Πολύ θα ήθελα να ξέρω από που «παίρνει» χάρτες η HERE. Σήμερα τα ξημερώματα τράβηξα χοντρό χουνέρι με την Here. Ήμουν στην Αρτέμιδα (λούτσα έξω από την Αθήνα) και βάζω να πάω άγιο Στέφανο κατά τις 3.00 τα ξημερώματα. Δεν το πολύ κατάλαβα και με πάει μέσω Βαρνάβα, γραμματικό Μαραθώνα κλπ….Καπου πολύ πριν από το Μαραθώνα με φτάνει σε ένα ύψωμα Αγία Παρασκευή (είδα ταμπέλα προφανώς κάποια μικρή εκκλησία κλπ… και μετά από λίγο με πάει σε κάτι τελείως χωματόδρομους που ούτε χωματόδρομοι ήταν παρά δρόμοι για μηχανές εντουρο!!!! 
4.00 τα ξημερωματα μέσα σε κάτι λασπωμένους κατσικόδρομους χες@@@@κα, άμα κολλούσα ( ήμουν και μόνος μου στο αμάξι) μέσα στην ερημιά θα με τρωγανε οι λύκοι!!!! Προσευχόμουν σε όλους τους Αγίους !!!!! βγάζω το here και βάζω το google maps και….. με έβγαλε στο πολιτισμό! Και σε λίγο Μαραθώνα κλπ…..
Αξίζει να τονίσω ότι στις ρυθμίσεις το έχω από κεντρικούς δρόμους (ΟΧΙ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ) ΚΑΙ με την νέα του έκδοση του HERE. Δεν είχε χάσει το σήμα έδειχνε ότι έπρεπε να συνεχίζω αλλά το τονίζω σε αυτόν τον δρόμο μόνο λοκατζήδες και κατσίκια πάνε!!!! Και άλλη μια φορά κάποια πανόμοια τρέλα μου είχε κάνει το here αλλά ήταν μεσημέρι και όχι χειμώνας και με ψιλόβροχο με θερμοκρασία 3-4 βαθμούς κελσίου!!!!!
Κινητό antroid έχω…

Αξίζει να τονίσω ότι στις ρυθμίσεις το έχω από κεντρικούς δρόμους (ΟΧΙ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ) ΚΑΙ με την νέα του έκδοση του HERE. Δεν είχε χάσει το σήμα έδειχνε ότι έπρεπε να συνεχίζω αλλά το τονίζω σε αυτόν τον δρόμο μόνο λοκατζήδες και κατσίκια πάνε!!!! Και άλλη μια φορά κάποια πανόμοια τρέλα μου είχε κάνει το here αλλά ήταν μεσημέρι και όχι χειμώνας και με ψιλόβροχο με θερμοκρασία 3-4 βαθμούς κελσίου!!!!!

Κινητό antroid έχω…