HELPPP για αγορα!!!

Reaction score
164
Το input lag τι επίδραση έχει στην εικόνα;
Input lag είναι ο χρόνος που απαιτείται από την στιγμή που θα δωθεί το σήμα, έως οτου εμφανιστεί η εικόνα. Ή με άλλα λόγια, ο χρόνος που απαιτείται από τα ηλεκτρονικά της συσκευής για να επεξεργαστούν την εικόνα.
'Εχει επίδραση:
-Στα παιχνίδια, μιας και έχεις φάει τη σφαίρα πριν καν το δεις. :137:
-Στη χρήση εξωτερικού ενισχυτή για τον ήχο, γιατί θα είναι ασύγχρονος. Διορθώνεται με τη χρήση lip sync, αν το υποστηρίζει ο ενισχυτής.

Reaction score
164
A, εμένα ρώτησες; Από την Ηλεκτρονική, μια μέρα που είχε εγκαίνια στα Βριλήσσια και... 60 άτοκες. Την πήρα πριν από δύο μήνες και, όταν παντού είχει 1400 τόσα. Μετά έπεσε πολύ, αλλά δεν θα σκάσουμε κι όλας! :142:

Reaction score
0
+1 Για sony
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα σπάει!
Ειδικά στο gaming! Lag ούτε για αστείο!
Το backlight bleeding (ΑΝ θα έχει) θα το δεις μόνο με πολύ χαμηλό φως ή σκοτάδι. Υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι πρόβλημα.
Κι εγώ με τη σειρά μου είχα απορρίψει μια samsung πριν καταλήξω στην sony.
H LG7000 πάντως είναι μια ΠΟΛΥ τίμια πρόταση στην κατηγορία.

Α! Και 46άρα να πάρεις, σε 1 βδομάδα 32άρα θα σου φαίνεται.

Reaction score
0
+1 Για sony
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα σπάει!
Ειδικά στο gaming! Lag ούτε για αστείο!
Το backlight bleeding (ΑΝ θα έχει) θα το δεις μόνο με πολύ χαμηλό φως ή σκοτάδι. Υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι πρόβλημα.
Κι εγώ με τη σειρά μου είχα απορρίψει μια samsung πριν καταλήξω στην sony.
H LG7000 πάντως είναι μια ΠΟΛΥ τίμια πρόταση στην κατηγορία.

Α! Και 46άρα να πάρεις, σε 1 βδομάδα 32άρα θα σου φαίνεται.
Thanks φιλε μου!!! Μαλλον εκει εχω καταληξει τελικα!!
Παντως μη μου λες τετοια για τη 46" μη με κανεις να παω να παρω 52"!!!!! :116:

Φιλε Unforgiven, και ο φιλος μου τη Philips 9613 που αναφερω πιο πανω απο ηλεκτρονικη τη πηρε σε παρα πολυ καλη προσφορα και το κομματι χωρις κανενα ελλατωμα, η tv δε τα σπαει!!! Μωρε λες να παω κι εγω ηλεκτρονικη?????? :105:

Reaction score
1
Με ενημερωσαν οτι αυριο πρωι θα τη φερουν. Την αγορασα απο public για 1180 euro. Γενικα υπαρχει ελλειψη στην αγορα , μεσα στη βδομαδα περιμενουν ολοι παραλαβη απο sony hellas.

Reaction score
164
Από αλυσίδες αγοράζεις από εκεί που θα την βρεις φτηνότερα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη...

Reaction score
1
Ηρθε ηρθε!! Μπορω να πω οτι ειμαι εκστασιασμενος με την εικονα! Πρωτη δοκιμη εγινε με το dark knight σε mkv. Απλα αψογη ! Ευτυχως ο δαιμων του bleed - cloud κτλ δεν χτυπησε στη δικια μου. Ειναι ορατο μονο σε backlight ανω του 7 (το εχω ρυθμισει στο 4) .
Σε τηλεοπτικο σημα ανεκτη , σε ps3 καταπληκτικη.Δοκιμασα wipeout hd,tekken 5 και τα 2 σε 1080p και στη συνεχεια pro 2009. Παρατηρησα καποιο ελαφρυ ghosting σε γρηγορη κινηση της μπαλας.
Στο sport+ επαιζε champions league και με το motionflow στο standar η κινηση ηταν ρευστοτατη.
Θα επανελθω αυριο με περισοτερες δοκιμες και αν τα καταφερω φωτο.

Reaction score
164
Μεγειά! :107:
Το 4 που έχεις το backlight θεωρείται μεγάλη τιμή. Δεν δοκιμάζεις κάτι πιο μικρό; Ακόμα και στο 0 ή το 1 είναι οκ!

Reaction score
1
Το δοκιμασα και χαμηλοτερα αλλα δεν μου αρεσε. Μπορει να ειναι και θεμα συνηθειας. Μηπως εχεις ρυθμισεις για tv,hd,ps3? Θα ηθελα να τις δω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508