HELPPP για αγορα!!!

Reaction score
0
Παιδια μετα απο τοσο ψαξιμο και με την αφιξη των εκπτωσεων ηρθε και η ωρα για τη δικη μου αγορα!!!
Ενω λοιπον ειχα αποφασισει να παρω την 46W4500, δημιουργηθηκαν 2 θεματακια:
1) Ενω ηξερα απο το forum και οχι μονο, οτι εχει clouding και backlight bleeding ειχα διαβασει οτι δεν ειναι toso εμφανες! Ελα ομως που στα thread της tv παντου τωρα τελευταια γινονται πιο εμφανη τα κρουσματα...!! Οντως ετσι ειναι???? Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα εχω απελπιστει! Σκεφομαι τη LED της Samsung 786, αλλα αυτη εχει πολυ μεγαλο input lag κι εγω θα παιζω πολυ (μα παρα πολυ ομως) PS3 (και online) ! Μηπως τελικα αξιζει πιο πολυ αυτη η Samsung ή όντως θα εχω μεγαλο προβλημα στο gaming???
2) Ενω ειχα διαβασει τον οδηγο της cnet για το μεγεθος της tv http://reviews.cnet.co.uk/television...30216,2,00.htm πηγα σε εναν φιλο μου που αγορασε 32" PHILIPS 9613 σε αποσταση θεασης 3.5 μετρα! Οταν λοιπον εκατσα και παρακολουθησα ειδα οτι ηταν αν οχι ιδανικες, αρκετες αυτες οι ιντσες για τη συγκεκριμενη αποσταση θεασης. Η αποσταση θεασης στο σπιτι μου θα ειναι 3.8 μετρα, κι ετσι μου μπηκε στο μυαλο οτι 40" για το χωρο μου θα ειναι μια χαρα. Ελα ομως που δεν μπορω να αποφασισω...
Αυτα ειναι τα 2 διλημματα που μου δημιουργηθηκαν! Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας.
Όλες οι LCD έχουν ανομοιομορφία και clouding. Απλά στις περισσότερες δεν φαίνεται. Αυτές που έχουν έντονο πρόβλημα είναι η μειοψηφία. Είναι γεγονός ότι στις W4500 το πρόβλημα φαίνεται να είναι πάνω από το μέσο όρο, ιδιαίτερα στις 46". Απ' ό,τι έχω καταλάβει, αν δεν το ψάξεις (πολύ δυνατό backlight σε μαύρη εικόνα στο σκοτάδι) δύσκολα θα βρεις πρόβλημα που αντικειμενικά να ενοχλεί στην κανονική παρακολούθηση.
Γενικά να ξέρεις ότι στα fora αυτοί που έχουν πρόβλημα, είναι αυτοί που κάνουν τη φασαρία.
Είχα να επιλέξω ανάμεσα στις δύο που λες. Τελικά αποφάσισα W4500 και είναι μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για την απόσταση που θέλεις, νομίζω ότι οι 46" θα ήταν ιδανικές. Απλά του φίλου σου δεν τη συνήθισες.

Reaction score
0
Γεια σου φιλε μου και καλως σας βρηκα!!!
Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι σε εκανε να διαλεξεις τη SONY αντι της SAMSUNG?? Εγω οταν τις ειδα διπλα-διπλα να παιζουν BR με ενθουσιασε πιο πολυ η Samsung. Βεβαια παιζουν ρολο και οι ρυθμισεις... Θα ηθελα πολυ παντως να ακουσω τη γνωμη σου και το σκεπτικο σου.. (Ειμαι σε τρομερο διλλημα και θα βοηθουσε πολυ!!!)
Για το input lag της Samsung τι πιστευεις?? Ειναι τελικα τοσο εμφανες το προβλημα οσο λενε??
Σ'ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου.
Υ.Γ: Σε 46" εκλινα. Δεν ηθελα και πολυ για να με πεισεις!!!!

Reaction score
164
Το lag με χάλασε και εμένα... Δεν την δοκίμασα, αλλά παντού ακούγεται. Στα ξένα fora πολλοι λένε ότι την επέστρεψαν λόγω αυτού του προβλήματος.
+ το αναπόφευκτο blooming στα σκοτεινά (τα led που φωτίζουν την εικόνα είναι σημαντικά μεγαλύτερα από τα pixels) και τα προβλήματα combing (που δημιουργούν "δόντια").

Reaction score
0
Αυτα τα προβληματα (εκτος του lag) τα ειδες με τα ματια σου?? Φαινεται ασχημα δηλαδη ε?? Να σου πω την αληθεια το "combing" δε πολυκαταλαβα τι ειναι...

Reaction score
164
Μερικές διαγώνιες γραμμές φαίνονται σπαστές. Το είδα, γιατί ήξερα ότι υπάρχει, διαφορετικά ίσως και να μην το πρόσεχα.
Το blooming είναι εμφανές πχ σε άσπρους τίτλους σε μαύρο φόντο ή σε υπότιτλους σε σκοτεινή ταινία.

Reaction score
0
Καταλαβα! Αυτα, ομως, ειναι εμφανη και τοσο εμφανη ωστε να ενοχλουν στη θεαση ή πρεπει καποιος να "ψαξει" για να τα δει?? Ξερω οτι σε κουραζω και συγνωμη φιλε μου αλλα ειμαι σε μεγαλο διλλημα!

Reaction score
164
Δεν με κουράζεις. Χαρά μου να σε βοηθάω...
Αν ενοχλούν, μόνο εσύ θα το πεις.
Βρες ένα DVD με υπότιτλους και σκούρες σκηνές και δες το μόνος σου.
Το Input lag, δυστυχώς είναι δύσκολο να το δεις σε κατάστημα. Ευτυχώς είναι μοντέλο που θα το βρεις σε πολλές εκθέσεις.

Reaction score
0
Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και την LG7000 στις 42 η 47 ιντσες.

Πολυ καλή LCD με βαση τα reviews, μονο μια ανασα πισω από την Sony, με αριστη αντιπροσωπεια στην Ελλάδα (σε αντιθεση με τη Sony) και σε τιμή χώμα (σε αντιθεση με ολους)

Ειδικά σε HD και games ειναι αστέρι :103:

Reaction score
0
Δηλαδη το blooming φαινεται στο ασπρο εναντι σε μαυρο φοντο?? Δυσκολο ετσι να το δω σε demo BR καθως δεν εχουν υποτιτλους ε?? Παντως εσυ προτινεις ανεπιφυλακτα τη SONY εναντι της Samsung??

Reaction score
0
Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και την LG7000 στις 42 η 47 ιντσες.

Πολυ καλή LCD με βαση τα reviews, μονο μια ανασα πισω από την Sony, με αριστη αντιπροσωπεια στην Ελλάδα (σε αντιθεση με τη Sony) και σε τιμή χώμα (σε αντιθεση με ολους)

Ειδικά σε HD και games ειναι αστέρι :103:
Φιλε μου την εχω δει και διπλα-διπλα με τη SONY, αλλα με ενθουσιασε πιο πολυ η W!
Thanks για τη συμβουλη σου.

Reaction score
164
Ναι, ακριβώς. Θέλει μικρά φωτεινά σε σκούρο περιβάλλον. Σε demo δεν είναι βλάκες να φαίνεται! :126:

Για τους λόγους που ανέφερα, προτίμησα, προσωπικά, την W4500 και τελικά δεν το μετάνοιωσα. Εσύ... ζύγισέ τα στη δική σου ζυγαριά! :126:

Reaction score
0
Βασικα μολις ειδα καποιες photo με blooming effect, ομως δεν ηταν της 786, αλλα της 956 της Samsung. Τις επισυναπτω αμεσως..

Η πρωτη ειναι στην ευθεια και δεν παρουσιαζει καθολου blooming effect(το θαμπωμα στις γραμμες και τα γραμματα ειναι απο τη camera).
Η δευτερη ειναι υπο μια μικρη γωνια και όπως βλέπετε το blooming είναι ελάχιστα εμφανές στο μενού του player, Είναι αυτή η αχνή πρασινοάσπρη θαμπάδα.
Η τριτη ειναι υπο παρα πολυ μεγαλυτερη γωνια και φαίνεται ξεκάθαρα το πρασίνισμα από το μενού του player. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δει καποιος απο τετοια γωνια!!

Τωρα βεβαια μιλαμε για την 956. Στην 786 ειναι ετσι ή χειροτερα???
Παντως κατα την αποψη μου θα δειχνει ασχημα!

Reaction score
1
Μεχρι το τελος της βδομαδας περιμενω και εγω την w4500. Αν δεν βιαζεσαι για αγορα περιμενε να σου πω μια δευτερη γνωμη. Σκοπευω νατη λιωσω στο ps3 oποτε θα εχεις εντυπωσεις!

Reaction score
0
Μεχρι το τελος της βδομαδας περιμενω και εγω την w4500. Αν δεν βιαζεσαι για αγορα περιμενε να σου πω μια δευτερη γνωμη. Σκοπευω νατη λιωσω στο ps3 oποτε θα εχεις εντυπωσεις!
Thanks, φιλε μου!! Εξαρταται απο το αν κατσει η προσφορα που περιμενω απο εναν γνωστο! Εσυ ποσο τη πηρες και απο που, αν επιτρεπεται?

Φαντάσου ότι τα γράμματα γύρω από την 786 έχουν μια αχνή λάμψη, ένα "glow".
+ το πρασινιρισμα που εδειχνε στις εικονες η 956 ή μονο την αχνη λαμψη που λες????

Reaction score
0
Φανταζομαι οτι θα ειναι αντιαισθητικο ετσι?? Θελω να παω να το δω κι εγω βεβαια, αλλα κατα τη γνωμη σου ειναι κατι το πιο ενοχλητικο απο το ελαχιστο clouding που εχεις παρατηρησει στην δικη σου SONY?? Παντως κατα 99% μ'εχει πεισει για τη W!!! Thanks και sorry αν σε κουρασα!!

Reaction score
164
Στη δική μου δεν έχω παρατηρήσει, ευτυχώς, καθόλου clouding.
Δεν με κούρασες καθόλου, αλλά πρέπει να δεις μόνος σου. Πάρε το κατάλληλο DVDάκι και πήγαινε να το τσεκάρεις. Δεν χρειάστηκε να το κάνω, γιατί το είδα στους τίτλους της ταινίας που είχαν για demo.
Αν παίζεις παιχνίδια, πιο πολύ θα πρέπει να σε απασχολεί το lag...

Reaction score
0
ΟΚ φιλε μου thanks για τη πολυτιμη βοηθεια σου! Οταν τελικα θα αγορασω θα σας ενημερωσω και για τα συμπερασματα μου!
Υ.Γ: Απο που την αγορασες, μηπως τη παρω απο εκει και γλυτωσω κι εγω απο το clouding!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef