HERE MAPS ( GPS )

Reaction score
14
Πολύ θα ήθελα να ξέρω από που «παίρνει» χάρτες η HERE. Σήμερα τα ξημερώματα τράβηξα χοντρό χουνέρι με την Here. Ήμουν στην Αρτέμιδα (λούτσα έξω από την Αθήνα) και βάζω να πάω άγιο Στέφανο κατά τις 3.00 τα ξημερώματα. Δεν το πολύ κατάλαβα και με πάει μέσω Βαρνάβα, γραμματικό Μαραθώνα κλπ….Καπου πολύ πριν από το Μαραθώνα με φτάνει σε ένα ύψωμα Αγία Παρασκευή (είδα ταμπέλα προφανώς κάποια μικρή εκκλησία κλπ… και μετά από λίγο με πάει σε κάτι τελείως χωματόδρομους που ούτε χωματόδρομοι ήταν παρά δρόμοι για μηχανές εντουρο!!!! :headbang::lol:4.00 τα ξημερωματα μέσα σε κάτι λασπωμένους κατσικόδρομους χες@@@@κα, άμα κολλούσα ( ήμουν και μόνος μου στο αμάξι) μέσα στην ερημιά θα με τρωγανε οι λύκοι!!!! Προσευχόμουν σε όλους τους Αγίους !!!!! βγάζω το here και βάζω το google maps και….. με έβγαλε στο πολιτισμό! Και σε λίγο Μαραθώνα κλπ…..

Αξίζει να τονίσω ότι στις ρυθμίσεις το έχω από κεντρικούς δρόμους (ΟΧΙ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ) ΚΑΙ με την νέα του έκδοση του HERE. Δεν είχε χάσει το σήμα έδειχνε ότι έπρεπε να συνεχίζω αλλά το τονίζω σε αυτόν τον δρόμο μόνο λοκατζήδες και κατσίκια πάνε!!!! Και άλλη μια φορά κάποια πανόμοια τρέλα μου είχε κάνει το here αλλά ήταν μεσημέρι και όχι χειμώνας και με ψιλόβροχο με θερμοκρασία 3-4 βαθμούς κελσίου!!!!!:spiteful:

Κινητό antroid έχω…

Reaction score
14
Είχα βάλει Αρτέμιδα –άγιο στέφανο. Και στις ρυθμίσεις έχω βάλει από τότε που έβαλα την εφαρμογή ΟΧΙ χωματόδρομους και διόδια! Δεν ήθελα να με πάει μέσω αττικής οδού!.ΠΑΝΤΑ έχω αυτοκινητοδρόμους. Το τι έκανε η εφαρμογή here ξημερώματα μέσα στις ερημιές, δεν ξέρω!!!! Αυτό που ξέρω είναι ότι τρόμαξα υπερβολικά γιατί ήμουν μόνος μου, μέσα στις ερημιές και άκρως χωματόδρομους με λάσπες και ψιλόβροχο και θερμοκρασία περίπου 3 βαθμούς έξω….. έχω καινούργιο αμάξι πετρέλαιο ΠΟΛΥ οικονομικό στην οδήγηση και με ελαφρύ πόδι δεν σε νεάζει καθόλου τα τυχών παραπάνω χιλιόμετρα αν θα κάνεις….. αλλά κατσικόδρομους που μόνο μηχανές εντουρο…..πρωτη φορά με πήγε εκεί……. :headbang::lol::spiteful:

Reaction score
50
Επειδή με τα διάφορα Navigation πάντα υπάρχει η πιθανότητα του απρόοπτου εγώ πριν το ακολουθήσω πάντα κάνω μια επισκόπηση της συνολικής διαδρομής. Τις περισσότερες φορές που χρησιμοποιώ GPS ξέρω πώς να πάω στο περίπου και το χρειάζομαι για τις λεπτομέρεις. Ε δεν είναι λίγες οι φορές που ως βέλτιστη διαδρομή σε περνάει μέσα από άσχετα δρομάκια (όπως του φίλου παραπάνω) μπας και γλυτώσει κάνα χιλιόμετρο (όχι μόνο το Here, μου έχει τύχει και με το Google Maps αν και γενικά είναι πιο ακριβές). Στην περίπτωση αυτή είτε επιλέγεις άλλη διαδρομή (συνήθως σου βγάζει 2-3 επιλογές) είτε πας από εκεί που ξέρεις και το Navigation αναπροσαρμόζει τη διαδρομή του ανάλογα. Οπότε καλό είναι να ρίχνετε μια ματιά στο σύνολο της διαδρομής πριν ξεκινήσετε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv