω εννοείται ότι θα το ξηλώσω κι ας το κάνω δώρο σε κανα ανήψι :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα που ο σκέφτομαι ρε Πάνο.... το ανήψι μου είναι πολύ μικρό για τέτοιο δώρο :lol: :lol:

Reaction score
49
Τσαρουχάς Νίκος said:
Καθήστε καλά ρε!
Σιγά ρε να μην του το βάψω κιόλας του fiat credit hellas :lol:

Και όταν το παραδώσω εννοείται ότι θα το ξηλώσω κι ας το κάνω δώρο σε κανα ανήψι :twisted:
Πάντως Νίκο στην θέση σου μπορεί και να έβαζα ένα συμπαθητικό διαιρούμενο για μπροστά (που θα βελτίωνε δραματικά τον ήχο) και μετά το ξήλωνα κι αυτό............
Δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου όταν το ακούσεις.
Και δεν μιλάμε για τρομερό κόστος...... :roll: :wink:

Αν μάλιστα το χρησιμοποιείς το όχημα και σε μικρά ταξιδάκια δεν θα το συζητούσα καν.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo